Film Gösterim Proğramı (MART 2017)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BETİMLEYİCİ ANLATIM Bu tekniği uygulayan yazarın amacı, okuyucunun görmediği bir görüntüyü, olayı, yeri, okuyucunun kafasında canlandırmaktır. Yazar.
Advertisements

Başarılı Olmanın Genel Kuralları Nelerdir?
Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake.
Jean-Christophe Grangé ( ? ).  15 Temmuz 1961’de Fransa’da dünyaya geldi.  Üniversite eğitiminin ardından serbest gazeteci olarak çeşitli haber.
Powerpoint Uygulaması
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
KURBAĞA PRENS Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış.Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
ÇOCUK MASALLARI HAZIRLAYAN: SİBEL KIRMACI
Çin öyküsü
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için ‘mouse’u tıklayınız.
Kitabın konusu: Hayalleri olan bir gencin lise son sınıfta babasını kaybetmesiyle hayallerinin yıkılışı ve beraberindeki hayat mücadelesi.
BEŞ ENGEL BENLİK BİLİNCİ MÜKEMMELLİYETÇİLİK AKIL İNANÇ ŞÖHRET OYUNU.
Size de olur mu bilmem ; her ölümün ardından yaşamın peşine düşerim ben... Yakın bir dostu toprağa verir vermez, kabrinin çiçekleri kurumadan daha, ihmal.
GÜZEL YAŞAMIN 10 ANAHTARI
William Shakespeare ( )
AŞKLaRıM.
T.C. Erciyes Üniversitesi Ziya Eren Eğitim Fakültesi
BABALAR VE KIZLARI.
Hazırlayan Psk.Dan.Nazan MUTLU Uzm.Psk.Dan. Sinem TARHAN
Bilgisayar Dersi Oğuz Atay’ın Hayatı Mehmet Demirtaş.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
İHTİYARLIK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR?
TIME OF MY LIFE Yönetmen: Nic Balthazar Yapımcı: Peter BOUCKAERT(Eyeworks) Yapım Yılı: 2012 Oyuncular: Koen De GRAVES, Ben SEGERS, Lotte PINOY, Felix MAESSCHALCK,
 Tema seçilip konu belirlendikten sonra film öyküsünün özetlenmesidir.  Konu hakkında yapımcı ve yönetmeni aydınlatır.  Zaman ekonomisi açısından önemlidir.
TÜRKÇE / Olay Yazıları (Fabl-Fıkra-Tiyatro)
1.soru ………………….. önemini öğrenmeden , ……………….önemini anlayamazsın Cümlesindeki boş bırakılan yerlere aşağıdaki sözcük çiftlerinden hangisi getirilebilir.
40 Yaşımda ben….
TOPLUMSAL DAYANIŞMA İBADETİ OLARAK SADAKA
MÜHENDİS DEYİP GEÇME.
Bir gün bir kral ama halkı tarafından sevilen bir kral,
YAVUZ BAHADIROĞLU (1945-….) Yazar, Tarihçi, Gazeteci, Radyo Programcısı.
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
"Mendelssohn" By space.
1. 2 Üstüne yazılmayan satır hangisidir? Kasap satırı.
İntihar Oranı En Yüksek 10 Ülke
Miyase Sertbarut 1963 yılında Ceyhan’da doğdu. Evin en küçük kızıydı. İlkokula bir köy okulunda başladı. Köpeği Karabaş’ı ve Pamuk’u hiç unutmadı. Ankara,
Tetikçi Shooter Filmin Orjinal Adı: Shooter Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2007 Yapım Yılı Ve Yapım Yeri : ABD Tür: Aksiyon Süre: 124 Dk. Yönetmen: Antoine.
BULAŞICI HASTALIKLARLA MÜCADELE Koruyucu hekimlik hizmetleri, kişiye ve çevreye yönelik olarak ikiye ayrılır. KİŞİYE YÖNELİK HİZMETLER - Bağışıklama hizmetleri.
Mehmet ÖZ / Türk Dili ve Edebiyatı Öğreetmeni
Büyük selçuklu devletİ
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
Evim - Türkçe Altyazılı İzle. Evim Animasyon Filmi İzle -- Croods, Ejderhanı Nasıl eğitirsin filmlerinin yapımcılarından yine keyifli bir animasyon. Evim'de.
ONUR ÜNLÜ.
Metinleri Okuyalım.
ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tek ebeveynli ailelere yönelik rehberlik faaliyet raporu.
EKONOMİK FAALİYETLER BİLGİN AVCI.
ENVER AYSEVER ‘’Yazarlık sabır, beceri ve süreklilik gerektiren bir işçilikse eğer, bunun yineleneceği ortamın nasıl olduğunun pek önemi yoktur. Çalışkan.
DERDİYOK İLE ZÜLFÜSİYAH HİKAYESİ Horasan hükümdarı İsmail Şah, kendisine yardım etmeyen Mahmut ve Mehmet adlı iki tüccarı öldürtür, mallarına da el koyar.
Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız.
Tural Garayev & Muhammet Hommenov
MAYIS 2017 AYINA AİT FİLM GÖSTERİSİ PROĞRAM AKIŞI
Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)
FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017)
Adım Adım Tarih SAMATYA.
BİR TEBESSÜM HİKAYESİ !.
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)
William Wyler Hayatı ve Filmleri
Evlenir misin? ( Hadi Koş Gel… )
Bugün neler öğreneceğiz?
OCAK 2018 FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
Western / kovboy filmleri
ÜÇ ÖĞÜT M.Fatih Derleyen ve slayt tasarım:.
 Aşık Veysel Şatıroğlu, 1894 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde dünyaya geldi. Annesi Gülizar, babası "Karaca" lakaplı Ahmet.
2018 Mart Ayı Film Gösterimi /08. 03
Kurbağa Prens Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış. Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
Sarı Gelin türküsü hikayesi Sarı Gelin türküsü, Kuzeydoğu Anadolu Erzurum coğrafyasında ortaya çıkmıştır. Türklerin büyük bir kolunu teşkil eden Kıpçakların.
Sunum transkripti:

Film Gösterim Proğramı (MART 2017) 11. 01. 2017 -12. 01. 2017 13 Film Gösterim Proğramı (MART 2017) 11.01.2017 -12.01.2017 13.30 Mutlu aile defteri Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım bey, yalanların, dolanların hangisi kime ait bir süre sonra ayırt edemez olur.

08.03.2017-9.03.2017 /13.30 Bir zamanlar Anadolu’da Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan ; Senaryo: Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal ; Yapımcı : Zeynep Özbatur. Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında "yeni ve farklı bir şey" çıkacakmış duygusu, ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tekdüze yollar...

15.03.2017-16.06.2017/13.30 İçimdeki Yangın Yönetmen Denis Villeneuve ;yapımcı Luc Dery ,Kim Mccraw ;senaryo Valeria Beaugarnd-Champage,Denis Villeneuve. Wajdi Mouawad'ın ünlü oyunundan uyarlanan bu trajedi, anneleri Nawal'ın ölümünün ardından Lübnan'a doğru yola çıkan Simon ve Jeanne adlı ikizleri anlatıyor. Bu serüven, onları annelerinin geçmişiyle ilgili çarpıcı bir gerçekle karşı karşıya getirir. İzleyiciyi tamamen içine alan film, tüm iniş çıkışların sonunda şok etkisi yaratıyor. OSCAR ödülü adayı, 2011 en iyi yabancı filmi

22.03.2017 -29.03.2017 / 13.30 Maymun Ölümcül bir virüs tüm dünyayı tehdit etmektedir. 1996'da 5 milyar kişinin ölümüne neden olan bu virüs, 2035'te dünya nüfusunun yalnızca %1!ini hayatta bırakmıştır. Bu virüsün etkilerinden korunabilmek için insanlar yer altında koloniler kurarak yaşamaya başlar. Bu virüsün üstesinden gelebilmek için mahkumlardan James Cole, zaman makinesiyle geçmişe gönderilir. Yanlışlıkla 1990 yılına gönderilen Cole, bilim adamları için virüs hakkında araştırma yapar.Daha sonra zaman yolculuğunu sürdüren Cole, 1996'da akıl hastanesine alınır. Burada Dr. Kathryn Railly ile tanışan Cole, onu içinde bulundukları duruma inandırmaya başlar

28.03.2017-29.03.2017/ Pamuk prenses ve avcı Kristen Stewart'ın başrolde Pamuk Prenses'i canlandırdığı, yönetmenliğini Rupert Sanders'ın yaptığı 2012 yapımı film.Kral Magnus ve Kraliçe Eleanorun güzel bir kızları olur. Adını Pamuk Prenses koyarlar. Lakin Pamuk Prenses 10 yaşındayken Kraliçe Eleanor kötü bir hastalığa tutulur ve çok geçmeden ölür. Kral Magnus bir gün Siyah ordunun üzerine savaşa gittiğinde hapiste olan Ravenna'ya aşık olur ve onunla evlenme kararı alır.Evlendikleri gece Ravenna onu öldürür. Ve kendi ordusu ile hakimiyete abisiyle birlikte geçer. Pamuk Prensesi hapse attırır. Bir gün Pamuk Prenses hapisten kaçmayi becerir ve Siyah ormana kaçar. Kraliçe onu yakalaması için peşinden Avcı'yı gönderir. Ama Avcı Pamuk Prensesin güzelliği karşısında güçsüz kalır ve ona aşık olur.