29 Nisan 2016, Otel Altınyazı, Avanos, Nevşehir. Turizm Eğitimine Hizmet Ödülleri, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi tarafından 2008 yılında başlatılan.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Advertisements

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya.
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
Vefa poyraz.
KONFERANS (Konferans Sonrası İmza Günü Yapılacaktır)
T.C. DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU. HEDEFİMİZ Öğrencilerimizi; Çağdaş bilgi ve mesleki beceri ile donatmak, Nitelikli, ahlaklı, kültürlü ve sorumlu.
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
DOÇ.DR. YILDIZ AYANOĞLU 1969 yılında Bulgaristan'da doğdu. İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra Razgrad Ticaret Lisesinin Sanayi İşletmelerinde Muhasebe.
13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya.
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
Yenİ kurulan Ünİversİtelerdekİ
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Prof. Dr. Mustafa Dülger Hocamız.
MİM KEMAL ÖKE.
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
İLİMİZDE BULUNAN ANADOLU-ANADOLU TEKNİK VE MESLEK LİSELERİ
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
TİKA: Türkiye’nin Küresel Dış Politika Enstrümanı
PROF.DR. MURAT DERBENT ( )
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ANABİLİM DALI Konuk Konuşmacı Programı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
T.C. ULUS KAYMAKAMLIĞI Abdipaşa Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü
F E Z A G Ü R S Y.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
BIŞKEK, HAZIRAN FAKÜLTE HAKKINDA BILGILER Fakülte Hakkında Bilgiler Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Ulan Brimkulov.
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
ÖĞRETİM YILI LYS BAŞARI TABLOSU.
Liseden Üniversiteye Geçiş Sistemi YGS/LYS – 2018 YGS/LYS – 2019
 24 Mayıs 1946 yılında İstanbul‘da doğdu.  1967 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdi  New Hampshire Üniversitesi'nde yüksek lisans.
2015 UYGULAMASINDA ÖNCE ( ARASI TEŞVİK DEĞERLENDİRME İÇİN) A.GEÇİCİ AKADEMİK TEŞVİK KOMİSYONU (ÜNİVERSİTE DÜZEYİNDE) B.GEÇİCİ ÖN.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Faaliyet Raporu 31 Aralık 2014 – 31 Aralık 2015 tarihleri esas alınmıştır.
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 3- Ö ğ retim Üyeli ğ ine Yükseltilme ve Atanma YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TÜBİTAK ARDEB PROJELERİ ARAŞTIRMA SUNUMU (Ağustos -2016)
PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ.
Prof. Dr. İhsan Süreyya SIRMA. (10 Temmuz 1944, Siirt, Pervari)10 TemmuzSiirtPervari fikir adamı, öğretim görevlisi, İslâm tarihi uzmanı ve yazar.İslâm.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
REKABET KURUMU TANITIM SUNUMU Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Ders-2
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
F E Z A G Ü R S Y.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
VETERİNER HEKİMLİĞİ TARİHİ
Kolokyuma herkes davetlidir.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Sosyal Bilimler Enstitüsü Eylül- 2017
Selim Sözdemir İşletme Koçu
Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı
10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Prof. Dr. Tülay Alim BARAN
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘A’
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
Aziz Sancar. AZİZ SANCAR’IN HAYATI Aziz Sancar 1946 yılında Mardin'in Savur ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Savur ve Mardin'de tamamladı.Çiftçilikle.
Şiir Erkök Yılmaz. Şiir Erkök Yılmaz (9 Temmuz 1948, Ankara), Türk öykü ve roman yazarı, akademisyen. 1978'den beri ağırlıklı olarak öykü türünde eserler.
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TOKAT SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
HAKKIMIZDA Çalışma Alanları
1910 yılında Selanik'te doğdu. Yüksek öğrenimini Fransa'da Ecole Normale Superieure'de tamamladı (1932). Bir süre Galatasaray Lisesi'nde matematik öğretmenliği.
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
Sunum transkripti:

29 Nisan 2016, Otel Altınyazı, Avanos, Nevşehir

Turizm Eğitimine Hizmet Ödülleri, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi tarafından 2008 yılında başlatılan ve geleneksel hale gelen bir etkinliktir. Turizm Eğitimine Hizmet Ödülleri, turizm eğitimi ve araştırmalarına katkıda bulunmuş kişilere verilmektedir. Turizm Eğitimine Hizmet Ödülleri şimdiye kadar 21 akademisyen ve araştırmacıya verilmiştir.

Prof. Dr. Tunca TOSKAY  İstanbul doğumlu olan Prof. Dr. Toskay ortaöğrenimini Vefa Lisesi’nde, lisans öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı.  1962 yılında mezun olduğu fakültede asistan olarak göreve başlayan Prof. Dr. Toskay 1965 yılında iktisat doktoru, 1969 yılında doçent unvanını aldı. Doçentlik çalışmalarını yılları arasında Hür Berlin Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.  1973 yılında Uluslararası Turizm Uzmanları Birliği’nin Avusturya’daki genel kurulunda üyeliğe kabul edildi.  1979 yılında profesör oldu, 1982 yılına kadar Frankfurt Turizm Bürosu’nda yönetici olarak görev yaptı.  Radyo ve Televizyon Yüksek Kurulu’nda, TRT Genel Müdürlüğü’nde, Asya Pasific Yayın Birliği’nde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlük yaptı yılında Başbakanlık Müşavirliği’ne atandı.  1989 yılında Türkiye’nin ilk özel televizyonunun kuruluşunu gerçekleştirdi. 29 Nisan 2016, Otel Altınyazı, Avanos, Nevşehir

Prof. Dr. Tunca TOSKAY  Siyasi hayatına 1991 yılında İstanbul milletvekili seçilerek başlayan Prof. Dr. Tunca Toskay ilerleyen dönemlerde üç dönem boyunca Antalya milletvekili, 23. ve 24. hükümet döneminde Dışişleri Komisyonu Üyesi ve 57. hükümet döneminde Dış ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı.  2015 yılında siyasi hayatını kendi isteği ile sonlandıran Prof. Dr. Toskay akademik hayatı süresince İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde, Genel Kurmay Başkanlığı Harp Akademileri’nde, İstanbul Yıldız Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi, Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde iktisat üzerine dersler vermiştir.  Turizmin tarihsel gelişimi, tarımda reform, turistik bölgelerin korunması, sermaye birikimi, iktisadi büyüme gibi konularda Türkçe, İngilizce ve Almanca akademik yayınları mevcuttur.  Prof. Dr. Tunca Toskay, turizm araştırmalarına İktisadi Coğrafya yaklaşımına temel alan çalışmaları ile öncülük yaptı. 29 Nisan 2016, Otel Altınyazı, Avanos, Nevşehir