Online zayıflama çalışması

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ
Advertisements

KANIN VÜCUTTA DOLAŞIMI DARICA HALİDE EDİP İLKÖĞRETİM OKULU
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
Aşırı Sınav Kaygısı Yard.Doç.Dr.M.Zeki ILGAR
Değerler Eğitimi Özgüven.
YAPAY ZEKA Genel Kavramlar hturgut.com
ETKİN İLETİŞİM BECERİLERİ GELİŞTİRME
AŞIRI SINAV KAYGISI.
ATALET ERTELEME.
ANNE-BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ
Nefesinizi ve Düşünce sisteminizi değiştirin, Yaşamınız değişsin…
ÖFKENİN ETKİLERİ Kazanım: *Öfkenin yarattığı fiziksel, duygusal ve düşünsel etkileri açıklar. 9. Sınıf 31 nolu kazanım etkinliği *Bu etkinlik özel bilgi.
ÖZGÜVEN SAĞLAMA VE DESTEK OLMA Halk Sağlığı Müdürlüğü Çocuk Ergen ve Kadın Üreme Sağlığı Birimi.
MATRIX memory REIMPRINTING
OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRMEDE
Düşünceler, inançlar. Placebo etki Kusturucu ilaç gebelik bulantı kusmasını önlemiş.
Sınav kaygısı. Sınav kaygısı nedir * öğrenilen bilginin sınavda hatırlanamaması, kullanılamaması bunun olacağına dair kişide oluşan olumsuz senaryolardır.
SINAV KAYGISIYLA BAŞETME YOLLARI
EFT TEKNİĞİ UYGULAMASI GEÇMİŞİ YENİDEN YAZMAK
ANNELER İÇİN EVDE DİSİPLİNİ SAĞLAMA YOLLARI
ASIL EKSİKLİK.
En Güçlü Hipnozumuz Değersizlik İnancı.
KAYGI NEDİR. Büyük felaketler büyük insanların yetiştiği okuldur
Nazime Tuncay. araç amaç inanç ihtiyaç Motivasyon Nereden Doğar? Uzm.Nazime Tuncay.
Günün konusu Sigara. Günün konusu Sigara 1 Ağızda sigara…
ÇATIŞMA.
Perfect affirmasyon tekniği
DUYGULAR VE DUYGU DURUMLAR
EFT ile Potansiyellere Odaklanmak. Ki ş isel geli ş im aracı olarak EFT Basit dokunmalar bir çok sorunu ortadan kaldırır Fobiler, travmatik anılar, kaygılar.
Emotional Freedom Techniques Duygusal Özgürlük Tekniği.
Bülent Uran Eğitim Danışmanlık.  3D  D UYGU  D ÜŞÜNCE  D AVRANIŞ  Varlığımıza ait olduğunun bildiğimiz ama teknolojik -objektif ölçeklerle ölçülemeyen.
Bülent Uran Kişisel Gelişim programı 1
HEPİMİZ ÇOK HARİKA BİR ŞEY İLE DOĞDUK
Emotional Freedom Techniques
 Sorun dışsal bir olaya verilen içsel bir tepki sonucunda ortaya çıkan fiziksel, ruhsal, davranışsal olumsuz semptomlardır.
İyileşmenin hedefi Beden, ruh, zihin bütünlüğünü dengelemektir.
Probleme Dayalı Öğrenme
ICF Aylık Üye Toplantısı 11 Aralık 2012 Didem Şen Pamuk.
FERAH ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ PSİKOLOJİK DANI$MA ve REHBERLİK SERVİSİ TANITIMI.
Kriz durumlarında bu dünyada tutunacak hiçbir dalın kalıcı sağlamlıkta olmadığını bilelim. Bir ayağımız basmadan ikinci ayağımızı kaldırmayalım. Kriz yönetmek.
1. BİLİNÇALTI BİR HAFIZA BANKASI OLARAK HİZMET VERİR  KAYDET VE SAKLA  ÇÖZÜM ÜRET.
STRES YÖNETIMI EGITIMI STRES INSANıN KENDI HAYATA BAKıŞ AÇıSıYLA OLUŞAN BIR DURUMDUR. STRES Yönetimi Bugün kanser ve kalp hastalığı gibi birçok.
Nefesinizi ve Düşünce sisteminizi değiştirin, Yaşamınız değişsin…
En güçlü Hipnozumuz: Değersizlik İnancı
Ataletin Duygu ve Hisleri
Affetmek ve spiritualite
Sevgi.
Eşsizlik.
SAFRA KESESİ MERİDYENİ
KALIN BAĞIRSAK MERİDYENİ
DALAK MERİDYENİ.
SANJIAO MERİDYENİ.
Duygular ve hisler.
DUYGULARI ANLAMAK.
Öğr.Gör. Hüseyin TURGUT / Tefenni MYO hturgut.com.
Zihnimiz bir bilgisayar gibidir
7 PATH OTO HİPNOZ SİSTEMİ
Regresyon hipnoterapisi
Olumsuz duyguları salmak
Telkin3-1 Çekim Yasası.
Regresyon hipnoterapisi nedir?
İyileşmenin hedefi.
ERGENLİK DÖNEMİ(15-22 YAŞ)
Kriz durumlarında bu dünyada tutunacak hiçbir dalın kalıcı sağlamlıkta olmadığını bilelim. Bir ayağımız basmadan ikinci ayağımızı kaldırmayalım. Kriz yönetmek.
YAPAY ZEKA Genel Kavramlar hturgut.com
BİLİNÇALTI SONGÜL ÖNELKE ‘BİR BEN VARDIR BENDEN İÇERİ…’
MOTİVASYON ve FARKINDALIK
DUYGULARIM BEDENİMİ ETKİLER Mİ ?.
Değersizlik İnancı Çalışmaları
Sunum transkripti:

Online zayıflama çalışması Sevgi İhtiyacı Online zayıflama çalışması

Sevgi İhtiyacı Sevgi bilinçaltının aradığı ama ne olduğunu bilmediği, bulduğu zaman kendisini güvende hissettirecek bir şeydir. Güven hisle karar verilen bir durumdur (Emniyet karar ile) Bedenin tüm hücrelerinin aynı frekansta atması, yani iyi hissetme durumunda kişi kendini güvende hisseder.

Sevgi enerjidir O halde sevgi tüm bedenimizi iyi hissettiren bir enerji olmalıdır. Sevgi kendisi gibi olmayan her şeyi açığa çıkartır ve iyileştirir.

Sevgi alınamaz, akord edilir Sevgi üretilen bir şeydir. Kişi ancak başkasının sevgi alanına girdiği zaman bedenini o enerjiyle rezonansa getirir ve kendi bedeni de aynı enerjiyi üretir. Bedenin sevgi üretmesi için önce olumsuz titreşimlerin temizlenmesi gerekir.

Sevgi Üretimi Sevgi üretimi kalpte yapılır. Kalbin birikmiş duygulardan temizlenmesi gerekir. Sevilmeme algısı kalpte olumsuz duyguların birikmesine neden olur.

Sevilmeme algı mı/ gerçek mi? Bebek bedeni güçlü bir alıcıdır. Sevgi ile diğer enerjileri birbirinden ayırır. Bu nedenle bilinçaltı gerçek sevgi ile diğerlerini birbirinden ayırır. Hak ettiği sevginin kendisine verilmemesi varlığına tehdittir. Bu öfke üretir. Üretilen öfkenin birikmesi hipnotik sevgiyi yaratır.

Hipnotik Sevgi Sevginin mallaşmasıdır. Alınan verilen bir meta olmasıdır. Spiritüelliğin kaybolması ve hipnotik yaşamın başlamasıdır. Maddeye dönen sevgi iyi hissettiren her şeyin içine sokulur. Yemek de sevginin yerini alır.

Temel Cümle – EFT “Her ne kadar, sevilmediğim algısı ile kalbimi kopuk hissediyorsam da yine de kalbimi fark etmeyi ve sevgi üretmeyi seçiyorum. EFT vuruşu; Sevilmedim, sevgiye layık değilim, kalbimdeki mühür, sevgiyi üretemem.

Sevgi ihtiyacı “Her ne kadar, sevgiyi bir ihtiyaç olarak arıyorsam da artık bu sahte sevgi arayışından vazgeçmeyi ve sevgiyi kendi içimde üretmeyi seçiyorum. EFT vuruşu; Sevgiye ihtiyacım var, Sevilmek zorundayım, Sevgisiz yaşanmaz.

Sevgi Paradoksu Sevilmediğine karar veren bilinçaltıdır… Neyin sevgi olduğuna karar veren de bilinçaltıdır. Sevgi hitiyacına karar veren de odur. Bu durumda nasıl hissedilmesi gerektiğine karar veren de bilinçaltıdır. Hisleri yok etmek için ne yapılması gerektiğine karar veren de bilinçaltıdır.

Gerçek Çözüm 1. Hislerin yarattığı hipnozu fark etmek 2. İçinde bulunduğun durumu bilinçli değerlendirmek 3. Baskı yaratan duyguları temizlemek

EFT setup Her ne kadar bilinçaltım, ne yaparsam yapayım yalnızlıktan kurtulamayacağıma inanıyorsa da… Her ne kadar bilinçaltım XXX yaparak güvende olacağıma inanıyorsa da… Ben yine de kendi kendime yetmeyi seçiyorum…

EFT setup Her ne kadar yalnızlık hissimi sürekli uyuşturmaya çalışıyorsam da… Yine de durumumu somut olarak, gerçekli değerlendiriyorum. Gerçekten kalıcı ilişkiye ihtiyacım varsa, bu eksiklerimi aklımla, bilincimle değerlendirip gerçekçi çözümler üretmeyi seçiyorum.

EFT’li olumlama Yalnızlık ile ilgili kriterlerimi gözden geçirmeyi seçiyorum… Yalnızlık inancına karşı yarattığım çareleri yok etmeyi seçiyorum…