(http://slideplayer.biz.tr/slide/ /) BU IŞIKLA ANKARA TEMA TEMSİLCİLİĞİNİN İKLİM DEĞİŞİMİ ÇALIŞMA GRUBUNUN ÇALIŞMALARINI AYDINLATACAĞIZ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 6331
Advertisements

Küresel Kalkınma Gündemi ve Türkiye Ankara, 12 Nisan 2016 BÜYÜKELÇİ (E) MİTHAT RENDE OECD İCRA KOMİTESİ ESKİ BAŞKANI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ 1Büyükelçi.
MSİ255 Endüstride İş Sağlığı Ekim 08 – Ocak 09. Doç.Dr.Alp Ergör Doç.Dr.Yücel Demiral Öğ.Gör.Dr.Ahmet Can Bilgin DEÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD DEÜTF.
15.ULUSAL TURİZM KONGRESİ 2014 YILI BİLDİRİLERİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME Prof. Dr. A. Celil ÇAKICI Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi.
BİYOÇEŞİTLİLİK NEDİR Biyoçeşitlilik, bir bölgedeki genlerin, türlerin, ekosistemlerin ve ekolojik olayların oluşturduğu bir bütündür. Başka bir deyişle.
SERA KURULUŞUNDA ETKİLİ OLAN FAKTÖRLER
MED 167 İnternette İstatistik. İnternetteki istatistik verileri, özellikle ülke hakkındaki makro istatistiklerden bahsediyorsak, çoğunlukla resmi kurumlardan.
Afrika Gençlik Bildirisi 2006 Yılında kabul edilerek tüm Afrika ülkelerinin onayına sunulmuştır 2007 yılında ülkeler barış armağanı olarak çeşitli projeler.
2. ADIM Sigortalı Çalıştır. SİGORTALI ÇALIŞTIR İş sözleşmesi ile bir veya birden fazla işveren tarafından çalıştırılan herkes 5510 sayılı Kanunun 4/1/(A)
DE KATILIMINIZI BEKLİYORUZ, BİZİ İZLEYİN.
Güneş Yerli Operasyon Müdürü 1.
Şehir Hastanelerinde Bilişim Çözümleri Kadir Boysan Türk Telekom Kurumsal İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ERASMUS+ Gençlik KA3. Yapılandırılmış Diyalog.
AFYON KACATEPE ÜNİVERSİTESİ ÇAY MESLEK YÜKSEK OKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ZELİŞ KESKİN NO:
Gökmen ÖZER/Coğrafya Öğretmeni İnsan etkinlikleri neticesinde oluşan iklim değişikliği riskleri değerlendirmeleriyle sorumlu devletler arası bilimsel.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
MADDENİN DEĞİŞİMİ VE TANINMASI. SU HALDEN HALE GİRER İlkbaharda hava sıcaklıkların artması ile yükseklerde bulunan karlar az almaya başlar.Eriyen karlar.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ
Konular; 1.Çocuk istismarının önlenmesi. 2.Gençlerin madde bağımlılığına yönelmesinin sebepleri. 3.Gençlerin batılılaşma isteği. 4.Küresel ısınma. 5.Şiddetin.
Damla Taşkın Yetkinlik Programları 27 Nisan 2017
TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
GÜNEY CEPHESİ MARAŞ ANTEP URFA DESTANLAŞAN DİRENİŞ SÜTÇÜ İMAM
MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR!
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük TÜRK DIŞ POLİTİKASI
BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ
TOPLUM VE KURUMLAR KAZANIMLAR: 1-TOPLUMUN TEMEL İHTİYAÇLARIYLA BU İ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
GIDA VE PERSONEL HİJENİ
Çorum Anadolu Lisesi KONU ANLATIMI
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
AACSB AKREDİTASYONUNDA NEREDEYİZ?
Türkiye’de Sağlık.
Fahri TEKİNOL PSİKOLOJİK DANIŞMAN
SHB-419 DAYANIŞMA MODELLERİ DERS İÇERİĞİNİN TANITILMASI
SarIyer beledİyesİ gençlİk eğİtİm merkezİ Aİle-eğİtmen buluŞmasI
Nasıl bir enerji politikası?
Milli Eğitim Bakanlığı örgüt yapısı
ADNAN MENDERES 'da, Aydınlı toprak ağası varlıklı bir çiftçinin oğlu olarak doğdu. Büyük babası Hacı Ali Paşa Konya'dan Tire taraflarına.
Dersin içeriğinin ve kaynaklarının tanıtılması
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu BAŞARI TESTLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
MADDENİN AYIRTEDİCİ ÖZELLİKLERİ
Onkoloji Hemşireliği Açısından ICN 2017 Teması
KENT KONSEYLERİ VE PARLAMENTO
Sayılarla WWF 50+ yıllık tecrübe (Kuruluş yılı 1961) 100+ ülke Yıllık
BİTOLA veya MANASTIR Evet, yurtdışı seyahatimden sunum için bu şehri neden seçtiğimi bu resimlerde göreceksiniz. Şehir merkezindeki yayaların kullandığı.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Neden kitap okuyoruz.
6.Sınıf İngilizce(Saatler Konusu)
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TURİZM COĞRAFYASI
Tabiat Turizmi: Nereden geldi aklımıza
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Yazalım-okuyalım ö ö l l öl.
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
19.BÖLÜM GENÇLİK VE GENÇLİK SORUNLARI: DÜNYADA VE TÜRKİYEDE
Tarım Tarihi ve Deontolojisi Dersi 1.Hafta
Doktor, öğretmen, postacı, ve polis bunlardan bazılarıdır.
7.HAFTA: ARAŞTIRMALARDA VERİLER
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
GARAJ HİBE PROGRAMI İŞ FİKRİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
KİŞİLİK KAVRAMI, ŞİRKETLER VE DİĞER KURUM VE KURULUŞLAR
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Sunum transkripti:

(http://slideplayer.biz.tr/slide/1966371/) BU IŞIKLA ANKARA TEMA TEMSİLCİLİĞİNİN İKLİM DEĞİŞİMİ ÇALIŞMA GRUBUNUN ÇALIŞMALARINI AYDINLATACAĞIZ http://slideplayer.biz.tr/slide/1966371/

BU IŞIKLA TÜRKÇESİ İNTERNETTE VERİLEN VE 2015 20130 YILLARINDA UYGULANACAK OLAN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİNİ AYDINLATACAĞIZ 5 aralıkta sizil toplum örgütleri ile başladığımız kampanyayı unutmayalım

BU IŞIKLA 2000 YILINDA YAPILAN VE UNESCO TARAFINDAN ON YIL EĞİTİM ÇALIŞMASINA ESAS OLAN YERYÜZÜ BİLDİRİSİNİ (EARTH CHARTER) AYDINLATACAĞIZ En azından okuyalım http://earthcharter.org/invent/images/uploads/earth_Turkish.pdf

Türkçe uygulama notları ile BU IŞIKLA İKLİM DEĞİŞİMİ KONUSUNDA MÜKEMMEL BİR EĞİTİM PROGRAMI OLAN GENÇLİK VE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL BİRLİKTELİĞİ "İKLİM DEĞİŞİMİ MEYDAN OKUYOR" PROGRAMINI AYDINLATACAĞIZ Türkçe uygulama notları ile http://www.fao.org/3/a-i5216e.pdf

Türkçe uygulama notları ile BU IŞIKLA İKLİM DEĞİŞİMİ KONUSUNDA EN MÜKEMMEL EĞİTİM PROGRAMI OLAN GENÇLİK VE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL BİRLİKTELİĞİ "TOPRAK MEYDAN OKUYOR" PROGRAMINI AYDINLATACAĞIZ Türkçe uygulama notları ile http://www.fao.org/3/a-i3855e.pdf

https://sustainabledevelopment.un.org/partnerships BU IŞIKLA SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİNDEN KONU İLE İLGİLİ OLAN 13 NUMARALI SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ İLE BU MEGA PROJEYİ OLARAK YÜRÜTEN BM İLE MÜŞTEREK PLANLI PROGRAMLI ÇALIŞMALARINI AYDINLATACAĞIZ https://sustainabledevelopment.un.org/partnerships

BU IŞIKLA İKLİM DEĞİŞİMİ KONUSUNDA EN MÜKEMMEL EĞİTİM PROGRAMLARINDAN BİRİSİ, OLAN GENÇLİK VE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KÜRESEL BİRLİKTELİĞİ “ İKLİM DEĞİŞİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ “ PROGRAMINI TANITACAĞIZ TÜRKÇE İsteyİnİz