Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

MUSTAFA YEŞİLADA
B İ LG İ S İ RAYIN İ CADI VE TAR İ HSEL GEL İŞİ M İ TEKNOLOJ İ VE TASARIM HAZIRLAYAN HÜLYA AYTEK İ N GÜNDÜZ-A 2.SINIF.
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri.
CANİK ANADOLU TEKNİK LİSE BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ ALANI
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Arzum Elektrikli Ev Aletleri San ve Tic A.Ş.
ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
ÇEVRE KOM İ SYONU 30 Kasım KOM İ SYON ÜYELER İ BA Ş KAN Muhammet SARAÇ / İ ZAYDA Ş A. Ş. ÜYELER Bora ERGENE / Ba ş kan Yard. /MÜPA Tarım ve Gıda.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Ekonomi Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
Uzaktan Eğitim Kuramları
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
HERKES İ Ç İ N SPOR FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
Çocuk Müzesi Projeler Hedefler Finansman kayna ğ ı olu ş turmak Bilinirli ğ i artırmak Farkındalık yaratmak Ba ğ lılık yaratmak.
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
KKTC MERKEZ BANKASI BA Ş KANI Dr. Bilal SAN 8 Mart 2013, Lefko ş a Finansal Kriz, KKTC Bankacılık Sektörü ve Kurumsalla ş ma.
VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Armand Vallin Feigenbaum
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.
YAPI(PLAN).
TEHLİKELİ MADDELER VE MÜSTAHZARLARA İLİŞKİN GÜVENLİK BİLGİ FORMLARININ
Pazarlama Nedir? Pazarlama, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için, dağıtım, fiyat ve tutundurma çalışmalarının kullanılarak ürün ve hizmetlerin.
Master in Advanced European and International Studies.
İnsan Kaynakları İnsan kaynakları yönetimi pek çok stratejik misyon ve vizyonu temsil etmekle birlikte, klasik personel yönetiminin dar kalan idari fonksiyonlarının.
EKO OKULLAR PROJESİ.
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
İNOVASYON.
VESTEL TeKNoLOJİNİ Türkçesi.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
BİLGİSAYARIN TARİHÇESİ
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Dünyada Ve Türkiye’de Renault
Yrd. Doç. Dr. Ş ule Aydın Turan POSTMODERN EKOL: Temel Yetenek, DKK, Şebeke Örgütler.
Logo.
TUR İ ZM FAKÜLTES İ GASTRONOM İ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
İŞLETMELER Yapılan araştırmalara göre ilk üç sıradadır. Salça, domatesli ürünler ve ketçap pazarının lider markasıdır. Gıda üretiminde ve dağıtımında.
İhracat Teşvikleri. Türkiye’de İthalat ve İhracat Katma Değerli Üretime Geçiş İhracatçıya Sağlanan Devlet Yardımları.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ ÜRÜNLERİ GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
MODERN PAZARLAMA SİSTEMİ ve PAZARLAMA ÇEVRESİ
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Dünya’nın En Büyük Perakendecisi
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
BİLGİ TOPLUMU.
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
İŞ YÖNETİM STRATEJİLERİ
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Bölüm 6 Örgütsel Yönlendirme
B İ LG İ S İ RAYIN İ CADI VE TAR İ HSEL GEL İŞİ M İ TEKNOLOJ İ VE TASARIM HAZIRLAYANLAR MEN Ş URE DÜZGÜN S İ MGE ALP EL İ F NUR TURAN.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
İ nternet’in Tarihi Geli ş imi.  Internet, teknik olarak, birçok bilgisayarın ve bilgisayar sistemlerinin birbirine ba ğ lı oldu ğ u, dünya çapında yaygın.
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
AŞIRI YA Ğ LI,TUZLU Y İ YECEK VE İ ÇECEKLER İ N İ NSAN SA Ğ LI Ğ INA ETK İ LER İ.
Sunum transkripti:

arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’

* Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk Projeleri * Ödülleri * İ Ç İ NDEK İ LER

* TAR İ HÇE Arzum bir aile ş irketidir. Temelleri Kazım Kolba ş ı ve karde ş leri Kemal ve İ brahim Kolba ş ı tarafından 1953 yılında Güney İ thalat Kolektif Ş irketi’nin kurulmasıyla atıldı.

1960 yılında Delta markasını ta ş ıyan TV ve radyo üretimine ba ş ladılar. İş leri iyice büyüten karde ş ler, kendi markaları ile küçük elektrikli ev aletleri, ütü, mekanik süpürge, meyve presi, ARZUM markası ile üretilen ve piyasaya sunulan ilk ürünler oldu yılında ise FEL İ X markası pazara lanse edildi.

MARKALARI

*YÖNETIM YAPISI 2008 yılı itibariyle Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. ve Tic. A. Ş.’nin Yönetim Kurulu Ba ş kanı olarak MURAT KOLBA Ş I atandı.atandı.

1 Eylül itibariyle Türkiye'nin küçük ev aletleri markası Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu.

*ORTAKLIK PAY DA Ğ ILIMI

*VIZYON En DE Ğ ERL İ küçük ev aletleri GRUBU olmak.

*MISYON Elektrikli ev aletleri sektöründe, faaliyetlerini yerine getirirken ülkemiz, toplumumuz, mü ş terilerimiz ve çalı ş anlarımız için verimli, yararlı ve artı de ğ er yaratan bir kurulu ş olmak.

*ÜRÜNLERI *Gıda Hazırlama *Pi ş irme ve Kızartma * İ çecek Hazırlama *Ütü *Temizlik *Ki ş isel Bakım

ARZUM ÜRÜNLER İ

FEL İ X ÜRÜNLER İ

*RAKIPLERI

*SOSYAL SORUMLULUK PROJELERI Satranç Turnuvaları Sponsorlu ğ u Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Kadınlar Satranç Ş ampiyonası'nın sponsorlu ğ unu Arzum Elektrikli Ev Aletleri olarak 2009'dan beri sürdürmektedir.

Kör Liderler Projesi Görme engelli bireylerin sosyal ve ekonomik geli ş imini artırmaya yönelik olarak Young Guru Academy(YGA) tarafından Arzum Elektrikli Ev Aletleri’nin deste ğ i ile gerçekle ş tirilen bir sosyal sorumluluk projesidir.

GOLF TURNUVASI SPONSORLU Ğ U Ş irket, 2013 yılında ilk defa düzenlenen, ‘Arzum Süper Lig Matchplay, Tekler Karı ş ık Chip and Put Golf Turnuvası’nın ana sponsoru olarak yer almı ş tır.

*ÖDÜLLERI Arzum, 2011 yılında piyasaya sundu ğ u ‘Fırrın’ adlı ekmek kızartma makinesi ile uluslararası tasarım ödülü IF Design Awards’da ve Turquality kapsamında düzenlenen Design Turkey’de ödüle layık görüldü.

Düzenlenen Desing Turkey Endüstriyel Tasarım 2008 ödülleri yarı ş masında elektrikli ev cihazları kategorisinde Arzum Cezve Türk Kahvesi Robotu ‘ İ yi Tasarım Ödülünü’ kazandı.

ROJB İ N SAYIL MAL İ YE 1.Ö Ğ RET İ M TE Ş EKKÜRLER…