PressReader Connecting People Through News

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
© PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News Oteliniz içinde; tüm ülkelerden 4,000+ Gazete & Magazin Dergisine 60 farklı dilde.
Advertisements

Connecting People Through News. © PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü.
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
DublinCore, Driver Rehberi ve Temel Veri Giriş Standartları 20 – 21 EKİM 2014 Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı BİLKENT ANKARA Güssün GÜNEŞ Marmara Üniversitesi.
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
BİBLİYOGRAFYA (Bibliography) Tanım: Kitapları, özellikle fiziksel özellikleri ve içeriklerine göre niteleme sanatı; kitapların fiziksel nesneler ve.
BİYOÇEŞİTLİLİK NEDİR Biyoçeşitlilik, bir bölgedeki genlerin, türlerin, ekosistemlerin ve ekolojik olayların oluşturduğu bir bütündür. Başka bir deyişle.
Ansiklopedi (Encyclopedia) Tanım : Bütün konularda kısa ve öz bilgi içeren bir çalışmadır. Belirli bir konu ile sınırlı yada genel kapsamlı olabilir.
Politika Oluşturma, Planlama, Bütçe Hazırlama
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
TOPLUM İÇERİSİNDE TIP EĞİTİMİ (Topluma Dayalı Tıp Eğitimi – TDTE) Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Seminerleri / 171.
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI SKOOOL TANITIMI VE SUNUMU 05 Şubat 2016.
XV. ULUSLARARASI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİMİ SEMPOZYUMU
Journal, Magazine, Periodical, Bulletin Dergi (Journal) Tanım:  Düzenli aralıklarla yayınlanırlar(haftalık,aylık vb)  Çeşitli yazarlar tarafından yazılmış.
NETWORK YÖNETIMI Ş. Bü ş ra Güngör NETWORK YÖNETIMI NEDIR? Network, sunucu, yazıcı, bilgisayar ve modem gibi veri ileti ş im araçlarının güncel.
Kütüphane Otomasyon Sistemleri
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
Betül GÜLER
BDÖde Kullanılan Yaygın Formatlar
Uzaktan eğitim; - eğitim sisteminden doğan yüksek maliyeti düşürme, geleneksel eğitim modelinden daha yüksek verimin alındığı sanal sınıf ortamında.
Proje Dosyası - Belgeleme - Raporlama
Sosyal Hizmet Meslek Etiği
İletişimin Zamanda yolculuğu
DERMATOLOJİ DİSİPLİNİNİN DÜNYA ÖLÇEĞİNDE YENİDEN GÖRSELLEŞTİRİLMESİ
ARAÇ GEREÇLERİN EĞİTİMDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
BİLGİ KAYNAKLARININ TÜRLERİ DanIşma kaynaklarI – “Ready reference”
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
YONT221 Küreselleşme ve Yerelleşme
Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
PIRLS (The Project of International Reading Language Skills-Uluslararası Okuma Becerileri Projesi) Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu.
MATEMATİK DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
İlgilerin Ölçülmesi, ilgi envanterleri ve sorunları
Endüstri Mühendisliği Bölümü
Otelinizde yeni bir hizmet:
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Poster Başlığı Birinci YAZAR Bulunduğu eğitim düzeyi (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora), Lisans için bulunduğu sınıf, öğrenim gördüğü kurum, lisansüstü öğrenciler.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
Bölüm 1 Giriş. Bölüm 1 Giriş Teknolojik Yeniliğin Önemi Teknolojik yenilik günümüzde birçok endüstrideki rekabet başarısının en önemli tek itici gücüdür.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
BAP Koordinatörlüğünün Görev ve Sorumlulukları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İnsan Kaynakları Yönetiminin
Bilimsel araştırma türleri (Deneysel Desenler)
Sunum transkripti:

PressReader Connecting People Through News PressReader Training for Libraries Segment PressReader

2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü Sahibi! Connecting People Through News PressReader Nedir? 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü Sahibi! Erişim Kapsamı 100 ülkeden 60 farklı dilde 2500+ Gazete& Dergiye erişim

Güvenilir Kaynaklardan Sağlanan En Önemli Yayınlara Erişim İmkanı

Connecting People Through News Popüler Yayınlar

PressReader / Yayınevi Websiteleri Karşılaştırma Tablosu Connecting People Through News PressReader / Yayınevi Websiteleri Karşılaştırma Tablosu PressReader Dijital Kopyası Yayınevi Haber Sitesi Birleştirilmiş Koleksiyon Evet Hayır Tüm Haber İçeriği Evet (tüm detayları ile) Hayır (küçük çakışmalar dahilinde) Sponsorlu İçerik Evet ( 80%’e kadar) Ödemeli Giriş Bölümü

Press Reader Network Operasyon Merkezi Connecting People Through News İçeriğin Dağıtımı 12 AM 1 AM 2 AM 3 AM 4 AM 5 AM 6 – 10 AM Baskı Basılı Versiyon Yayınevi Son Prova Baskı Press Reader Network Operasyon Merkezi PressReader

Öğretim Yardım Aracı

Eğitim Kaynağı

PressReader HotSpot

Kütüphane Kablosuz Ağı Üzerinden Erişim Connecting People Through News Kütüphane Kablosuz Ağı Üzerinden Erişim

Etkin Öğrenim Deneyimi

Connecting People Through News Neredeyiz?

Connecting People Through News Neredeyiz?

Neredeyiz? Connecting People Through News National Library of Uzbekistan

Carnegie Mellon Qatar Üniversitesi Connecting People Through News Carnegie Mellon Qatar Üniversitesi

Birleştirilmiş Global Koleksiyon Connecting People Through News Birleştirilmiş Global Koleksiyon En Popüler Yayınlar En Çok Kullanılan Popüler Yayınlar International New York Times Pittsburgh Post-Gazette The Guardian Wall Street Journal Europe Al-Sharq News National Post - (Latest Edition) Al-Sharq Sports Clarín Gulf News Nanaimo Daily News Toronto Star New York Post Times of India The Wall Street Journal Asia Manila Times Calgary Herald USA Today US Edition Der Tagesspiegel

Kullanıcı Görüşleri Connecting People Through News “ Dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilerimize tüm fakülte çapında hizmet sunmaktayız. Uluslararası çapta lokal haberleri herkese basılı olarak sunmamıza olanak yok. PressReader, dünya çapında lokal kaynaklara erişim sunarak öğrencilerimize evlerindeymiş hissi sağlamakta ve aynı zamanda birbirleri hakkında ve bizim yerel ortamımız ile ilgili güncel bilgilere görsel olarak cazip biçimde erişim sağlamalarına imkan sağlamaktadır.” Alicia Salaz - Reference & Instruction Librarian, Carnegie Mellon University in Qatar   ANKOS ÜYELERİNE ait yorumlar: “Library Press Display, geleneksel gazete okuma alışkanlıklarını en son teknoloji ile birleştirerek tüm kullanıcı segmentlerine eşsiz bir tecrübe sunuyor. “Dijital yerli”ler ile “dijital göçmen”lerin en popüler buluşma noktası olaran Press Display ile basılı yayınlarda kullanılan görsel tasarım ve mizanpaj gibi öğelerden fedakarlık etmeden en ileri bilişim teknolojilerini kullanarak bilgiye en hızlı şekilde erişmek mümkün. “ ZeynepMetin - Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi Daire Başkan Yardımcısı “Özellikle yabancı öğrencilerimiz çok memmun. Kendi ülkeleri ile ilgili gazeteleri takip ediyorlar. Ayrıca yabancı dillerdeki hocalarımız öğrencileri İngilizce gazeteler konusunda dil öğrenimini desteklemek için yönlendiriyor. Bunun dışında mobil cihazlardan kullananlar oldukca iyi.“ İzmir Yüksek Teknoloji Enstitusü - Kütüphane Daire Başkanı Gültekin Gürdal