Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ KURMA SÜREÇLERİ.
Advertisements

Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Tanıtım Günleri Temmuz 2005.
Bilgi İşlem Merkezi Bağımsız Her türlü etkiden (baskıdan) uzak Kararları uygulatma ve yaptırım gücüne sahip Bilgi sistemlerinin standartlarını koyan Ve.
Türkiye’de Çevre Yönetimi ve Belediyeler Pınar Akpınar Proje Yöneticisi UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Çevre Komitesi Toplantısı Sürdürülebilir.
Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.
UNI-SET Toplantı Notları
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
UZAKTAN EĞİTİM Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Seminerleri / 231.
BBY 467 Bilimsel ve Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi Ders 3: Dijitalleştirmenin Planlanması ve Dijitalleştirmede Süreç Yönetimi Arş. Gör. Tolga Çakmak.
Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemi Tanıtım Toplantısı.
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİMDALI YÖNETİM ve ORGANİZASYON CENK SOYER SÜREÇ YENİLEME DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ REENGINEERINGG.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
Sağlık Hizmeti Kalite Göstergeleri
GRUNDTVIG Yetişkin Eğitimi ve Yaşam Boyu Öğrenme.
08 Temmuz 2013 Online (gerçek zamanlı) Yüzey Suyu İzleme Sistemleri Konulu TAIEX Çalıştayı T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
NEDEN BANKA VAR? İlk çağlarda Din adamları Bankacı
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Fetin Rüştü YILDIZ Başhekim.
Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.
Copyright © Küresel Yazılım. All rights reserved. PROFESYONELLER, KÜÇÜK İŞLETMELER, MARKALAR VE KAMU KURULUŞLARI İÇİN İŞGÜCÜNÜ ARTIRMAYI HEDEFLER.
İFM – Vergi Tekniği Alt Çalışma Grubu Ön raporu Genel stratejik ilkeler 18 Mart 2009 Osman Özen, Umurcan Gago, Berna Bayındır, Ateş Konca.
KYS KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. 2 İçerik Kalite Nedir? ISO 9001:2000 Hakkında Genel Bilgi Kalite Politikamız Kalite Hedefimiz KYS nin Şirketimizde.
AYAKTA TEŞHİS VE TEDAVİ YAPILAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Tıp merkezi, poliklinik, laboratuvar, müessese ve muayenehanelerin: Açılmaları,
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
Yrd. Doç. Dr. Hikmet MARAŞLI Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Proje Yürütücüsü Türkiye.
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
Hazırlayan: Atabey doğan
Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan akademik Personel Anket SONUÇLARI.
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
Ağahan Köse
Bugün Günlerden Asistan Hekim;
Servislerin Performanslarının Karşılaştırılması (Benchmarking)
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
Ürün veya Hizmet Satışı
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
Ağ İşletim Sistemleri Öğr. Gör. Arif DAŞ.
E-DEVLET AŞKIN KAYA
Cube Organization Presents.
Hakkında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2 Ekim 1979 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı olarak kurulmuştur. Ülkemizde nitelikli.
İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere.
Dersin içeriğinin ve kaynaklarının tanıtılması
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘f’
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
Bütünleşik Bir Hastane Bilgi Sisteminin Fonksiyonları
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU
Hayvancılık İşletmelerinde Yönetim Prensipleri
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için Strateji Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi TR2014/AG/10-A1-01/001 Bu proje, Avrupa Birliği ve Türkiye.
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ
BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ LİSANS EĞİTİMİ
Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
İŞLETMEDE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME (AR-GE) İŞLEVİ
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
TEŞHİSLE İLİŞKİLİ GRUPLAR (TİG) TÜRKİYE UYGULAMASI
Dr. Meryem TOP Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Hastane Bilgi Sistemlerinin Teknik Yönleri
SİGORTA SEKTÖRÜ DÜZENLEME VE DENETLEME İŞLEMİ
Devlet Maliyesi Açık Veri Uygulaması
Sunum transkripti:

Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.

15 / 20 dakika Gündem Biz Kimiz? Bilişimsizlik Maliyeti 3P Projelerinde IT 4/6 dak. 5/7 dak 6/8 dak. 15 / 20 dakika

Zorlu

Vestelcity

Vestel Şirketleri

Birim Bilgi Teknolojileri A.Ş. 11.09.2006  Organizasyonumuz Birim Bilgi İşlem LTD Birim Bilgi Teknolojileri A.Ş. Show the server explorer. Add sp’s, tables, open tables Drag objects on forms DEBUG the get quote of the day stored procedure

Biz Kimiz? 17 yıl Birim Bilgi Teknolojileri , 1991 yılında kurulmuştur. Firmamız sağlık sektöründe uzun yıllardır ülkemizin her noktasında istikrarlı bir yapı içinde kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Oracle veritabanı üzerinde , 4.kuşak ileri teknoloji yazılım geliştirme araçları ile hazırlanmış Birim HBYS, özellikle orta / büyük ölçekli Devlet, Üniversite hastanelerine ve özel müşterilere çözümler geliştirmektedir. Kalite Politikamız: 4500 ‘e yakın çalışanımız ile HBYS hizmetini hastanelere daha kaliteli bir şekilde vermek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktır. Show the server explorer. Add sp’s, tables, open tables Drag objects on forms DEBUG the get quote of the day stored procedure

Türkiye’ye Hizmet 100 ‘ e Yakın Sağlık Kurumu 6.000’nin üzerinde terminalde kurulum 60 Kişilik Yazılım Ekibi 100 Kişilik Eğitim Uzmanı Kadrosu Ayda 3 Milyondan fazla Ayaktan Hasta ile İlgili Tüm İşlemler 10 Bölge Müdürlüğü

USBS

Donanım Yazılım ARGE Outsource BİRİM = ENTEGRATOR Donanım Yazılım ARGE Show the server explorer. Add sp’s, tables, open tables Drag objects on forms DEBUG the get quote of the day stored procedure Outsource

Teknoloji kilometre taşları ve yarın.. 2006 2007 2008 HIPAA

Gündem Biz Kimiz? Bilişimsizlik Maliyeti 3P Projelerinde IT

Medikal Bilişim Sağlık bakımı , Biomedikal ve klinik araştırmalar , eğitim ve yönetim politikaları vb.’nin iyileştirilmesi ve kalitesinin arttırılması amacıyla yine tıp bilimine ait bilgi altyapısının bilişim teknolojileri ve ilgili araçları tarafından kullandırılması ve paylaşılmasına yönelik bilim dalı.

Örnek Uygulama RIS Merkezi HIS Sistemi EMR GÖRÜNTÜLEME KLİNİK Elektronik Hasta Dosyası Merkezi Eczane Arayüzü İnternet Arayüzü Hastane Destek Hizmetleri Aayüzü Tıbbi Görüntü Arşivi DICOM / HL7 Randevu DICOM RIS PIS Yönetim Mali Sistemler P A C S Merkezi HIS Sistemi EMR HL7 İnsan Kaynakları Yönetimi CT MRI US DICOM / HL7 Yönetim Malzeme Yönetimi Destek Hizmetleri HL7 UZMAN SİSTEMLER LIS Entegre Klinik İş İstasyonu Görüntü / Tele-Radyoloji Arayüzü Yoğun Bakım sistemi Tele-Tıp Uygulamaları GÖRÜNTÜLEME KLİNİK YÖNETİM / MALİ

Bilişimsizlik Maliyeti ROI çok uygun olmasına rağmen gerekli yatırımın yapılmaması ; Hasta Memnuniyetini Sağlayamama Kaçakları Engelleyememe Kaynak Planlama Eksikliği Karar Destek Sistemlerinin Olmaması ( Medikal ,İdari, Finansal) Vb sonuçlara yol açmaktadır. Ortalama % 30 kaçak , sizce ne kadar eder?

Kurumlar Hazır mı ? Teknik Altyapı ve Uzman Personel Eksikliği Finansman Zorluğu Uygulama ve denetleme sorunları Şartname Sorunları Genelge ve talimatları uygulama sorunları Kamu ihale kanunu İhtiyaçları doğru belirleme IT Bilgi Eksiklikleri ve hizmet içi eğitim Doğru hizmeti doğru fiyata alma Birlikte Çalışabilirlik

Gündem Biz Kimiz? Bilişimsizlik Maliyeti 3P Projelerinde IT

3P ve IT Sadece finansman , yapı ve medikal gereçler? Peki IT? 90 yeni hastane.. OK .. Mevcut 900 ? Yap – İşlet – Devret? Rehabilite et – İşlet – Devret Yeni Yasa çalışmalarında IT ?

İnsana Hizmet Zamanıdır. BİZ HAZIRIZ Teşekkürler Zaman , İnsana Hizmet Zamanıdır. BİZ HAZIRIZ