ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU 25-29 NİSAN 2016.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
Advertisements

Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung- Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı.
KOBİLER BÜYÜR TÜRKİYE BÜYÜR! KOSGEB KONYA MÜDÜRLÜĞÜ.
Hollanda’da Düzensiz İş Akdi ve toplu iş sözleşmesi 7 ARALIK 2010 İSTANBUL Celil ÇOBAN, FNV Bondgenoten.
Hasan Hüseyin Savaş EPİAŞ Genel Müdürü
Türkiye’de Çevre Yönetimi ve Belediyeler Pınar Akpınar Proje Yöneticisi UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Çevre Komitesi Toplantısı Sürdürülebilir.
I. TOPLAM GSYİH’DAKİ GELİŞMELER
BİYOÇEŞİTLİLİK NEDİR Biyoçeşitlilik, bir bölgedeki genlerin, türlerin, ekosistemlerin ve ekolojik olayların oluşturduğu bir bütündür. Başka bir deyişle.
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 21 AĞUSTOS 2015, KÜTAHYA KÜTAHYA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
HÜSEYİN ARSLAN Okul Müdürü. VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için,
Tanıtım Sunum. PROJENİN ADI TR83 Bölgesinde Endüstriyel Tasarım Alanında Genç İstihdamının Artırılması Projesi PROJENİN KAPSADIĞI BÖLGE TR83 Bölgesi (Samsun,
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
DÜNYADA SAĞLIK TURİZMİNE GENEL BAKIŞ Öğr.Grv. Dr. Funda AKDURAN.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Ankara’da orta öğretim çağ nüfusu ’dir öğrencimiz orta okullarımızın 8. sınıfından muzun oldu. 9. sınıf.
Ankara’ya 10 km uzaklıktaki Çubuk Barajı inşaatı sürerken boru hattının da döşenmesine başlandı. Çubuk Barajı yüzetsel sularını filtre etmek ve kente.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
İhracat Teşvikleri. Türkiye’de İthalat ve İhracat Katma Değerli Üretime Geçiş İhracatçıya Sağlanan Devlet Yardımları.
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
TARİHÇESİ 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuş ve 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir. Tata Motors Limited bir Hint çok.
TÜM MOTORLU TAŞIYICILAR KARŞILIKLI SİGORTA KOOPERATİFİ
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
Dopingli büyümenin öteki yüzü:
Dopingli büyümenin öteki yüzü:
Aydın Ekonomi Zirvesi 11 Ekim 2014
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
Uluslararası Pazarlama Araştırması
MİLLİ GELİR Bir ülkede belirli bir dönemde (genellikle bir yıl) üretilen nihai mal ve hizmetlerin parasal değerine eşittir. Gayri Safi Yurt İçi Hasıla.
17 KASIM 2017 SIRHA İSTANBUL KASIM 2017 ISTANBUL KONGRE MERKEZİ
MAKRO İKTİSAT EKONOMİNİN ÖLÇÜLMESİ 2: Faiz Haddi ve Ödemeler Dengesi
TARİHTE EUROVISION NUR GÜLER
ŞEHİRLERİN REKABET KRİTERLERİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
Aile Atölyeleri Projesi
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
Prof Dr. Hakan Kahyaoğlu
İŞLETME TÜRLERİ BÖLÜM 3.
ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLAR Sağlık Bilimleri Fakültesi
KOYUN - KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
DÜNYADA ORGANİK TARIM Günümüzden yaklaşık 1,5-2 milyon yıl önce ilk insanların dünya yaşamı içinde yer aldığı sanılmaktadır. Bu zamanda dünyada insan yaşamı.
BANKALARIN ORGANLARI GENEL KURUL
Teknoloji Geliştirme Bölgeleri
Denetimden geçmiş mali tabloların bankacılık sistemindeki önemi
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için Strateji Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi TR2014/AG/10-A1-01/001 Bu proje, Avrupa Birliği ve Türkiye.
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
NMSG-86: Simulation Interoperability
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
BÖLÜM1 :ULUSLARARASI İŞLETMECİLİĞE GİRİŞ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Oda ve Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Sunum transkripti:

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU NİSAN 2016

MESSE 2016 FUARI Hannover Messe 2016 fuarı ABD Başkanı Sayın Barack Obama ve Almanya Başbakanı Sayın Angela Merkel’in açılışını yaptığı Dünyanın önde gelen ticaret fuarlarından Sanayi 4.0 ana temasıyla Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. Bu yılki partner ülkesi ABD olan fuarın Türkiye milli katılım organizasyonu ise İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’yi 134 firmanın temsil ettiği fuara, 75 ülkeden 5 bin 200 firma katılıdı Hannover Messe’ de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yönetim Kurulu, Meclis Üyelerimiz ve üyelerimiz ile birlikte yer aldık.

MESSE 2016 FUARI Hannover Messe 2016 Fuarı’nı 250 bin kişi ziyaret etti 75 ülkeden 5 bin 200 firma katıldı Yurt dışı katılım oranı yüzde 58 En çok katılımcı sağlayan ülke Almanya Ardından Çin, ABD, İtalya, Türkiye ve Hollanda sıralandı Türkiye 73’ü milli ve 61’i de bireysel olmak üzere 134 firmayla temsil edildi 2 bin 500 gazeteci takip etti

MESSE 2016 FUARI Hangi Konular Ön Plandaydı Araştırma ve geliştirme teknolojileri Elektrik ve hibrid teknolojileri, elektrik depolama sistemleri Endüstriyel üretim teknolojileri Sanayi otomasyonu teknolojileri Akıllı enerji ve çevre teknolojileri Bilgi işlem sistemleri Rüzgar teknolojileri Vakum ve basınçlı hava teknolojileri Yüzey teknolojileri Otomasyon

MESSE 2016 FUARI Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak yer aldığımız Fuarın ilk gününde, Baden- Wurttemberg Eyaleti Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (IHK) Standının Açılış Kokteyline katılan Çerkezköy TSO Heyeti, fuardaki stant ve ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı yakaladı.

MESSE 2016 FUARI Çerkezköy TSO heyeti programın ikinci gününe Messe 2016’daki incelemelerle devam ederken, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ulm IHK Uluslararası Bölüm Başkanı Karl Schick ile bir araya gelerek odalar arası ilişkilerin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

MESSE 2016 FUARI Çerkezköy TSO heyeti üçüncü gününde program kapsamında organize edilen ikili görüşmelere katılırken, kendi sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar ile bir araya gelme şansı yakaladı.

MESSE 2016 FUARI Çerkezköy TSO heyeti dördüncü günde, program kapsamında organize edilen Schwickert GmbH inşaat firması ziyaret edilerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MESSE 2016 FUARI Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak organize ettiğimiz Hannover İş Gezisi organizasyonu %50 KOSGEB destekli olup geziye katılan firmalarımız katılım bedelinin yarısını KOSGEB’ten talep edebileceklerdir. Fuara katılan firmalarımız fuarın fayda sağladığı konusunda görüşlerini belirterek önümüzdeki yıllarda kendilerinin de fuarda stant açabileceği görüşünü iletmişlerdir.

TEŞEKKÜRLER