 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SİGORTA YAPTIRIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ ?
Advertisements

UTIKAD MARSH Tanıtım Sunumu
1 Nisan 2008’den itibaren kaza yapan sürücüler, polisi beklemeden tutanağını kendileri düzenleyecek, kazayı fotoğraflayacak ve olay yerinden ayrılacaklar.
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
YAT SİGORTALARI.
SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
06/03/11 06/03/11 BENİM SİGORTAM 1.
CHARTIS SİGORTA A.Ş..
ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Esnek Yan Haklar
HOŞGELDİNİZ BİREYSEL SİGORTALAR / HASAR DEPARTMANI
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
TRAFİK HASARLARINDA YENİ DÖNEM ve OTO SİGORTALARINA ETKİSİ
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
YANGIN BRANŞI SİGORTA ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
KASKO.

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
Tek bir poliçe ile tüm aile fertleri sigortalı…
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TARSİM ÇİFTÇİ EĞİTİMİ SARAY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
2003 – 2013.
YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA
MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
KAZA TESPİT TUTANAĞI VE OLASI KAZALARDA YAPMAMIZ GEREKEN İŞLEMLER
Doğrudan Tazmin Sistemi (DTS) Takas Odası Projesi
HASAR AKSİGORTA HASAR TARİHİNDE BİR İLK ! Hasar bülteni çıktı…
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Makine kırılması yangın yıldırım infilak kötüniyet terörizm dahili su basması yer kayması araç çarpması komşuluk mali sorumluluk hasar halinde mimar mühendislik.
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
PINAR SRC VE PSİKOTEKNİK MERKEZİ
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
KASKO SİGORTASI.
Anlaşmalı Kurumlar  Kaliteli sağlık hizmeti alınabilmesi,  Ödeme garantisi verilebilmesi,  Fiyat kontrolü ve avantajı yaratılabilmesi,  Tıbbi dokümanlara.
Motorlu aracın işletilmesi sırasında 3
Sağlık Provizyon Sistemleri SASDER 1. Ulusal Kongresi Kasım 2012.
Düşmelerden korunma Ambulans ve İtfaiye Çalışanlarına Yönelik Özellikli Kurtarmalar Tekniği – RESFAS Leonardo da Vinci Eğitim Programı Projesi Rope rescue.
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
Kronos Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
AK Sigorta Ücretsiz İşyeri Sigortası Kampanyası.
KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
ALMANYA‘DA YAŞAMAK İSTEĞE BAĞLI SİGORTALAR. İhmal, hata veya şanssızlık sonucu oluşabilecek bazı olayların mali sorumluluğu kişilerin ve ailelerin güçlerinin.
1.3. Genel Sorumluluk Sigortaları. Bir toplum içinde yaşayan insanların, içinde yaşadıkları toplumun koyduğu koşul ve kuralları gereğince yerine getirmek.
Zorunlu Sertifika Mali Sorumluluk
MODELÖĞRENCİÖĞRETMENTOPLAM VESTEL E-TAB E-TAB
SORUMLULUK SİGORTALARI
İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
DENIZ YOLU YOLCU TAŞıMACıLı Ğ ı ZORUNLU MALI SORUMLULUK SIGORTASı CEM İ L GÖKTAŞ 1.
HAVACILIK SİGORTALARI
EV SİGORTASI AİG SİGORTA. AIG SİGORTA EV SİGORTASI TEMİNATLAR Yangın, Yıldırım, İnfilak Konut Ek Teminatları (Dahili Su, Duman, Fırtına, Yer Kayması,
Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.
Servis yönetimi ve Organizasyonu dersi
Dinamik sağlık sigortası. Yatarak tedavi planı dinamik sağlık sigortası Poliçeye giriş yaşı 6 ile 44 arasında olan ve geniş sigortalılık süresine sahip.
Konu : Sigorta – Trafik Cezaları – Trafik Suçları
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
Laboratuvar (Tıbbi Tahlil Hariç) ve Muayene Hizmetleri (Egsoz Ölçümü Dahil) Mesleki Sorumluluk Sigortaları sigorta Kapsamı Bu sigorta ile sigortacı; sigortalının.
SİGORTA BİLGİ ve GÖZETİM MERKEZİ (SBM) ve TRAMER
İhracatçıların, ihracat bedeli alacaklarını ticari ve politik risklere karşı teminat altına alan bir sigorta türüdür. 2 RİSKLER TİCARİ RİSKLER * İFLAS.
Auto.
Kredi Garanti Fonu - KGF
Ciddi Sonuçlara Neden Olabilecek Mallar
KAZA FELAKET TRAFİK KAZASI VE İLKYARDIM.
BÖLÜM 10 SİGORTACILIKTA HASAR YÖNETİMİ ve SÜRECİ
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
BÖLÜM 24 MOTORLU TAŞIT SİGORTALARI
Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası
Sunum transkripti:

 ERGO

EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK İNDİRİMİNİZ YANMAZ. İŞLEM 2 YIL GARANTİLİDİR HASARINIZ TRAMERDE GÖRÜNMEZ. ERGO Başka Kasko Küçük Hasar Onarımı Ölçüsel limitli onarım hizmetine ek olarak, tüm küçük çaplı hasarlarınız 2 parçaya kadar ölçüsel limit olmaksızın onarılır. Küçük Hasar Onarımı parça değişikliklerini kapsamamaktadır. –Üst Sınır 500 TL Küçük Hasar Onarımı'ndan poliçe süresi boyunca 500 TL'ye kadar yararlanabilirsiniz. –Hasar Dosyası Yok Küçük Hasar Onarımı kapsamındaki hasarlar için hasar dosyası açılmaz, aracınız Tramer'e hasarlı olarak yansımaz. –Zahmetsiz Hasar Süreci Hasar dosyası açılmadan ve eksper ataması olmadan hasar süreciniz en kısa sürede tamamlanır.

–Onarım Garantisi Tüm onarım işlemleri malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 (iki) yıl süre ile Auto King'in ulusal garantisi altındadır. ERGO Başka Kasko'nun Avantajları –Hasarsızlık İndirimi Küçük Hasar Onarımı kapsamıdaki hasarlar, poliçe yenilenirken hak edilen indirim oranını etkilemez ve hasarsızlık indiriminiz devam eder. –Hızlı ve Öfkesiz Onarım Küçük Hasar Onarımı'nın geçerli olduğu anlaşmalı servislerimizdeki hızlı onarım uygulamaları ve hizmet alma formalitesinin en düşük seviyede olması, aracınızın size en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlar. –ERGO'lulara Özel İndirim Tüm ERGO'lular AUTO KING tarafından sunulan oto bakım ve koruma hizmetlerinin hepsinden %30 indirim ile faydalabilir.

ERGO Başka Kasko'nun Kapsamı –Standart Teminatlar Çarpma, Çarpılma, Çarpışma Yanma Çalınma, Çalınmaya Teşebbüs Grev-Lokavt-Kargaşalık-Halk Haraketleri ve Terör Deprem ve Yanardağ Püskürmesi Sel ve Su Baskını Sigara Yanığı Yetkili Olmayan Kişiler Tarafından Aracın Çekilmesi Hukuksal Koruma Sıfır Kilometre Araçlarda Yeni Değer Klozu Küçük Hasar Onarımı (Yeni) Aracın Anahtarla Çalınması 3. Şahıs Sorumluluk İMM Teminatı 3. Şahıs Bedeni Zararlar (Maddi+Bedeni) Ferdi Kaza Teminatı: Ölüm,Sürekli Sakatlık, Tedavi Teminatı (Sürücü ve Yolcu) –İsteğe Bağlı Teminatlardan Bazıları Bireysel Sorumluluk Özel Eşya Klozu Anahtar Kaybı Klozu Hasarsızlık Koruma Klozu Acil Sağlık Yurt Dışı Teminatı Aksesuarlar (Ses, Görüntü, İletişim Cihazları)