Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BUNLARI BİLİYOR MUYUZ ?. ANNE SÜTÜ ; Her bebek için en iyi, en doğal ve en taze besin.
Advertisements

CİLT BAKIMI. HUNCALIFE ESSENTIALS ACIBADEM SERİSİ Sistem kodu: (20 ml) Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol İçermez ! Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol.
ÜRÜN PORTFÖYÜ.
MADENSEL MADDELER (MİNERALLER)
ÇOCUK GELİŞİMİNE GİRİŞ
SAĞLIKLI BESLENME BESLENME Beslenme, İnsanın büyümesi, gelişmesi, sağlıklı ve üretken olarak uzun süre yaşaması ve yaşam kalitesini.
SERA KURULUŞUNDA ETKİLİ OLAN FAKTÖRLER
Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik.
2016 Dünya Sağlık Günü Diyabeti (şeker hastalığını) Yenelim! Dr Pavel Ursu Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi.
DUYU ORGANLARIMIZIN SAĞLIĞI
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
ŞEKER(DİABETES MELLİTUS DM) HASTALARININ YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER Şeker ya da diyabet denilen hastalık genellikle kalıtsal ve.
atık Üretim ve kullanım faaliyetleri sonucu ortaya çıkan, insan ve çevre sağlığına zarar verecek şekilde doğrudan veya dolaylı biçimde alıcı ortama verilmesi.
İÇİNDEKİLER GRID COMPUTING NEDİR? NASIL ÇALIŞIR? GRID COMPUTING YAPISI
MOLEKÜLER BİYOLOJİDE KULLANILAN YÖNTEMLER II:
DİRENÇ. Cisimlerin elektrik akımını geçirirken gösterdiği zorluğa direnç denir. Birimi ohm olup kısaca R ile gösterilir. Devredeki her elemanın direnci.
Yrd. Doç. Dr. Ş ule Aydın Turan POSTFORDİZM. Fordizmin Krizi Birikim rejiminin krizi Kapitalizmin belirleyici özelli ğ i kendisini yeniden üretebilmesi.
AĞAÇLANDIRMA VE GENÇLEÇTİRME ÇALIŞMALARININ BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞE ETKİSİ İsmail KÜÇÜKKAYA Orm. Yük. Müh.
SA Ğ LI Ğ IN GEL İŞ T İ R İ LMES İ VE İ L EYLEM PLANI.
EMZİKLİLİK DÖNEMİ
MAYOZ BÖLÜNME. Mayoz bölünme bitki, insan ve hayvanlarda üreme hücrelerinin (sperm, yumurta ve polen) oluşturulmasını sağlar. Canlıların üreme organlarında.
TBS’ de ÜRETİM (HAZIRLAMA VE PİŞİRME)
MUTFAKTA ARANAN FİZİKSEL ÖZELLİKLER
TIBBİ BİTKİLERİN YAYGINLAŞTIRILMASI VE TARIMI
Başarılı bir üretim amaçlandığında yüksek verim, kalite ve en başta genetik özellikleri bilinen, canlılığı, çimlenme ve çıkış gücü yüksek tohum kullanımı.
Doğum Öncesi Nedenler Annenin doğum öncesinde geçirmiş olduğu hastalıklar (özellikle hamileliğin ilk üç ayında geçirilen kızamıkçık, frengi, toksoplazma.
ÖLÜMCÜL HASTALIK KANSER
PEDILIFE.
VİTAMİNLER.
Değerlendirme Soruları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni
GEBZE PLANT MEDICAL DEPARTMENT
FNP GRUBU: fatma ışık, nagehan öztürk, pınar sevindik
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
ARAÇ GEREÇLERİN EĞİTİMDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
MAC KARBON REFRAKTERLER
Menü Planlama.
ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ BESİN ÖĞELERİ II
Bitkiler * Mevsim boyunca gözlenen hava olayları, tahıllar ve diğer ürünlerin kurutulması, harman çalışmaları, meyve ve sebzelerin depolanması üzerine.
BİTKİSEL LİFLER (Keten)
Serdar Erşeker Mehmet Şen
İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Güvenliği ve Kalite Müşteri Memnuniyeti
KOBAY Araştırmalarda sadece kısa ve sert kıl yapısına sahip İngiliz kobay ırkı ve bu ırka ait Duncan-Hartley, 2 ve 13 soyları kullanılmaktadır. Duncan-Hartley.
SAĞLIKLI BESLENME.
ŞEKER HASTALIĞI.
AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ.
Hayvancılık İşletmelerinde Yönetim Prensipleri
İLAÇ VE BAHARAT BİTKİLER
OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARININ BESLENMESİNDE
1- Elementler ve Elementlerin Özellikleri :
Isı Enerjisi ve Gerekliliği
Bitkiler * Mevsim boyunca gözlenen hava olayları, tahıllar ve diğer ürünlerin kurutulması, harman çalışmaları, meyve ve sebzelerin depolanması üzerine.
Problemler – Kültür Sırasında Problemler
Doğum Öncesi Gelişim.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KALITIM VE ÇEVRE I. Kalıtım II. Çevre
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BÖLÜM X FİYATLANDIRMA.
Stolon (Göbek Bağı) Ana sap ile yumru arasında, yumruya yapraklarda asimile edilen besin maddelerini taşıyan organdır. Görünüşü sapa benzer. Stolonlar.
Gelişim ve Temel Kavramlar
Çevre teknikeri kimdir?
Tarımsal Meteoroloji Prof. Dr. A. Nejat EVSAHİBİOĞLU
Beslenme İlkeleri ve Diyet Dersi
EMBRİYO TRANSFERİNİN AVANTAJLARI:
Beslenme İlkeleri - 5.
Çevre Yönetim Sistemi
Çevre teknikeri kimdir?
YAĞ BİTKİLERİNDE DESTEKLEME POLİTİKALRININ
Yatırım Döneminde Uygulanan Vergi İndirimi Artırılacaktır Yatırımcılarımızın 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleştirecekleri yatırım harcamaları için,
CANLILARDA ÜREME, BÜYÜME VE GELİŞME
Sunum transkripti:

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları, kenevir liflerini giyim üretiminde kullandılar. Kenevir tohumları, SPAKARE serimizde olduğu gibi, kozmetik ürünlerde hammadde olarak kullanılabilecek yağ yapımı için kullanılabilir.

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Bitkinin preslenmesi yoluyla yapılan kenevir yağı, kısa bir sürede güzellik dünyasında kilit bir madde haline gelir: Omega-6 ve omega-3 esas yağ asitlerinin zengin kaynaklarından biri olan kenevir tohumu yağı, iki asit arasında mükemmel dengeyi sağlar ve böylelikle cildin sağlıklı ve güzel olmasında büyük rol oynar. İçerdiği büyük miktarlardaki A, C e E vitaminleri sayesinde kenevir yapı, saç ve cilt bakımında mucizeler yaratabilen kusursuz bir antioksidandır.

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir tohumu yağı cildi besler, nemlendirir ve erken yaşlanmaktan korur, cilt hücrelerini rejenere eder. Kuru, hassas ve problemli ciltler için uygun olan yağ, mayasıl ve akne gibi cilt hastalıkların oluşmasını önler veya azaltır. Antioksidan ve güzellik vitaminleri olarak bilinen B vitaminleri içeren yağın, güneş banyoları sonrasında rahatlatıcı etkisi var.

Kenevir Yağı ve Shea Yağı İçeren SPAKARE VÜCUT LOSYONU

ПРЕВОД НА ПРЕДХОДНИЯ СЛАЙТ AVANTAJLAR Kenevir yağı besleyicidir; erken yaşlanmaya mani olur, Shea yağı, cildi kurumaktan, UV ışınlarından, sert iklim şartları ve kirliliğin verdiği zararlardan korur Aynısafa, küçük yaraları dezenfekte etme özelliğini taşır ve cilt enfeksiyonlarında tedavi amaçlı kullanılır. Bunun dışında aynısafa, cilde parlaklık kazandırır ve sivilce oluşumunu önler.

Kenevir Yağı ve E Vitaminli SPAKARE DUŞ JELİ

ПРЕВОД НА ПРЕДХОДНИЯ СЛАЙТ AVANTAJLAR Kenevir yağı besleyicidir; erken yaşlanmaya mani olur, Zeytinyağının içerdiği besin maddeleri, cildin esnekliğini arttırır.

Kenevir Yağı ve B5 Provitaminli SPAKARE ŞAMPUAN

ПРЕВОД НА ПРЕДХОДНИЯ СЛАЙТ AVANTAJLAR Kenevir yağı besleyicidir; erken yaşlanmaya mani olur, B5 provitamini saçtaki nem oranını yükseltir ve saç esnekliğini arttırır.

Kenevir Yağı ve Deniz Yosunları İçeren SPAKARE SAÇ KREMİ Kenevir yağı cilti besler ve erken yaşlanmasına mani olur. Besin maddelerine zengin olan İrlanda yosunu, saç ve cildin gençlik yıllarında sahip olduğu özelliklerin yeniden kazanılmasında büyük rolü ile asırlardır kullanılan bitkidir. Saçı parlak ve yumuşak yaparken kolay taranmasını da sağlar. AVANTAJLAR

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE