Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Restaurant Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Restaurant Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi SENTEZ KONFEKSİYON FOR WİNDOWS 9X/NT 6.0 SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

2 SENTEZVOGUE KONFEKSİYON YÖNETİM SİSTEMİ

3 SENTEZVOGUE KONFEKSİYON YÖNETİM SİSTEMİ
Ön Maliyet Hızlı ve Doğru Maliyet Kar Analizi Gerçek Maliyet Bağlantısı Order Takibi Renk/Beden/Adet Müşteri Temsilcisi Satış Anahtar Model Takibi Numune/Koleksiyon Kumaş Reçete Kartı İplik Reçete Kartı Ölçü Tablosu Talimatlar

4 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
MODEL ÖN MALİYET

5 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
ÖN MALİYET Ön maliyeti oluşturan maliyet kalemlerinin grafiksel dağılımını görebilirsiniz. yapabilirsiniz.

6 MALİYET TABLOSU Ön maliyeti oluşturan Ön maliyeti oluşturan
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi MALİYET TABLOSU Ön maliyeti oluşturan order’a ait gider kalemlerini, kullanım miktarını, hesaplanan fiyatını ve döviz kuru fiyatını detaylı olarak görebilirsiniz. Ön maliyeti oluşturan order’ın değişken kar yüzdelerine göre analizini görebilirsiniz Ön maliyeti oluşturan order’ın değişken kar yüzdelerine göre analizini görebilirsiniz Ön maliyeti oluşturan order’a ait gider kalemlerini, kullanım miktarını, hesaplanan fiyatını ve döviz kuru fiyatını detaylı olarak görebilirsiniz.

7 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
ORDER FORMU Asortili veya asortisiz, renk/beden bazında order formu girişi ve takibi yapabilirsiniz. Renk ve beden isimleri parametrik olup, 8 değişik renk ve 40 değişik beden tanımlaması yapabilirsiniz.

8 ÖRNEK TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi ÖRNEK TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Orderların model, birim fiyat, yükleme adedi ve tutar bilgilerini detaylı ve kümülatif olarak takip edebilirsiniz.

9 MODEL KARTI Bütün modeller için resimli model kartı açabilirsiniz.
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi MODEL KARTI Bütün modeller için resimli model kartı açabilirsiniz. Modelin teknik detayları ve ölçü tablosu, kalıp bilgileri, dikim talimatları gibi sınırsız açıklamalar girebilirsiniz..

10 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
SATIŞ İSTATİSTİK Döviz (USD, EUR, TL vb) adet, yıl ve müşteri bazında istatistik tabloları ve grafikleri alabilirsiniz. Satış ve miktar tutarlarını, order, model, müşteri, tarih bazında rapor ve grafikler şeklinde alabilirsiniz

11 SENTEZVOGUE KONFEKSİYON YÖNETİM SİSTEMİ
Zaman Planlama Operasyon Kapasite Takip İhtiyaç Planlama Kumaş Aksesuar Tedarik Tarihçe

12 MODEL KARTI/KUMAŞ İPLİK KARTI/KUMAŞ TEDARİK
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi MODEL KARTI/KUMAŞ İPLİK KARTI/KUMAŞ TEDARİK Her bir model için kumaş,aksesuar ve iplik reçeteleri tanımlayabilirsiniz. Order’ın renk/beden varyantlarına göre kumaş, aksesuar ve iplik ihtiyaçlarınızı otomatik olarak hesaplatabilirsiniz Üretim programlarını (kumaş, örme gibi) otomatik hazırlayabilirsiniz.

13 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
KUMAŞ ÖRGÜ PROGRAMI Order'a ait kumaşların, istenilen renk ve miktarlarda ne kadar ördürülmesi gerektiğini detaylı olarak görebilirsiniz.

14 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
PLANLAMA CPM (Critical Path Method) Order bazında üretim sürecini ve kapasite tanımlarını belirleyebilir,günlük yapılacak işler ve geciken işlerin takibini yapabilirsiniz.

15 SATIN ALMA Satın Alma Kumaş Siparişi Aksesuar Siparişi
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi SATIN ALMA Satın Alma Kumaş Siparişi Aksesuar Siparişi Otomatik Aktarma Açık/Kapalı Sipariş

16 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
SİPARİŞ FİŞİ Kumaş, iplik, aksesuar ve mamul satın alma siparişlerini takip edebilirsiniz. Entegrasyon sayesinde, belirlenen ihtiyaçlarınızın sipariş formunu otomatik olarak hazırlayabilir ve sipariş fiş dökümlerini alabilirsiniz.

17 SİPARİŞ-GELEN LİSTESİ
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi SİPARİŞ-GELEN LİSTESİ Açık ve kapalı siparişlerinizin bütçesini hazırlayabilir.Stok ve Cari bazında temrin izleyebilirsiniz.

18 STOK KONROL Stok Kontrol Stok Kartı Stok Fişi Tahsis Stok Durum
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi STOK KONROL Stok Kontrol Stok Kartı Stok Fişi Tahsis Stok Durum

19 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
STOK FİŞİ Stok kartlarını alfa numerik yapıda tanımlayabilir. 15 ana kod, 10 hanelik iki değişik varyant kodu verebilirsiniz.

20 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
STOK FİŞİ Kumaş, Aksesuar, iplik, mamul giriş/çıkış ve tüm terbiye işlemlerinin giriş/çıkış takibini yapabilirsiniz.

21 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
ENVANTER RAPORU İşlem gören stokların girilen fiyatlar doğrultusunda, toplam stok mevcudunun ortalama değerini takip edebilirsiniz.

22 KESİM ÖNCESİ ÜRETİM TAKİP
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi KESİM ÖNCESİ ÜRETİM TAKİP Kesim Öncesi Üretim Takip Örme Boya Baskı Parti Takip Ek İşlemler

23 KÜMÜLATİF ÖRME TAKİP RAPORU
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi KÜMÜLATİF ÖRME TAKİP RAPORU Örmeye giden iplikleri, gelen kumaş miktarını, kalan iplik miktarını ve geçen süreyi parti bazında kümülatif olarak takip edebilirsiniz. Örme kumaş üzerine çalışan firmaların, kesim öncesi kumaş oluşumunu takip edebilirsiniz.

24 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
PARTİ KARTI Örmeye giden, gelen, iade ve fire oranlarını takip ederek detaylı raporlar alabilirsiniz. Örmede kalan iplik takibini yapabilirsiniz. Parti bazında fireleri tespit edebilirsiniz.

25 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
KUMAŞ TEDARİK LİSTESİ Boyahaneye giden kumaşları, giden, gelen, iade, fire ve kalanlar bazında takip edebilirsiniz. Boya-baskı gibi işlemlerin hangi aşamada olduğunu order bazında takip edebilirsiniz.

26 KESİM Kesim Kesim Formu Kesim Analizi İstatistik
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi KESİM Kesim Kesim Formu Kesim Analizi İstatistik

27 KESİM KARTI Kesim iş formu düzenleyebilirsiniz.
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi KESİM KARTI Kesim iş formu düzenleyebilirsiniz. Belirlenen kesim fazlası oranına göre kesilecek adetler renk beden bazında otomatik olarak hesaplanır. Kesim analiz bilgilerini görebilirsiniz. Order formunda verilen kesim fazlasına göre hesaplanan adetleri, bu alanda her renge göre artırabilir yada azaltabilirsiniz.

28 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
KESİM GİRİŞİ Gelen kumaşların, kesim tarihlerini, pastal bilgilerini, firelerini ve kesim adetlerini kolayca ve güvenilir bir şekilde takip edebilirsiniz. Kesim girişleri ve takibini, order, renk, beden, model, tarih, kesici bazında yapabilirsiniz.

29 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
KESİM ANALİZİ Kesim analizi ile pastal bilgilerinin takibini yapabilirsiniz. Kesimhane, order, tarih, ve kesici bazında istatistikler ve grafikler alabilirsiniz.

30 KESİM SONRASI ÜRETİM TAKİP
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi KESİM SONRASI ÜRETİM TAKİP Kesim Sonrası Üretim takip Parça İşçilikler Dikim, Nakış, Parça Baskı, Yıkama, Ütü, Kalite Kontrol, Paketleme v.b. Fason Fiyat Anlaşması Raporlar

31 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
PARÇA İŞÇİLİKLER SentezVOGUE’un parametrik yapısı sayesinde, p.baskı, nakış, dikim, yıkama, son ütü v.b. gibi 20 adet değişken parça işçilik tanımlayabilirsiniz. Parça işçilik için gönderilecek olan modelin, model bazında fiyat anlaşmasını yapabilirsiniz. Kesim girişi ekranına ulaşabilirsiniz. Parça işçiliğe giden ve gelen adetlerin takibini yapabilirsiniz.

32 FASON FİYAT ANTLAŞMALARI
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi FASON FİYAT ANTLAŞMALARI Fason fiyat anlaşmalarını takip edebilirsiniz. Modele ait gerçekleşen operasyonun giden gelen adetlerini ve fiyatını atölye bazında takip edebilirsiniz.

33 GÖNDERİLENLER Parça işçiliğe giden adetlerin takibini yapabilirsiniz.
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi GÖNDERİLENLER Parça işçiliğe giden adetlerin takibini yapabilirsiniz. Dikime çıkan mallar için otomatik olarak aksesuarlı irsaliye kesebilirsiniz.

34 GELENLER Parça işçilikten gelen adetlerin takibini yapabilirsiniz.
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi GELENLER Parça işçilikten gelen adetlerin takibini yapabilirsiniz. Parça işçilikten gelen malları, sağlam, ikinci kalite, defolu, sakat v.b. gibi kalitelerine göre ayırabilirsiniz.

35 DİKİM ÜRETİM DURUM RAPORU
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi DİKİM ÜRETİM DURUM RAPORU Üretimi devam eden veya biten orderların atölyelere giden ve gelen adetlerini istenilen işçilik bazında görebilirsiniz.

36 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
ÜRETİM DURUM RAPORU Üretimi devam eden veya biten orderların, kesim sonrası dahili ve fason işçilik bilgilerini takip edebilirsiniz.

37 SEVKİYAT Sevkiyat Çeki Listesi Raporlar
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi SEVKİYAT Sevkiyat Çeki Listesi Raporlar

38 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
ÇEKİ LİSTESİS Çeki listesini otomatik veya manuel olarak hazırlayabilirsiniz. Kısmi sevkiyat yapabilirsiniz. Çeki listesini Türkçe, İngilizce, Almanca veya diğer dillerde hazırlayıp dökümlerini alabilirsiniz.

39 SEVKİAT PLANLAMA LİSTESİ
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi SEVKİAT PLANLAMA LİSTESİ Orderların ambalaj, lot miktarı, yükleme adedi ve sevkiyat tutarlarını takip edebilirsiniz. Yükleme planlaması yapabilirsiniz. Sevkiyat rapor ve grafiklerini günlük, haftalık, aylık veya istediğiniz tarihler arası alabilirsiniz.

40 MALİYET Maliyet Gerçek Maliyet Kar/Zarar Analizi Karşılaştırma
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi MALİYET Maliyet Gerçek Maliyet Kar/Zarar Analizi Karşılaştırma İstatistik

41 GERÇEK MALİYET DAĞILIMI
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi GERÇEK MALİYET DAĞILIMI Gerçek maliyeti otomatik olarak hesaplayabilirsiniz. Proforma maliyet ile gerçek maliyet tablosunu order bazında karşılaştırmalı olarak alabilirsiniz. Özet, detay ve karşılaştırmalı olarak, döviz ve TL bazında maliyet raporları alabilirsiniz.

42 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
KAR/ZARAR TABLOSU Üretimi devam eden veya biten orderların kar/zararını görebilirsiniz.

43 KARŞLAŞTIRMALİ MALİYET TABLOSU
SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi KARŞLAŞTIRMALİ MALİYET TABLOSU Üretimi devam eden veya gerçekleşen orderların, tanımlanan ön maliyet ile üretimde gerçekleşen maliyetini karşılaştırmalı olarak görebilirsiniz.

44 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
KONTROL PANELİ Tek bir ekranda online sınırsız bilgilerinizi takip edebilirsiniz.

45 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
VERİTABANI SORGUSU Veritabanı analizlerini sayesinde programdaki standart raporların haricinde sınırsız sayıda özel rapor hazırlayabilirsiniz.

46 SentezVOGUE Konfeksiyon Yönetim Sistemi
STOK ANALİZ KÜPÜ Analiz yapmak istediğiniz verilerinizi istediğiniz gibi sorgulayabilirsiniz.


"Restaurant Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları