Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Advertisements

Marine Logistics Prezentasyon 2013
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
Küreselleşen Türkiye’de Yatırım Rekabeti İzzet Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
GİRİŞİMCİ YAVUZ SELİM MURATOĞLU.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
EMLAK PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE UYGULAMALARI
7. büyük tekstil ve hammaddeleri 6. büyük hazır giyim ve konfeksiyon
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
PROJE BAŞLIĞI ENDÜSTRİYEL DANIŞMANAKADEMİK DANIŞMAN STAJYER Firma Logosu ‘’PTS Proje Posteri’’ Powerpoint şeklinde adresine.
2013 – 2014 GAYRİMENKUL SEKTÖR ANALİZİ Hazırlayan : Y. Müh.Murat ERGİN.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
Ders 8 Temel Analiz Hüseyin İlker Erçen
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
4. ISITMA SOĞUTMA VE TESİSAT PANELİ
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) 24/12/09.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
İHRACATIN FİNANSMANINDA
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK DESTEKLER VE ÇALIŞMALAR
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998 yılında, alanında dünyanın lider kuruluşu Carrier ile eşit oranda ortaklığa girdi ve şirketin adı Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirildi. Teknolojisini yenileyen, dış pazarlara erişim olanaklarını ve rekabet gücünü arttıran Alarko Carrrier'ın ana faaliyet konuları:

» Endüstriyel Alanda: - Araştırma Geliştirme - Üretim » Ticaret ve Pazarlama Alanları: - Pazarlama ve Satış - Mühendislik ve Proje Hizmetleri, Sistem Satışları - İhracat - Temsilcilik ve İthalat

Alarko Carrier, İstanbul'daki Genel Yönetim, Büro ve iki fabrika ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) m²'lik alanda kurulan yeni kompleksine Ekim 2000'de taşındı. Alarko Carrier'ın endüstriyel faaliyetleri, Genel Yönetim Merkezi'ne bağlı olarak, Gebze Ana Üretim Tesisleri ile Dudullu Radyatör Üretim Tesisi'nde; ticaret ve pazarlama faaliyetleri ise İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya büroları tarafından yürütülür.

A NA Ü RETIM T ESISI -G EBZE

ALARKO CARRİER YÖNETİM YAPISI Yönetim Kurulu Başkanı İshak ALATON

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Philippe Didier Delpech Genel Müdür Önder Şahin

ORTAKLIK YAPISI

Sektörün en köklü firmalarından Alarko Carrier’ın misyonu, kaliteli ve fonksiyonel modellerini müşterilere en uygun fiyatlarla sunmak. Yarattığı fark ile büyüyen, öncü, güçlü ve saygın bir dünya şirketi olmak. MİSYO N VİZYON

A LARKO C ARRIER Ü RÜNLERI Isıtma(kombi,kazan,güneş kolektörü…) Soğutma(klima,hava perdesi…) Merkezi Soğutma(klima santralı,ameliyathane cihazları,nemlendirici…) Su Basınçlandırma(dalgıç pompa,hidrofar…) Bina Otomasyon İşlemleri

A LDıĞı Ö DÜLLER 2003 Yılı Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülü 2007 Yılı Toshiba En İyi Marka Gelişmesi Ödülü 2008 Yılı Başarılı Vergi Ödülleri 2009 Yılı Kurumlar Vergi Ödülü 2009 Seçkin İhracatçılar Ödülleri 2011 Yılı Başarılı Vergi Ödülleri 2013 Yılı United Technologies Ekipman Satışları Ödülleri

B ASıNDAN H ABERLER TED Üniversitesi’nin İklimlendirme Otomasyonu Alarko Carrier’dan! - HVAC Dünyası MMO Alarko İşbirliğiyle Seminer Düzenlendi - Denge Alarko Carrier Eğitim Atağını Avrupa’ya Taşıdı Alarko Carrier, Gaziantep’te Toplantı Düzenledi - HVAC Dünyası Alarko Carrier, Çatı Tipi Klima Üretimini Artırdı - HVAC Dünyası Her Şey Sıcak Bir Yuva İçin - Marketing Türkiye Alarko Carrier, Yalova Üniversitesi Öğrencilerini Ağırladı - Doğalgaz Tesisat Klima Alarko Carrier’dan, Arge’de Farklı Bir Uygulama: “Pasaport Sistemi” - Plus Haber Alarko Carrier ESSİAD’ın Konuğu Oldu - Doğalgaz Tesisat Klima Maden Tesislerinde İklimlendirme Otomasyonu - Best Dergisi Alarko Carrier’dan “Toshiba E Serisi VRF Sistemleri” - Doğalgaz Dergisi Alarko Carrier, Azerbaycan Aqua-Therm Fuarı’na Katıldı - Doğalgaz Dergisi ARGE’de Takip Pasaportta - BT HABER Alarko Carrier’dan Sektörel Buluşma - Doğalgaz Dergisi Alarko Carrier’dan Ortadoğu’ya Toplam 20,2 Milyon Dolarlık İhracat - Doğalgaz Dergisi Hedef 25 Milyar Dolar! - Gebze Toshiba E Serisi VRF Sistemleri Türkiye’de! - HVAC Dünyası Alarko Carrier Gaziantep Havalimanı Eğitim Faaliyeti! - HVAC Dünyası

Güldeste BAŞAK Buket ERDAN Maliye i.ö