Logo Netsis B2B

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Kayıt olun’a tıklayın…
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
B2B ile Uygulama Geliştirme
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Tanışma ABYSIS Sistemleri
Restaurant Yönetim Sistemi
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
İş Çözümleri Platformu
İTS (İlaç Takip Sistemi)
TALEP MODÜLÜ SATINALMA İŞLEMLERİNİ BİR MERKEZDE YAPAN, ANCAK TALEPLERİ DEĞİŞİK BİRİMLERCE OLUŞTURULAN İDARELERİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Restaurant Yönetim Sistemi
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
Garanti Bankası Tahsilat Sistemi
Turkuaz Grup Otomasyon
Restaurant Yönetim Sistemi
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
EXPORTAY’11.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
eSoft™ Eker Bilgisayar Sistemleri A.Ş.
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
Genel Tanıtım İhale Bazlı Nakliye Yazılımı. Hedef Kitle İ hale ve süreli sözle ş me ile ta ş ıma yapan ş irketler Kendi Aracı veya Piyasa (kiralık) araç.
ERP KONSEPT EĞİTİMİ.
Redcode B2B ile Portal Geliştirme
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
MİGROS B2B SİSTEMİ Genel Kullanım Bilgileri
OLYMPOS ZİNCİR MARKET UYGULAMALARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Örn: Dönen varlıkları: 40 TL
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
Hafta 1: Dizinleme ve Özler BBY 264 Dizinleme ve Sınıflama.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
Tekir (Ön Muhasebe Yazılımı) Merve Yalçın Ahmet Deniz Korkmaz Tekir Nedir? Kullanılan.
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Maliyet Tasarrufu ve Güvenli Baskı
MEDUSA RANDEVU-REZERVASYON OTOMASYONU
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Sunum transkripti:

Logo Netsis B2B v3.0.3

B2B Sisteminizde tanımlı pazarlama ekibiniz; eşleşmiş bayileriniz için sipariş oluşturabilir, gerçek stoklarını kontrol edebilir, siparişlerini takip edebilir ve bu işlemlerin tamamını internet bağlantısı olan her yerden, aygıt bağımsız olarak yapabilmektedir.

Teknik Özellikleri Widget Alt Yapısı 28 farklı widget desteği Esnek Layout Alt Yapısı (x) layout, (n) sayfa, (n) widget eklemeleri ile yetkilenebilir sayfalar oluşturulması Özelleştirilebilir, yetkilendirilebilir menü yapısı İçerik Yönetim Sistemi Çoklu Dil Desteği

Tamamen Özelleştirilebilir Tasarım ve Ekranlar

Responsive Tasarım

Mağaza (n) tane yeni mağaza Farklı sipariş süreçleri Farklı ayarlar Farklı sayfalar Farklı yetkilendirmeler

Sipariş Süreci Esnek Yapılandırma Bağlantılı Sipariş Cari koşul, depo kodu, fiyat listeleri, dövizli fiyat, özel fiyat, cari iskontoları, ölçü birimi vs.. desteği Risk Kontrolü Yurtiçi, Yurtdışı, Muhtelif, İade tipli siparişler Stok Bakiye Kontrolü Süreç Kontrolleri Sipariş üst, kalem, toplam bilgileri tamamen özelleştirilebilir

Onay Süreci – Birim (Hiyerarşi ) ERP den bağımsız onay süreci desteği Kullanıcı gruplarına göre farklı onay süreçleri tanımlayabilme Süreç Tipleri Yeni Sipariş İade Talebi Cari Hesaba Kredi Kart Ödemesi Kullanıcılara, kullanıcı ve cari eşleştirmeleri Kendisine ait cariler üzerinden sipariş, rapor vs. işlemlerin gerçekleştirilmesi

Ürün Arama Liste - Resimli görüntüleme Arama sonuç sahalarının özelleştirilmesi Özelleştirilebilir arama grubu yönetimi Esnek arama widget özellikleri Serbest Arama 'and' - 'or' araması AutoComplete özelliği Kelime doğrulama özelliği (spell correction algorithms) Ürün isimleri analiz edilerek, yanlış yazımlarda tavsiye vermektedir.

Ürün Detay Özelleştirilebilir ürün sayfası Ürün grubu ve özelliği tanımlayabilme Etiket yapısı Ürüne ait doküman, alternatif ürün, özellik ve video gösterimleri Zoom özelliği

Müşteri Detay Özelleştirilebilir müşteri sayfası Ayarlanabilir widget eklentileri Cari Temel Bilgi Cari Teminat Bilgisi Google Map İsteğe bağlı diğer widget eklemeleri

Tahsilat Sistemi Sanalpos - 3D Kullanılarak Kredi Kartı ile Ödeme (n) taksit tanımlaması Taksit açıklaması, vade farkı, genel iskonto 1-2-3, kullanıcı grubuna göre yetkilendirme Özel Ödeme Tanımlama Havale Özel Ödeme Vade farkı, genel iskonto 1-2-3, koşul kodu Sipariş bağlantılı ve serbest ödeme Erp ile entegre hızlı tahsilat kaydı desteği

Raporlar Tüm rapor yapısı özelleştirilebilir Yeni rapor – grafik dashboard lar oluşturmak çok kolay Rdl Desteği Rapor Widget Grafik Widget

Ufak bir gezintiye ne dersiniz?

Logo Netsis B2B v3.0.3 Teşekkürler