Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

STRES YÖNETIMI EGITIMI 0533 373 81 23 STRES INSANıN KENDI HAYATA BAKıŞ AÇıSıYLA OLUŞAN BIR DURUMDUR. STRES Yönetimi Bugün kanser ve kalp hastalığı gibi birçok.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "STRES YÖNETIMI EGITIMI 0533 373 81 23 STRES INSANıN KENDI HAYATA BAKıŞ AÇıSıYLA OLUŞAN BIR DURUMDUR. STRES Yönetimi Bugün kanser ve kalp hastalığı gibi birçok."— Sunum transkripti:

1 STRES YÖNETIMI 0544 724 36 50

2 STRES INSANıN KENDI HAYATA BAKıŞ AÇıSıYLA OLUŞAN BIR DURUMDUR. STRES Yönetimi Bugün kanser ve kalp hastalığı gibi birçok hastalığın temelinde stres olduğu söyleniyor. Oysa stres insanın kendi hayata bakış açısıyla oluşan bir durumdur. İnsanlar heyecan dediğimiz yaşam enerjisini doğru hedeflere yönlendirirse, mutluluk, başarı, üretim ve gelişme oluşuyor. Ama bu olmazsa yaşam enerjisi strese dönüşüyor. Stres de her türlü olumsuzluğun temeli oluyor. İnsanlar stresten kurtulmak için birçok zararlı alışkanlığa yöneliyor. Stresi azaltmak için sigara içiyor, alkol alıyor, kumar oynuyor, kavga ediyor. İnsanlar arası iletişim bozuluyor. İnsan akıllı ve mantıklı bir varlıktır. Biz aklımızı ve zekamızı bu sorunların çözümüne yönlendirmeliyiz.

3 PSIKOLOJIK SORUNLARıN ÇÖZÜMÜ IÇIN HER ZAMAN VE HER YERDE YETERLI VE YETKIN PSIKOLOG Psikolojik sorunların çözümü için her zaman ve her yerde yeterli ve yetkin psikolog bulmanın mümkün olmadığı gerçeği önümüzde. O halde tek yapılması gereken, herkesin kendi psikologu olmasını öğrenmesidir. Bende insanların kendi psikologu olabilmesi nedeniyle, gereken temel bilgileri vermek için "online görüntülü ve gezgin psikolog" projesini başlattım. Gereken bilgileri, her ilde toplu olarak belediye ve valiliklerle, yerine göre sivil toplum örgütleriyle de işbirliği yaparak, herkesin kendi psikologu olmasını sağlayacak ve bilinç düzeylerini yükseltecek seminerler düzenliyorum. Bu çalışmanın ilk ürünü olarak da hemen her ilde ücretli farkındalık, dikkat ve konsantrasyon seminerleri düzenliyorum. Hoşçakalın dostça kalın... Telefonum: 0533 373 81 23


"STRES YÖNETIMI EGITIMI 0533 373 81 23 STRES INSANıN KENDI HAYATA BAKıŞ AÇıSıYLA OLUŞAN BIR DURUMDUR. STRES Yönetimi Bugün kanser ve kalp hastalığı gibi birçok." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları