Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: 0850 222 48 70 Fatih.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TATVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
Advertisements

EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Hâsılat kavramları Firmaların kârı maksimize ettikleri varsayılır. Kâr toplam hâsılat ile toplam maliyet arasındaki farktır. Kârı analiz etmek için hâsılat.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ Öğrencilerin aldıkları puanlar kadar yaptıkları doğru tercihler de iyi bir liseye adım atmalarına yardımcı olacaktır.8.sınıf.
Eğitimde fatih projesi yerel alan ağı kurulumları
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
6. ADIM İşçinin Ücretini Zamanında ve Eksiksiz Öde.
DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ. İÇİNDEKİLER  DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ OKULLARDA DESTEK EĞİTİM HİZMETİ NERELERDE VERİLİR? NEDEN DESTEK EĞİTİM? DESTEK EĞİTİM.
EK DERS UYGULAMA REHBERİ. GIRIŞ EKRANı Sisteme giriş için adresi kullanılmaktadır. Kullanıcı adı ve şifre için ö ğ renci bilgi.
Hasan Hüseyin Savaş EPİAŞ Genel Müdürü
Donanım Birimleri.
SUNU HAZIRLAMA PROGRAMI: powerpoint
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Proje Bütçesinin Hazırlanması - -- Proje Bütçesinin Hazırlanması -
BULUT BİLİŞİM M. KÜRŞAT YILDIRIM İÇERİK  BULUT BİLİŞİM NEDİR?  BULUT BİLİŞİM ÖZELLİKLERİ  BULUT BİLİŞİM MİMARİ YAPISI  BULUT BİLİŞİM.
Yerel Alan Ağı Altyapı Sorumlu Firma Sentim Bilişim Sorumlu Firma Yöneticisi Ahmet Cimilioğlu Cep Tel: Arıza Kaydı Setim Çağrı Merkezi:
Tablet Bilgisayar Tablet bilgisayar garanti ve arıza kaydı işlemleri için kullandığımız site Mebbis şifre girişi eklendi. Tablet.
T.C. ORDU VALİLİĞİ İlköğretim Müfettişleri Başkanlığı TAM ÖĞRENME MODELİ TAM ÖĞRENME MODELİ.
Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
9. MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU DÖNEM 3 Ömer Seytepe – Amina Majetic 1.
Ağ Anahtarı (Switch) Çeşitleri
Zihinsel engellilerin sınıflandırılması
DONANIM VE YAZILIM.
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 7-Ö ğ retim Üyesi Yeti ş tirme Programı YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
2. CNC TAKIM TEZGÂHINDA PARAMETRELER
O R T L G İ M A A Ve Problem çözme.
DİRENÇ. Cisimlerin elektrik akımını geçirirken gösterdiği zorluğa direnç denir. Birimi ohm olup kısaca R ile gösterilir. Devredeki her elemanın direnci.
A. Buğra DAĞLI-İSG Uzman Yardımcısı
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
Bilgi İşlem Departman Bütçelenmesi-1 Günümüzde Toplam Kalite kavramı yaygın olarak bahsedilmekte ve şirketler tarafından uygulanılmasına çalışılmaktadır.
AYAKTA TEŞHİS VE TEDAVİ YAPILAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Tıp merkezi, poliklinik, laboratuvar, müessese ve muayenehanelerin: Açılmaları,
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DONANIM VE YAZILIM.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
BAR GÖREVLİSİ HİJYEN EĞİTİMİ
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
YIL SONU YEDEK ÖDENEK ÖDENEĞİ E-BÜTÇE UYGULAMASI.
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
YETKİLİ FİRMA DOZAJ POMPASI AKIŞ KONTROL CİHAZI
PARDUS 2011 İŞLETİM SİSTEMİ KURULUMU
ERGEN AİLE İLİŞKİLERİ.
Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu
BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI
SAĞIM Sağım, süt ineği işletmelerinin en önemli, aşırı özen gerektiren ve aynı zamanda en zor işlerinden birisidir. Günde 25 kg süt veren bir ineğin el.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN TEMELLERİ
Aile Atölyeleri Projesi
- Sağlama - Kısa yoldan Çarpmalar
HAZIRLAYAN SEDA KALKANDELEN
EKRAN KARTLARI.
BİLGİSAYAR ÇEŞİTLERİ.
Uçak Bileti Değiştirme
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Kanuni Sultan Süleyman İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi
AĞ DONANIMLARI BARIŞ BAYRAM :
STORAGE BÜŞRA KARADENİZ
ÖZ GELİRLER.
İŞLETİM SİSTEMLERİ Bilişim Teknolojileri Araçlarında
Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
Temel Bilgisayar Bilgileri
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
“İnternette Güvenlik, Virüs, Spam Bireysel Savunma”
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
İşlemciler.
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
III- SLS Klipsleri Kalite Tablosu
E-TWINNING BİLGİLENDİRME SUNUSU
6569 Sayılı Kanunla değiştirilen 2547 Sayılı Kanunun 44
KİMYA DERSİNİ SEVMENİN YOLU
Sunum transkripti:

Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: Fatih Projesi Çağrı Merkezi:

Etkileşimli Tahta Garanti Harici İşlemler Etkileşimli tahtanın yazılımdan kaynaklanan, işletim sistemimin açılmaması, virüs bulaşması vb. arızalar garanti kapsamında olmayıp servis imaj atma işleminden ücret almaktadır. Tahtanın ilk kurulumundan sonra yer değiştirme istekleri ücretlidir. Okul kendi imkanlarıyla yer değişikliği yaptığı takdirde düşme, kırılma veya yanlış montajdan kaynaklanan sorunlardan servis sorumlu değildir. Fiziki zorlama ile kilitlerin kırılması ve kilidin anahtar deliğine sert cisim sokulması kilit arızası garanti kapsamı dışında kalmaktadır.

Etkileşimli Tahta Garanti Kapsamındaki Sıkça Arızalar Kilitlerin çalışmaması garanti kapsamında değişecektir. Etkileşimli Tahtanın sürgülü kapağı kapatıldığında ekranı kapatmaya yarayan mıknatısın yerinden oynaması ve ekranın kendiliğinden kapanmaması Sürgülü kapağın zor açılıp kapanması Sürgülü kapak açılıp kapanırken ses çıkarması White Spot ( Beyaz Işık ) Etkileşimli tahtada beyaz ışık görülmesi Bariz piksel hatası

Etkileşimli Tahta Garanti Kapsamındaki Sıkça Arızalar Dokunmatik ekranın çalışmaması Dokunmatik ekran düzgün çalışmıyor yada hassaslığında bir sorun oluştuysa ilk önce ekranın köşelerindeki tozlu kısımlar hafif nemli bir bezle silinir Dokunmatik için kalibrasyon ayarı yapılır. Aynı arızalar devam ediyorsa Servis arıza kaydı açılır.

Etkileşimli Tahta İnternet Bağlantısı Faz-2 Meslek Liseleri ve Orta okullar Yakın bir zamanda fiber bağlantısı gelmeyecektir. Okulun mevcut Adsl hızı artırılıp sistem odasındaki swich ‘e Cat5 kablo ile modemden internet verilir. Faz-2 kapsamında Sentim firması tarafından takılan acces pointler interneti tahtalara iletmediğinden modemden bağlantı yapılsa bile internet çalışmamaktadır. Geçici çözüm olarak acces pointteki kablolar çıkartılıp cat5 kablo birleştirici ile birleştirilip internet bağlantısı yapılır.

Etkileşimli Tahta İnternet Bağlantısı Faz-1 Fiber Bağlantısı Olan Okullar Fiber İnternet faturaları tahta sayısına göre gelmektedir. Aylık 1000 ile 3000 tl arasındadır. Fatura Ödemeleri için her okul kendi genel müdürlüğünden ödenek talep etmelidir Sözleşmedeki bağlantı hızını Telekom sağlamalıdır. Sistem odasındaki routerin ( Fiber modem’in ) Cat5 Çıkışından dizüstü bilgisayar ile yapılacak hız testinde sözleşmedeki hızın yüzde %10 eksiği kabul edilebilir. Hız eğer sözleşmede yazılanın daha altında ise hız testi sonucunun resmi, sözleşme tutanağı ile birlikte resmi yazı ile il Milli eğitim müdürlüğüne yazılmalıdır.

Etkileşimli Tahta İnternet Bağlantısı Faz-1 Fiber Bağlantısı Olan Okullar Düşük fiber hızları ile ilgili şu ana kadar yaptığımız resmi yazımıza telekom tarafından her hangi bir cevap gelmemiştir Bakanlık düzeyinde bu konuda bilgileri vardır Telekom müşteri hizmetlerine arıza kaydı açılıp hızın düşük olduğu sayfaların çok yavaş açıldığından şikayet edilmelidir

Teşekkürler…