14.10.2015- 14.10.2016 DÖNEMİ  Yönetim Kurulumuz, öğrencilerimizin sağlık ve güvenliğini esas almak koşuluyla, okulumuzun eğitim öğretim kalitesini.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TATVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
Advertisements

İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurma Yükümlülüğü.
DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İÜ Engelli Kadın İstihdamını Tartışıyor Paneli
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
Page  1. İSİG KURULU 50 ve daha fazla çalışanın bulunduğu 6 aydan fazla süren işlerin yapıldığı tüm işyerlerinde, İş Sağlığı Ve Güvenliği Kurulu! İSG.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 6331
DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ. İÇİNDEKİLER  DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ OKULLARDA DESTEK EĞİTİM HİZMETİ NERELERDE VERİLİR? NEDEN DESTEK EĞİTİM? DESTEK EĞİTİM.
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri Sosyal Güvenlik ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilciler Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı.
 1 – 5 Yaş Grubu  6 Yaş Anaokulu  7 – 16 Yaş İlk öğretim  Lise Eğitimi İSVEÇ EĞİTİM SİSTEMİ.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
T.C. ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMLIĞI 75. YIL CUMHURİYET ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Bağımsız Denetim ile Vergi Denetimi Arasındaki Geçişler
. Bologna Sürecinde İç Denetçilerin Rolü (YÖK Düzeyinde) Hazırlayan: Süreyya SÜZEN Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı İç Denetçisi.
T.C. ORDU VALİLİĞİ İlköğretim Müfettişleri Başkanlığı TAM ÖĞRENME MODELİ TAM ÖĞRENME MODELİ.
YOL HARİTASI Okul Çevre İşbirliği Etkinliklerine İlişkin Temel Kavramlar Okul Çevre İş Birliği Etkinliklerinin Temel Özellikleri Okul Çevre İş Birliği.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
1 Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanlığı Ölçme, Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemi Tanıtım Toplantısı.
KESİN HESAP KANUN TASARISI
T.C MANİSA VALİLİĞİ Potenza - Italy (31 Ekim Kasım2011)
TEFTİŞ SİSTEMİ VE İKS İLİŞKİSİ. İlköğretim Kurumları Standartları (İKS) Teftiş Sisteminde de bazı değişimleri beraberinde getirecektir (?) İlköğretim.
DESTEK EĞİTİM ODASI.
AİLELERLE İŞBİRLİĞİ.
EQUIZSHOW.
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Ankara’da orta öğretim çağ nüfusu ’dir öğrencimiz orta okullarımızın 8. sınıfından muzun oldu. 9. sınıf.
U Ş AK FAT İ H ORTAOKULU MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K KURULU.
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
Kaynak Paylaşımında Sınırları Kaldırmak Khas Bilgi Merkezi Yaklaşımı : Eşit, Sınırsız, Ücretsiz İsmail GÜLAY Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi Dolaşım.
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan akademik Personel Anket SONUÇLARI.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
TIBBİ ATIK KAZALARI ANKARA’DA HASTANE ÖNÜNDE TIBBİ ATIK TAŞIYAN KAMYONDA PATLAMA Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nin.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU “VELİ UYUM” PROJESİ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İşletmelerde Tesis Yönetimi
İl Danışma Meclisi Formatı (Basına Açık Bölüm)
6745 SAYILI “YATIRIMLARIN PROJE BAZINDA DESTEKLENMESİ İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN”DA YER ALAN ÖNEMLİ.
MALTEPE ANADOLU LİSESİ
KONU:OKULUMUN TARİHİ SUNUSU
ZAFER İLKOKULU BENGİ FAALİYETLERİ
KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ.
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
10. Sınıf alan-dal seçimi REHBERLİK SERVİSİ.
OKUL-AİLE-ÇEVRE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ
Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
BENZETİM Prof.Dr.Berna Dengiz 13. Ders Çıktı Analizi
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları
Bilgilendirme Toplantısı
Ege Uzlaştırmacılar Derneği (EGE-UZ-DER) 2. Tanışma Toplantısı
öneriler Sınıfların tüm öğrencileri içerecek biçimde düzenlenmesi
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
DESTEK EĞİTİM Destek Eğitim Odası. DESTEK EĞİTİM Destek Eğitim Odası.
Bilgilendirme Toplantısı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
Abbasilerde Eğitim ve Öğretim
GEÇİŞ GEÇİŞ SÜRECİ Özel Gereksinimli ve / veya Engeli
Sunum transkripti:

DÖNEMİ  Yönetim Kurulumuz, öğrencilerimizin sağlık ve güvenliğini esas almak koşuluyla, okulumuzun eğitim öğretim kalitesini artırmak için gerekli olan çalışmalara başlamıştır. Sizlerden almış olduğumuz destek ve yetki ile okul idaresi ve sınıf temsilcileri ile işbirliğine giderek, okul başarısının artırılmasına yönelik kararlar almıştır. Alınan bu kararları özetlemek gerekirse;

FAALIYETLERIMIZ  Okul Aile Birliği yöneticileri her hafta Çarşamba gününe tekabül edecek şekilde okulda toplantı yapma ve nöbet sistemine başladı  Okulumuzun servis taşımacılığını yapan araçlar güvenlik açısından her ay düzenli olarak denetlenmektedir  Okulumuzda sınıf standartları kapsamında tüm demirbaşların bakım ve onarımı düzenli olarak yapılmaktadır

FAALIYETLERIMIZ  24 Kasım Öğretmenler günü için öğretmenler odasında kısa bir kutlama etkinliği düzenlendi  Mahallimizde bulunan başta muhtarlık olmak üzere birçok kurum ve kuruluş ziyaret edildi  İki kez faaliyet ve mali rapor hazırlanarak yazılı olarak öğrenciler aracılığıyla velilerimize ulaştırıldı

FAALIYETLERIMIZ  Bir yıl içerisinde 2 kez öğretmenler kurulu toplantısına katılım sağlanarak görüş ve öneriler alındı  Ders yılı başında düzenlenen tüm veli toplantılarına katılım sağlandı  Okulumuza bayrak alındı.  Çalışanlara, Stajyer öğrencilere, okul aile birliği üyelerine ve misafirlere yaka kartı basıldı.

FAALIYETLERIMIZ  Okulumuza tiyatro ve gösteri grupları çağrıldı ve böylece hem çocukların eğitimine katkıda bulunuldu hem de okul bütçesine destek olundu.  Okulumuzun bahçesinde düzenlemeler yapıldı. Belediyeye çocuk parkı yaptırıldı ve yine belediyeden bank istendi.  Başakşehir belediyesinden her sınıf için ağaç talebinde bulunuldu ve ağaç bayramı yapıldı.

FAALIYETLERIMIZ  Okulumuzun hayvanat bahçesi düzenlendi hayvan ve yemleri alındı.  Okulumuzda eskimiş olarak bulunan tekerlekler boyanarak bahçe süsü haline getirildi.  Okulumuzun bahçesine çiçek fidesi ekildi.  Sınıf anneleri ile tanışma ve kaynaşma toplantıları yapıldı.

FAALIYETLERIMIZ  Okulumuzda bulunan bilgisayarlara aylık bakım sağlamak için bir şirket ile anlaşıldı.  Yazıcılarımızın kartuşları alındı.  Okulumuza eğitici oyuncaklar alındı.  Sınıflarımızda bulunan petekler kaplandı, sınıflara 48 gözlü öğrenci dolapları yapıldı, giriş bölümümüze panduf dolapları yapıldı, ayrıca idare odalarına bayrak dolabı ve anahtar dolabı yaptırıldı. Bir sınıfımıza da askılık yapıldı.

FAALIYETLERIMIZ  Okulumuzun idare işlerinde kullanmak üzere büro malzemeleri alındı.  Mevcut çaycının yeterli olmadığı görülüp bir adet çay semaveri alındı.  Çocukların gelişiminin takibi için bir adet baskül alındı.  Okulumuzun girişinde bulunan kart sisteminin kullanılır hale getirilmesi sağlandı ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize kart basımı sağlandı ayrıca eski kart sahiplerinin kartlarının aktive edilmesi sağlandı.

FAALIYETLERIMIZ  Okulumuzun sivil savunma için gerekli yangın talimatları ozalit firmasında özel olarak yaptırıldı.  Öğrencilerimizin birinci dönem sonu karnelerinin basımı sağlandı.  Okulumuz öğrencilerine ilk karne günü hediyesi alındı.  23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı için okulumuzda şenlik düzenlemesi ve piyasa araştırmaları yapıldı.

FAALIYETLERIMIZ  Okulumuzda kitap toplama yarışması yapılarak öğrencilerimize kitap sevgisi aşılanırken aynı zamanda okulumuzda çocuk kitapları sayısının arttırılması sağlanmıştır.  Düzenlenen kitap yarışmasının sonunda kazanan sınıfa kostüm dolabı ve farklı kostümler alınarak okulda kostümlerle eğitim yapılabilmesi sağlanmıştır.

FAALIYETLERIMIZ  İşletme defterlerimizin bilgisayar çıktısı olarak noter tasdikli A4 dosya kağıdına yazdırılmaya başlanmış olup zaman tasarrufunda bulunulması sağlanmıştır.

OKUL AILE BIRLIĞI BANKA HESABI  : Önceki dönemden ,71 TL yi (banka hesabında) devir alarak, bu dönemde de veli bağışları, BEŞTUR turizm, etkinlik gelirlerinden toplam:20.793,75 TL.(banka dahil) bağış kabul edilmiş yukarıda belirtilen etkinlikler ve harcamalar için toplam ,44TL harcama yapılmıştır. Şu anda banka hesabında toplam: ,36 TL mevcut bulunmaktadır. Bu faaliyetlerin planlanması ve uygulanması esnasında bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu olarak hepinize teşekkür ediyoruz

BANKA BİLGİLERİ  TOKİ MİMAR SİNAN ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP NUMARASI:  TÜRKİYE İŞ BANKASI KAYAŞEHİR ŞUBESİ  IBAN: IBAN: TR

OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİ  Gülselin Gülsün DUMLU BAŞKAN  Gülseren ÇİÇEK BAŞKAN YARDIMCISI  Feride EVREN MUHASİP ÜYE  Mukaddes BAKAN MUHASİP ÜYE  Deniz AYDI ENGİN SEKRETER

OKUL AİLE BİRLİĞİ YEDEK ÜYELER  Emrah ÖZDEMİR  Serpil YÜKSEL  Birsel İŞ  Gülen BOZBAŞ  Kamile ERBAĞLI

DENETİM KURULU  Derya ÖZCAN  Gülten ERÖZ  Hanım HASÖZHAN  Yasemin DEMİRCİ DANIŞ