Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OCAK 2018 FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OCAK 2018 FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /"— Sunum transkripti:

1 OCAK 2018 FİLM GÖSTERİM PROGRAMI 03. 01. 2018 / 04. 01
OCAK 2018 FİLM GÖSTERİM PROGRAMI / / 13:30 Tarafsız bölge (No man's land) Yönetmen: Danis Tanovic ; Yapımcı: Frederique Dumas Zajdela Sırplar, Hırvatlar ve Bosnalılar tarafından kullanılan dil aslında aynı. Bugün, Sırplar ona Sırpça, Hırvatlar Hırvatça ve Bosnalılar da Boşnakça adını veriyorlar; ancak konuştuklarında birbirlerini mükemmel şekilde anlıyorlar yılındaki Bosna Savaşı sırasında, kendilerini tarafsız bölgedeki düşman hattı içinde bulan Ciki ve Nino isimli bir Bosnalı ve bir Sırp askerin öyküsü. Ciki ve Nino içinde bulundukları kötü durumdan kurtulmanın bir yolunu ararken, cesur bir Birleşmiş Milletler çavuşu tüm yasaklara rağmen yardımlarına koşar. Onu izleyen basın ordusu olayı uluslararası bir haber haline dönüştürür. Bu savaşta pek çok tarafın yer almasından ve sonucu bekleyen dünya basınından kaynaklanan gerginlik sürerken, Ciki ve Nino içinde bulundukları savaş çılgınlığı içinde hayatta kalma mücadelesi vermektedirler...

2 10.01.2018 / 11.01.2018 / 13:30 Üç Maymun Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adınagerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?

3 17.01.2018 / 18.01.2018 / 13:30 Yıldızlar Arasında (Interstellar)
Yönetmen ve Senaryo: Christopher Nolan ; Yapımcı: Christopher Nolan, Emma Thomas Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot- kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.

4 / / 13:30 The Colony Yönetmen: Jeff Renfroe ; Senaryo: David Johnson Buz çağının yaşanmasıyla birlikte yer altına inen insan kolonileri, insanlığı tehtit eden doğadan daha vahşi bir güce karşı kendilerini yani insanlığı korumak zorundadır.

5 / / 13:30 Gözetleme Kulesi Yönetmen ve Senaryo: Pelin Esmer ; Yapımcı: Tolga Esmer , Nida Karabol Akdeniz Ormanın en tepesinde bir yangın gözetleme kulesine bekçi olarak sığınan Nihat'la, Tosya'da otoyol kenarında küçük bir otogara sığınan Seher, başkalarından kaçarken birbirleriyle çarpıştıklarında, suçluluk duygularına karşı kendi kendilerine verdikleri savaşı artık birbirlerinin şahitliği altında yapmak zorunda kalırlar.


"OCAK 2018 FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları