Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kontrat kopyalama işlemi için rezervasyon menüsün altında Hotel Price veya Agency Price seçeneklerine tıklanmalıdır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kontrat kopyalama işlemi için rezervasyon menüsün altında Hotel Price veya Agency Price seçeneklerine tıklanmalıdır."— Sunum transkripti:

1

2 Kontrat kopyalama işlemi için rezervasyon menüsün altında Hotel Price veya Agency Price seçeneklerine tıklanmalıdır.

3 Her iki ekranda da Menü butonu altında seçeneklerden Copy Hotel Price seçeneğine tıklanır.

4 Kopyalama işleminde otel alış fiyatları satışa, alış fiyatları alışa, satış fiyatları alışa, satış fiyatları satışa kopyalanabilir.

5 Satışa fiyat kopyalanacak ise Satış tablo kodu satış fiyatlarındaki kodlardan seçilir veya yeni satış tablo kodu girilebilir.

6 Kontratın marketi seçilir.

7 Fiyat kopyalamada yeni kontrata fiyat artışı olacak ise bu artışlar girilir. Bu artış yüzde ile veya kişi başı fiyat ile verilebilir.

8 Kopyalama işleminde yandaki seçenekler kopyalama koşuluna göre seçilebilir.

9 Kişibaşı fiyat artırımları konaklama çarpanına göre yapılır. Bu seçeneği seçerseniz kişibaşı 10 Eur arttırım, çarpanı 1.5 olan tek kişilik odada 15 Eur olarak hesaplanır seçmezseniz 10 Eur olarak hesaplanır.

10 Kişibaşı fiyat artırımları çocuklu odalarda çocuk fiyatlarına göre yapılır. Bu seçeneği seçerseniz 2 büyük ve 1 büyük çocuklu çarpanı 2,5 olan odada kişibaşı arttırımın 2,5 katı fiyat artışı seçmezseniz artırımın 2 katı fiyat artışı sağlar.

11 Çocuklu odalarda çocukları da bir yetişkin sayarak fiyat artışı sağlar. Örneğin 2 yetişkin ve çocuklu odayı toplam 3 kişi sayar ve kişibaşı arttırımın 3 katı fiyat artışı sağlar.

12 Kaynak sözleşmedeki kontenjan ve garanti şartlarını kopyalanacak sözleşmeye aktarır.

13 Fiyat artırımları sırasında, hesaplamalarda çıkan rakamları ondalık olarak bir üste yuvarlar.

14 Bu işlem sonrasında seçmiş olduğum alıştan satışa kopyalama işinde %10 fiyat artışı ile tablo kodu Satış, marketi AVRUPA olan GSR otel satış fiyatı otomatik oluşur. Kopyalanacak kontrat veya kontratlar listeden seçilerek Copy butonuna tıklanır.


"Kontrat kopyalama işlemi için rezervasyon menüsün altında Hotel Price veya Agency Price seçeneklerine tıklanmalıdır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları