FULYA KARAYAZI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Sportif Kurumsallaşma
EGE ÜNİVERSİTESİ «TPE BİLGİ VE DOKÜMANTASYON BİRİMİ» PATENT BİLGİ VE DOKÜMANTASYON MERKEZLERİNİN (PATLIB) YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ.
Şirket Tanıtım Sunumu.
Başar Bilgisayar; 1997 yılında CBS konusunda uzman bir ekip ile kurulmuştur. Başar Bilgisayar’ın ana çalışma sahası Coğrafi Bilgi Sistemleridir. Başar.
KONAKLAMA İŞLETMELERİ
BİZ KİMİZ? KREA Direct, 2002 yılında kurulan ve “Doğrudan Pazarlama", “Etkinlik Pazarlaması", “İnteraktif Pazarlama" and “Bütünleşik Pazarlama İletişimi"
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Fonksiyonel Bakış Açısıyla Sistemler
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Dağıtım Şirketleri ARGE Öncelikleri ve İşbirliği Beklentileri
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
İNOVASYON.
GIRLS IN ICT TÜRKİYEDEKİ VE DÜNYADAKİ KADIN BİLİŞİMCİLER WOMEN IN ICT IN TURKEY AND IN THE WORLD.
KADIN BİLİŞİMCİLER FAMOUS WOMEN IN ICT
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
STRATEJİK ORTAKLIKLAR OLUŞTURMA
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TATA MOTORS.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
SAP YAZILIM.
Şirketin kurucuları (Dietmar Hopp, Hans-Werner Hector, Hasso Plattner, Klaus Tschira and Claus Wellenreuther) şirketi ilk kurduklarında Imperial Kimyasal.
Capacity Building Sorun ve Çözüm Önerileri
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Hazırlayan: Hasan ACAR
SAP HALİDİN SÖNMEZ
Systems Analysis and Program Development
MELODİ TAŞDEMİR
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Betül GÜLER
Hazırlayan : Recep Gürkan TINÇ No:
SAP MERVE NUR ÜNER
SAP Sunumu Hazırlayan; Elif TEK
Damla AYDIN SAP Sunumu.
This project is co-funded by the Europen Union and the Republic of Turkey “ULUSLARARASI REKABET GÜCÜ VE TÜKETİCİNİN KORUNMASI” PANELİ   Tüketici Haklarının.
Abdullah Onur DURUK
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
SAP SE MARKA ARAŞTIRMASI
Ağahan Köse
SAP AP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılımşirketidir. SAP, 1972 yılında beş eski IBM çalışanı tarafından Systemanalyse.
BT Denetim, güvenlİk ve DanIşmanlIk
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
Muhammet Onur ÖZÇELİKÇİ N.Ö
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
İnternet’in Tarihi Gelişimi.  Internet, teknik olarak, birçok bilgisayarın ve bilgisayar sistemlerinin birbirine bağlı olduğu, dünya çapında yaygın olan.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Eurocert European Academy
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

FULYA KARAYAZI

Tip: Anonim Şirket Kuruluş: Weinheim (1972) Konum: Walldorf Önemli kişiler: Bill McDermott,Co-CEO Jim Hageman Snabe,Co-CEO Alan: Yazılım Ürün: İşletme Kaynak Planlaması Gelir: €10,671,000,000 EUR (2009)

Merkezi Walldorf,Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir. SAP,1972 yılında beş eski IBM çalışanı tarafından Systemanalyse und Programmentwicklung ("Systems Analysis and Program Development") adı altında Almanya'da kurulmuştur.

20den fazla ülkede aktif olan SAP,şirket yazılım uygulamaları çeşitli büyüklükte firmalara sunmaktadır. Şirketin en iyi bilinen ürünleri SAP ERP (Enterprise Resources Planning) ve SAP Business Objects yazılımıdır.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan 200’ü aşkın şirkete hizmet veren SAP, 2001 yılının Temmuz ayında Türkiye’deki ofisinin kuruluşunu tamamladı. Günümüzde SAP, Fortune 500 şirketlerinin en az yarısı tarafından kullanılan çözümleri, Türkiye’deki şirketlerle de paylaşmaktadır.

SAP Türkiye konusunda uzman firmalarla kurduğu güçlü çözüm ortaklığı yapısıyla büyük projelere imza atmıştır. Sadece yazılım sistemleri hizmeti vermekle kalmayıp,şirketlerin bu çözümlerden en verimli şekilde faydalanmalarını sağlayacak eğitim hizmetini de yaptığı işbirliğiyle sürekli hale getirmiştir.

Türkiye’de 15 bin kullanıcısı bulunan SAP, iş analizi ve sistem teknoloji danışmanlığı, yerelleştirme, Türkçeleştirme, uygulama desteği ve sistem uyarlama hizmetlerini de sunmaktadır. SAP’nin mySAP.com geliştirdiği internet izlemi sayesinde iş sürecine internet ile bütünleştirilmesi açısından yeni bir bakış getirmiştir.

SAP Industry Week dergisi tarafından 1999’un en iyi yönetilen firması ödülüne layık görülmüştür. 1997 yılından itibaren SAP’nin, MIT (Massachusetts Institute of Techonology) dahil 25'in üzerinde eğitim enstitüsü ile ortaklıkları bulunmaktadır. SAP’nin partnerleri arasında Global Services Partners,Global Software Partners ve Global Teknoloji Partnerleri bulunmaktadır.

Global Services Partnerleri içinde farklı sektörlerde hizmet veren uluslar arası danışmanlık firmaları,Global Software Partners’ın içinde SAP Business Suite çözümlerini sistemlerine entegre etmiş yazılım firmaları ve Global Teknoloji Partnerleri’de SAP teknolojilerini destekleyen donanımlar (Database, Depolama Sistemleri, Bilgisayar Ağları, Mobil İşlem Sistemleri) alanında uzmanlaşmaktadır.

SAP 2009 Haziran ayında Latin Amerika’nın ilk ve SAP’nin sekizinci SAP Labs Merkezini Brezilya'da açmıştır.Açılan yeni tesis Sao Leopoldo’da bulunur ve 375 çalışanı bulunmaktadır. SAP Labs, SAP’nin araştırma ve geliştirmelerinin gerçekleştiği ana firmaya bağlı bir kurumdur. SAP’nin geliştirme organizasyonları dünyanın çeşitli bölgelerine yayılmıştır.Çoğu SAP Labs bölgeleri SAP araştırma bölgeleri olarak da faaliyet göstermektedir.

Her bir SAP Labs’in belirgin bir uzmanlık ve odaklandığı alanları vardır. Mesela,SAP Labs Bulgaristan Java bazlı SAP yazılımı geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. SAP Labs Amerika’nın uzmanlaştığı alanda yeni metodları icat etmek ve araştırma olarak belirlenmiştir

Binanın en dikkat çeken yönleri,binanın yapısı ve iç tasarımıdır Binanın en dikkat çeken yönleri,binanın yapısı ve iç tasarımıdır.Kullanılan bütün materyallerin çevre dostu olduğunu belirten Erwin Rezelman (SAP Labs Latin Amerika Directörü) amaçlarının sadece yeşil bir bina (green house) olmadığını aynı zamanda keyifli bir çalışma alanı yaratılmak istendiğini belirtmiştir. SAP bu yapılan bina sayesinde Enerji ve Çevresel Dizayn Alanında Liderlik (Leadership in Energy and Environmental Design) Altın Sertifikası Ödülüne layik görülmüştür.

Onbeşincisi düzenlenen SAP Forum 2010,15 Ekim 2010 Cuma günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sarayı’nda, 28 firmanın yaptığı 112 sunumla tamamlandı. SAP Forum 2010’a farklı sektörlerden yüzlerce firmadan yaklaşık 5 bin kişi katıldı. SAP Genel Müdürü Cem Yeker yaptığı sunumda geçtiğimiz yılın SAP ve Türkiye açısından portresini çizdi.

Aynı zamanda SAP olarak öngörülen, gelecek dönemlerde dünyaya ve Türkiye’ye damgasını vuracak teknolojik trendler konusunda ipuçları verdi.

TEŞEKKÜRLER, FULYA KARAYAZI