Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan."— Sunum transkripti:

1 1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan Eltesan Elektromekanik Soğutma San ve Tic A.Ş Otomotiv Endüstrisindeki başarı ve tecrübesini Raylı Sistemler sektörüne taşımayı hedeflemiştir Yılında Üsküdar-Çekmeköy metro hattının klima projesini İspanyol Hispacold firması ile üslenerek 228 adet klimayı 7 aylık kısa bir dönemde başarı ile tamamlamıştır. Bunun yanı sıra Üsküdar-Çekmeköy hattı CAF araçların aluminyum iç trim parçalarının üretimini gerçekleştirmiştir. Gelinen noktada Gebzede metrekare üretim tesisinde gerekli teknoloji transferlerini gerçekleştirerek klima ve raylı sistemin diğer gerekliliklerinde sektörün öncü firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir yılında Eurasia fuarına katılarak ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirmiştir.

2 Alüminyum Trim Ürünler
Tren Klimaları Alüminyum Trim Ürünler


"1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları