HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mercedes-Benz Türkiye Sosyal Medya Etkinliği
Advertisements

DİLEK YARIM ADASI.
Caddebostan Irmak Anaokulu Okul Aile Birliği Brunch Etkinliği
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
EGE ORMAN VAKFI EĞİTİM SUNUSU.
Şişme Oyun Parkları.
ANKARA Sonbahar'da Aşk ve eski adı ile Angora ! Cem Yurtsev
KADINLAR VE ERKEKLER. Ev islerinde kadınlar, annelerimiz, ablalarımız, kızkardeşimiz,halamız, teyzemiz…
Brief Şehir hayatının yeni yıldızları olan iki genç modeli, en çok yakıştıkları yer olan şehrin caddelerinde tanıtma fikrinden yola çıkılarak “Follow.
Vaccinium arctostaphylos (karamuk, avcı üzümü, ayı üzümü)
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
BASKETBalL CHALLENGE CUP
ULTIMATE TÜRKİYE.
KARE, DİKDÖRTGEN VE ÜÇGENİN ÖZELLİKLERİ
5. SINIF FEN VE TEKNOLOJİ 7. ÜNİTE IŞIK VE SES
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
El paraíso desconocido en Letonia
BİLMECELER.
BİR DATÇA MASALI AGUSTOS 2012
A Ğ AÇLAR AİLE KATILIMI PROJE ÇALIŞMASI BENİM BABAM ……… AĞACIDIR. BEN ONUN …. SEVERİMM RECAİZADE EKREM İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI A ŞUBESİ TUĞBA.
Ülkemizin Doğal Kaynakları
ORMAN HAFTASI MART.
Yaylalar, Yaylalar... Bu kez yolum Karadeniz kıyısında biraz daha doğuya, Avusor Yaylasına ve Kaçkar Dağlarının eteğindeki Göle düşmüştü. Feridun ÖZHAN.
AMACIMIZ: Dim Barajı ile deniz arasındaki alanın yönetim planının çıkarılması, turizm alanında daha fazla yararlanmak, denizden içeriye doğru 1 km’lik.
Değerli Dostlar, Temmuz sıcakları bastırınca, yine yollara düştüm, bu kez, Ankara’dan Gerede’ye giderken otoyolun sol tarafındaki yaylalara…
Fatma GÜLMEZ. Komisyon spor projeleri için kesenin ağzını açtı ; 4 milyon euro.
Fatma GÜLMEZ AB Komisyonunun Spor Projeleri İçin Ayırdığı Bütçe.
Alman Bunte Dergisi\'nin son sayisinda Alman uzman Wilhelm Schmid-Bode\'nin mutluluk reçetesi aciklandi: ÇOCUKLAR...!!!! Bütün anketlerde ayni sonuç çikiyor.
Convallaria majalis ALEM:Plantae BÖLÜM:Magnoliophyta SINIF:Liliopsida
SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN GENEL ÖNERİLER
Quercus rubra m. boylarında düzgün gövdeli serbest büyüdüğünde geniş bir tepe oluşturan bir ağaçtır. Piramidal bir yapı oluşturur. En hızlı büyüyen.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
KARE.
ÖZDEŞLİKLER a2-b2=(a-b).(a+b) a2 (a-b)2 = a2-2.a.b+b2 (a+b)2 b2
FİZİKSEL AKTİVİTE VE HAREKETLİ YAŞAM
EGE’NİN İNCİSİ İZMİR.
İNSANLIK TARİHİ İLE YAŞIT BİR ŞEHİR
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Canlıların Dünyasını Gezelim ve Tanıyalım.
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
Eğitim Fakültesi 2. sınıf
SAĞLIKLI BESLENMENİN 10 ALTIN KURALI  Tek taraflı beslenme yemekte alınan hazzı ortadan kaldırdığı gibi ayrıca yemeğe karşı olumsuzluk geliştirir. Dengeli.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
İçindekiler: Grafik oluşturalım, Sayıları tanıyalım.
EŞ SESLİ SÖZCÜKLER.
VAN SPOR LİSESİ.
İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL’UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
İSTANBUL’U TANIYALIM DOĞAL GÜZELLİKLER 1 Hazırlayan: Salih Cengiz.
SOSYAL MEDYA UYGULAMALARı MERT AKDOĞAN 9-A. INSTAGRAM Ekim 2010 da kuruldu Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulamasıdır 75 milyon.
SPORDA İ LET İ Ş İ M İ N ÖNEM İ Seda Saniye Kulak, Murat Yavuz.
ÜÇGEN VE YARDIMCI ELEMANLARI
TORKU #EnSoğukHikayem.
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
ABANT’IN ÇIĞLIĞI.
BARIS ICIN ELELE – ISTANBUL BARIS ZINCIRI GUZERGAH HARITASI
Doğuş Üniversitesi Sosyal Medya Kampanya Fikri
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
BİSİKLET SPORU NEDİR ? İki tekerlekli bisikletin gelişmesiyle oluşmuş bir spor dalıdır. Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmıştır. Her yaştan insan bu sporu.
Robot resminizi görmek istermisiniz !!!
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
KAYSERİ YAHYALI GEZİLECEK YERLERİ
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu
KIŞ MEVSİMLİK ÇİÇEK ÇALIŞMASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
1.GİRİŞ- DOĞU ANADOLU BÖLGESİ 2.FIRAT NEHRİ 3.AĞRI DAĞI 4.VAN GÖLÜ 5.MUŞ OVASI 6.HAZAR GÖLÜ 7.TORTUM ŞELALESİ 8.ÇIR ŞELALESİ 9.SARI KAMIŞ ORMANI 10.MERCAN.
GENEL TEKRAR - 02 TAMLAMALAR TÜRKÇE. SIFAT TAMLAMALARI sarı yapraklar güler yüz masmavi deniz birkaç soru bu ev hangi kitap kaçan balık ihtiyar adam.
GÜMÜŞHANE NİN DOĞAL GZELLİKLERİ.  Gümüşhane'nin Torul ilçesinde yer alan Artabel Gölleri Tabiat Parkı, bağlı olduğu ilçe merkezine yaklaşık 40 km mesafede.
Bereketli Ülkemizde Her Çeşidi Var: Ülkemizde Yetişen Ağaç Türleri.
Sunum transkripti:

HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı saçını topuz yapmış ablalarımız ve abilerimiz.

AMAÇ Spor yapan insanlara Zade Vital ile eşlik etmek. İnsanların zihninde Zade Vital isminin, sporla ve sağlıklı yaşam ile birlikte yer edinmesini sağlamak.

ETKİNLİK Zade Vital yürüyüş ve koşu parkurlarını sahipleniyor. Şehrin yürüyüş ve koşu parkurlarında planlanacak etkinlikte, parkur boyunca koşu ve yürüyüş yapan insanlara spor akademilerinden anlaşılacak sporcular, etkinlik boyunca eşlik edecekler. Spor yapan insanlarla birebir iletişim kurmuş olacaklar. Etkinlik Zade Vital adının spor ve sağlıklı yaşam ile birlikte anılmasına destek olacak.

Etkinliğe katılım gösteren insanlardan etkinlik sırasında çekildikleri fotoğrafı #BenimParkurum hashtag’i ile birlikte instagram veya twitter’a yükleyip etkinliğe sosyal medyadan da katılım sağlamaları istenecek. Hashtag’i kullanarak içerik yükleyenler arasında çekilişle belirlenecek kişilere Zade Vital ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti gönderilecek.

NE SÖYLEYECEĞİZ? Zade Vital, sağlıklı yaşamı destekler.

NASIL SÖYLEYECEĞİZ? Dostça ve samimi dille.

YER VE ZAMAN İstanbul sahil şeritleri ve ormanlar. 16-17 Temmuz

NOKTALAR Feneryolu – Suadiye sahilyolu: 6,5 KM. "Sıcak aylarda sabah erken saatlerde yoğun bir kullanım görülür. Özellikle hafta sonu ülke sporunun yüzünü güldürecek derecede yoğun kullanılmaktadır. Avrupa’ nın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz sayıda kişinin sabah sporu için tercihi olan güzergahtır. "

Bebek- Ortaköy sahili: 10 KM "Nefis boğaz havası eşliğinde koşmak için ideal bir güzergah. Yaklaşık 10 km uzunluğundadır. "

Belgrad Ormanı Neşet suyu koşu parkuru: 6,5 KM "İstanbul’un en keyifli koşu alanıdır. Herkes bir kez olsun buraya gidip yürümeli veya koşmalıdır. Aktif sporcuların da takım antrenmanları için çok tercih ettikleri bu 6,5 km’lik parkur görmeye değer. Ağaçların yazın gölgesiyle serinletmesi, kışın rüzgarları keserek korunak sağlaması  ve göl kenarında koşmanın zevkini denemelisiniz. "

Maçka Demokrasi Parkı: 156.671 m2 "Şehrin içinde bir cennet gibi. Nişantaşı ve çevresinde oturanlar yürüyüş yapmak için burayı tercih ediyor. Sabahın çok erken saatlerinde, henüz gün ağarmamışken koşu yapan sporcularla karşılaşmanız olası. Havalar iyice sınmaya başlayınca ağaçların gölgesi en sıcak yaz günlerinde bile serinlemenizi sağlayacak. "

Emirgan Korusu "Hafta sonlarının vazgeçilmez duraklarından Emirgan Korusu, baharın tadını çıkarabileceğiniz cennet köşelerden.  Park en yoğun gününde 10 binlerce kişiye piknik imkanı sağlayabilecek kadar geniş bir alana yayılmıştır. Dairesel tam  1000 metrelik bir kros parkurudur.  Rengarenk çiçeklerle bezeli, papağanlar ve sincapların mesken tuttuğu koruda yürüyüş yapmak çok keyifli! "

BÜTÇE - MALİYET Tedarikçilerden aldığımız fiyatlar 1000 Havlu: 5.000 TL 1000 Matara: 4.000 TL