Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sevgi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sevgi."— Sunum transkripti:

1 Sevgi

2 O nedenle şimdi, nefesin burnundan geçişini hisset
O nedenle şimdi, nefesin burnundan geçişini hisset. Sonra sağ ve sol delikler arasındaki his farkındalığına odaklan. Giren havayla çıkan hava arasındaki his farkındalığını hisset (din). Bir taraftan bu hislere odaklanırken, bir taraftan da göğsünün inip kalkışına odaklanıyorsun. Ve daha fazla gevşiyorsun. Tam gevşemeni kontrol etmek için, tüm bedenini kontrol et ve hala gevşememiş bir bölge varsa, oralara odaklan. Omuzlarda bir kasılma varsa, omuzları gevşet. Başını çok dik tutuyorsan, biraz başını gevşet. Nefese müdahale etmeden, sadece akışına şahit ol. Her geçen an biraz daha, vücudunun oturduğun yere gömüldüğünü hisset. Ağırlığını hisset. Ve ne kadar gevşersen gevşe, yine de bilinçaltın, seni oturduğun yerde emniyette ve güvende tutacaktır.

3 Evet, belki yıllardır, farkında olmadan, sevgi arayışı içinde oldun
Evet, belki yıllardır, farkında olmadan, sevgi arayışı içinde oldun. Hep sevgiyi yaşamaya, ya da o sevginin yerini alacak bir şeylerin arayışı içinde oldun. Belki tüm sevgi anlayışını bu maddeler üzerine kurdun. Belki bu yüzden, birçok değişiklikler yapmaya çalıştın hayatında. Bir türlü sevgiyi bulamadığına inandıkça… Bakın özellikle inanç diyorum, çünkü bu bir inanç… Sevilmediğine inanmak söz konusu. Sevginin kendisi bir inanç. Çünkü sevginin bir ölçüsü yok. Bugüne kadar kimse sevgi ölçer icat etmedi.

4 Sadece inanmak söz konusu. İnancı yaratan ise hipnotik sevgi
Sadece inanmak söz konusu... İnancı yaratan ise hipnotik sevgi. Tamamen davranışlara ve görüntülere bağlanmış bir sevgi anlayışı. Sevgiyi bulamadığın her yerde, kalbinde o boşluğu hissettiğin her durumda, yine bilinçaltının yönlendirmesiyle, hep atıştıracak ya da oyalanacak bir şeyler aradın. Bu kimimiz için yemek iken, kimimiz için sigara, kimimiz için seks, kimimiz için çok çalışma, alkol, kumar… Her şey olabilir. Ve para. Evet, çoğumuz için de, sevgiyi para ile almak olabilir. Karşıt cinsten parayla sevgi almak… Çocuklarımızdan parayla sevgi satın almak. Çevremizdeki insanlardan parayla sevgiyi satın almak.

5 Ama artık bugünden itibaren bu anlayışa, bu inançlara son veriyorsun
Ama artık bugünden itibaren bu anlayışa, bu inançlara son veriyorsun. Sevgi ihtiyacı inancından kurtulmaya başlıyorsun. Yani başkalarından sevgi satın almaya son veriyorsun. Ancak başkasının sevgisiyle, daha kaliteli bir hayat yaşayabilirim anlayışına ve beklentisine son veriyorsun. Aksine, artık sevgi sorununu, kendi içinde çözmeye odaklanıyorsun. Sevgiyi kendi içinde üretmeye başlıyorsun. Hem sevgiyi üretmeye başlıyorsun, hem de kimse bilmeden dahi, sevgiyi kendi etrafına dağıtmaya başlıyorsun. Bu akış esnasında, sevgi ile yemek arasındaki bağlantıya da son veriyorsun. Özellikle de uzun süreli çabalarına rağmen, gereksiz yemek takıntından tam kurtulamamışsan, bu hipnotik sevgi anlayışına güçlü bir projektör çeviriyorsun. İnsanlardan sevgi beklemekten, sevgi istemekten, hele de dilenmekten vazgeçiyorsun.

6 Kimsenin sevgisine ihtiyacın yok.
Birlikte sevgi paylaşmak yaşamın bir güzelliğidir. Bunu kabul ediyorsun. Onu illa elde edeceğim diye uğraşmaktan vaz geçiyorsun. Bunun inanç olduğunu fark ederek, bu inancı besleyen duyguları bedeninde çok iyi fark etmeye başlıyorsun. Sevilmediğin algısını yaratan duygusal hisleri fark ediyorsun. Sevgi arayışına neden olan duygusal hisleri de fark ediyorsun. Fark ettiğin hisleri hissetmeyi, o hislerin içinde kalmayı, hislerde geze geze, hislerle yıkana yıkana, hislerin içinde meditasyon yapa yapa, o sıkışmış duyguları bedeninden akıtıyorsun.

7 Bedeninin duygu dengesi değiştikçe, kalbinin frekansı ve koheransı değişmeye ve sevgi üretmeye başlayacak. Ve bu çalışmaları yaptıkça, bilinçaltında kurulmuş olan yemek-sevgi-kalp üçgenini bozmuş olacaksın. Hem o dengeyi bozuyorsun, hem de o hislerin etkisinde kalmaya son veriyorsun. Hislerin etkisinde, hislerin hipnozunda kalarak sevgi yorumlamaya son veriyorsun.Sevgi tamamen bilinçli bir eylemdir. Bilinçli olarak bedenimizdeki enerjiyi dengeleyebiliriz ve sevgi üretmeye başlayabiliriz.


"Sevgi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları