AKDENİZ TURU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CERN.
Advertisements

VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
SANAT VE TARİH MÜZESİ.
KASTAMONU arkeoloji MÜZESİ
ULAN BATOR.
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI:
DÜNYANIN EN BÜYÜK MÜZESİ :TÜRKİYE PROJESİ Bakanlığımız- BKG-TURSAB işbirliği Kitap projesi Sergi projesi.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
Müze Nedir?.
ÖZGE BEŞİKÇİ - ZEYNEP YAŞA
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
TÜRKİYE’ DE MÜZECİLİK VE MÜZECİLİK TARİHİ
Bünyamin GÜNAYDIN ( Sınıf Öğretmeni )
Yambol.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
EL SANATLARITEKNOLOJİSİ
HO Ş GELD İ N İ Z Welddddfdkom Bijeenkomst comitWdeeean aanbeveling 18 januari 2013.
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
İstanbul & Pecs. Avrupa Birliği Başkenti Olmak Ülkenin bilinirliğinin artması Gelen turist sayısının artması Ekonomik açıdan gelişim Şehrin tanıtımı için.
Muhammed kahraman İçt-3
T.C. SİVAS VALİLİĞİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
6 MART ATATÜRK ‘ÜN ANTALYA GELİŞİ
FLORYA ATATÜRK DENİZ KÖŞKÜ GEZİMİZ 
KARANLIK ÇAĞ İLK ÇAĞ ORTA ÇAĞ YENİ ÇAĞ YAKIN ÇAĞ
BAŞAKŞEHİR ALTINŞEHİR LİSESİ 1. O KULUN T ARIHÇESI Okulumuz 19/09/2003 tarihimde Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayı ile KÜÇÜKÇEKMECE ALTINŞEHİR LİSESİ ismi.
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
AYSUN ÖZÇELİK ANTALYA / KORKUTELİ.
ÖĞRENCİDEN ARMAĞAN ANADOLU LİSESİ
Frank Owen Gehry Beyza DUYGU Güzel Sanatlar Fakültesi.
YAŞANABİLİR ŞEHİRLER.
BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
BESYO.
ZAMANDA YOLCULUK YAPMAK İSTER MİSİNİZ?
OKULÖNCESİ İLKOKUL/ORTAOKULORTAÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
“ INDICATE” UZUN SÜRELİ SAYISAL KORUMA SAHA ÇALIŞMASI Hakan Koray OZLUK Bahadır AYDINONAT 15 – 16 Ekim 2012 Ankara.
ADIM ADIM TÜRKİYE BATUHAN ÖZDEM.
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
EDİRNE’NİN KÜLTÜR VE TURİZM POTANSİYELİ Balkan Yarımadası'nın güneydoğu kesimindeki Trakya Bölgesinde yer alan Edirne, Doğu-Batı ulaşım yolları üzerindeki.
Etnoğrafya Müzesini Geziyoruz
KENTSEL DÖNÜŞÜM YÖNTEMLERİ
ENFES KOŞUYORUM ORİENTİRİNGİ
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Atatürk’ün Kenti: Ankara
TARİHİ ÇEVRE VE MÜZE BİLİNCİ
Ankara Ankara Güzel Ankara
KÜLTÜR TURİZMİ.
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
AKDENİZ TURU-4.
40 KİŞİLİK EGE TURU.
Marmara Turu-2.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
AKDENİZ TURU-3.
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ
ATATÜRK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN İSTİRAHATINI YAPTIĞI YER.
SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
MÜZE EĞİTİMİ VE DÜNYADA MÜZE EĞİTİMİ UYGULAMALARI
Sunum transkripti:

AKDENİZ TURU

18.00’de Konyaaltı’nda bulunan Sea Life Family Resort otele gitmek için hareket edilecek. 18.30’da otele varış. 20.30’a kadar otelde dinlenme, otel aktivitelerinden yararlanma, yemek yeme, duş alma vs için serbest zaman. (gecelik 106 tl)

İsteyen misafirler için saat 21 İsteyen misafirler için saat 21.00 de cumhuriyet meydanında başlayacak olan su balesini izlemek için 20.30 da otelden hareket edilecek. Su balesi sonrası tekrar otele dönüş.

Ertesi gün saat 08.00 de otelde kahvaltı sonrası otel imkanlarından yararlanmak amacı ile serbest zaman verilecektir. Öglen yemeğide otelde yenildikten sonra 12.00’de antalya’daki müzeleri gezmek için hareket edilecektir.

İlk durağımız ANTALYA MÜZESİ; müze m İlk durağımız ANTALYA MÜZESİ; müze m.ö ‘ki dönemden başalayarak Roma imparatorluğu dönemine kadar geçen süreçteki eserleri barındırmaktadır. Müze içinde kütüphane ve sergi salonları vardır. Müze 1968 yılında ‘Avrupa Konseyi Yılın Müzesi’ ödülüne layık görülmüştür. (12:30) Giriş ücreti: 15 tl Dansöz figürü, müzenin hediyelik eşya bölümünde satışa sunulan kopyalarınında olduğu, müzedeki önemli parçalardan biri

KALEİÇİ MÜZESİ; suna inan kıraç tarafından onarılarak açılan ve iki farklı binada eserlerini sergileyen bu müzenin bir binası geleneksel Antalya evi olarak diğeride Ortodoks kilisesi şeklindedir. Müze 19. yy’ın 2. yarısı kaleiçi yaşamından kesitlerin , özel efektlerle birlikte sunulduğu değişik bir etnografya müzesi olarak düzenlenmiştir. Giriş ücreti: Bilinmiyor.(13:30)

ANTALYA ATATÜRK EVİ VE MÜZESİ; cumhuriyetin ilk yıllarında valiliğe ait olan ve Antalya’yı ziyaretlerinde Atatürk’e tahsis edilmiş olan köşk, Atatürk müzesi yapılmak ve onun anılarını yaşatmak üzere 1984 yılında kültür bakanlığına tahsis edilmiştir. Şehrin yeni imar planı uygulaması sırasında caddede kaldığı için yıkılan binanın aynısı kepez elektrik şirketi tarafından biraz geri çekilerek yeniden yaptırılmıştır. (14:30) Giriş ücreti: üretsiz

ANTALYA KENT MÜZESİ; Gecmişte ve özellikle günümüzde Antalya’da yaşanan hızlı değişmelerin kavranması ve bu değişimlere cevap veren bir Antalyalılık bilincinin geliştirilmesinde değişik yaştan, cinsiyetten ve toplumsal, etnik, dinsel, kültürel kökenden kişilere yardımcı olmayı amaçlayan müze kent müzelerinin yaygınlaşmasıyla hayata geçmiş bir projedir. (15:30) Giriş ücreti: 8tl

ANTALYA OYUNCAK MÜZESİ; müzede 1860’lı yıllardan günümüze uzanan 3bin oyuncak bulunuyor. Müze İstanbul’dan sonra Türkiye’nin 2. büyük oyuncak müzesi olma özelliğini taşıyor. (16:30) Giriş ücreti: 10 kişi ve üzerindeki gruplar : Kişi başı 5 TL

Müzeler gezildikten sonra saat 17:30’da Perge’ye 3km uzaklıkta bulunan bulunan Antalya Farm House otele gidilecek. 18.00 otele varış. (gecelik 112 tl)