Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uzaktan eğitim; - eğitim sisteminden doğan yüksek maliyeti düşürme, geleneksel eğitim modelinden daha yüksek verimin alındığı sanal sınıf ortamında.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uzaktan eğitim; - eğitim sisteminden doğan yüksek maliyeti düşürme, geleneksel eğitim modelinden daha yüksek verimin alındığı sanal sınıf ortamında."— Sunum transkripti:

0 Uzaktan eğitim koordİnatörü: Okt. nalan tur
YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ ZORUNLU KREDİLİ YABANCI DİL I VE II UZAKTAN EĞİTİM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Uzaktan eğitim koordİnatörü: Okt. nalan tur

1

2

3 Uzaktan eğitim; - eğitim sisteminden doğan yüksek maliyeti düşürme, geleneksel eğitim modelinden daha yüksek verimin alındığı sanal sınıf ortamında mesafeden ve öğrenci sayısından bağımsız bir gruba eğitim verme, yüksek kalitede dersler düzenleme imkânına kavuşturan bir eğitim sistemidir.

4 UZAKTAN EĞİTİMİN ÖZELLİKLE ÖNEMLİ FAYDALARI BULUNMAKTADIR
UZAKTAN EĞİTİMİN ÖZELLİKLE ÖNEMLİ FAYDALARI BULUNMAKTADIR. BUNLAR AŞAĞIDA SIRALANMAKTADIR: Bilgiye hızlı ulaşmayı sağlar. Kolay veri aktarımını sağlar ve zamandan tasarruf sağlar. Görseldir. Sözlerle anlatılamayan olayları anlatmada mükemmel bir yardımcıdır. Bazı konuları eğitici oyun oynatılarak daha zevkli bir şekilde aktarılmasını sağlar. Öğrencilerin bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmayı sağlar. Başarıya giden yolda yol açıcı görev üstlenir. Yeni ufuklar açar. Grup çalışmalarının daha başarılı ve aktif bir biçimde yapılmasına olanak sağlar. Sıradan eğitimin önüne geçerek eğitimin karatahtadan ibaret olmamasını sağlar.

5 Görerek ve uygulayarak eğitim öğretim olanağı verdiği için öğrenilen bilginin unutulmamasını sağlar.
Eğitimde ezberciliğin önüne geçer. İnternet gibi büyük bir nimetin kullanılmasını sağlar. Kendi kendine öğrenmeyi mümkün kılar. Öğrencilerin kendine olan öz güvenini arttırır. İnsanlar evlerinden dışarıya çıkmadan derslerini ve sınavlarını takip edebilirler. Tüm dünyadaki öğrencilerin aynı bilgilere ulaşmasını sağlar. Veri depolama imkanı sayesinde öğrenciler öğretmenin daha önceki işlediği konulara rahatça ulaşabilir. Ödevlerin online hazırlanıp dağıtılabilmesini sağlar. Öğrencilerin bilgilerini depolamayı sağlar ve ihtiyaç anında bilgilere hızlı ulaşmayı sağlar.

6 Ders ile ilgili bilgiler

7 Ders ile ilgili bilgiler

8 Yabancı Dil I dersi içerik (Birinci dönem)

9

10 Yabancı Dil II dersi içerik (İkinci dönem)

11

12 Ders kitabımız- Yabancı Dil I Ders Kitabı-Notu Örnek

13

14 Ders sunumları Örnek

15 Sınav Örneği

16 Online Derse Giriş

17 Online Derse Giriş

18 Online Derse Giriş

19 Online Derse Giriş

20 Online Derse Giriş

21 Online Derse Giriş

22 Öğretim Görevlileri: Okt. Nalan TUR (Edebiyat Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Adalet MYO, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ormancılık Fakültesi, Ormancılık MYO, İlahiyat Fakültesi, Fen Fakültesi) Okt. Emel ATAMAN (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Sosyal Bilimler MYO, Sağlık Hizmetleri MYO) Okt. Nedim TAŞ (İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner MYO, Ulaştırma Lojistik Fakültesi, Ulaştırma Lojistik MYO, Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor YO, Devlet Konservatuarı, Teknik Bilimler MYO)

23 İLETİŞİM: YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ B3 UZAKTAN EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ; Okt
İLETİŞİM: YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ B3 UZAKTAN EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ; Okt. Nalan TUR Danışmanlık Saatleri: Salı ve Perşembe 13.00 (Derse Giriş, Aksis Giriş, Ders muafiyet vb teknik ve öğrenci işleri ile çözmesi gereken durumları dışında sadece ders ile ilgili soru ve sorunlarınıza dönüş yapılır.)


"Uzaktan eğitim; - eğitim sisteminden doğan yüksek maliyeti düşürme, geleneksel eğitim modelinden daha yüksek verimin alındığı sanal sınıf ortamında." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları