28.BÖLGE HATAY ECZACI ODASI 2013-2014 ÇALIŞMA RAPORU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SGK ile Sık Karşılaştığınız Sorun ve Sorular
Advertisements

EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
TOPLUM SAĞLIĞINI GELİŞTİRME GRUBU 1 ARALIK 2007, İSTANBUL
Hasan H. YAVUZ Bahar Tekstil İnsan K. Müdürü
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
Meriç Belediyeler Birliği
ADIYAMAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü
Türk Eczacıları Birliği olarak eczacılığın,bilimsel, mesleki, etik değerlerini korumak, meslektaşlarımızın karşılaştıkları problemlere çözüm üretmek.
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
SAYED SAĞLIK SEMPOZYUMLARI
AHEK KURULTAYININ ARDINDAN (9 haziran 2008). TTB-AHEK (Asistan Hekimler Eşgüdüm Kurulu) tarafından 09/06/2008 tarihinde AÜTF (Ankara Üniversitesi Tıp.
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI PROGRAMI Kartal Belediyesi
TTB-UDEK Çalışma Grupları Dr. Raşit Tükel TTB-Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 30 Kasım 2007 / İstanbul.
GÜMRÜK KIYMETİ TEKNİK KOMİTESİ Ek:II. 1. Bu Anlaşmanın 18 inci Maddesine göre, teknik düzeyde yorum ve uygulama birliği sağlamak amacıyla Gümrük İşbirliği.
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ X
0+ HASTA MAĞDURİYETİNE VE SAĞLIK ÇALIŞANINA ŞİDDETE ‘DUR’ DEDİK!
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI PROGRAMI (OCAK /15 MAYIS ARALIĞI) Kartal Belediyesi
AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 15 – 16 KASIM 2011 GRUP 3 UYGULAMA VE MEVZUAT HAKKINDA SORUNLAR VE ÇÖZÜM.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
TTB-UDEK ÇALIŞMALARI Kasım 2010, Ankara
ÜNİVERSİTE SAĞLIK MERKEZLERİ ÇALIŞANLARININ ÇALIŞMA KOŞULLARI VE ÖZLÜK HAKLARI Başkan: Dr. Rüştü Güner Raportörler: Dr.Özlem Elçin Dr. Sare Mıhçıokur.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
(Yasal mevzuat incelenerek hazırlanmıştır.)
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
8. Tıp hizmetleri organizasyonu
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI. TTB UDEK ÜYESİ DERNEKLER ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilcileri 3. toplantılarını gerçekleştirdi. 24 meslektaşımız.
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ AKADEMİK KURULU
ASPB ENGELİ VE YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
PASTIRMA AB İTİRAZ SÜRECİ
ARABAN İLÇE DEVLET HASTANESİ
Aile Atölyeleri Projesi
FİNANSAL ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI tarihli ve sayılı Makam Oluru ile Genel Sekreterlikler bünyesinde «Fatura İnceleme.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
Fatura İncelemeleri Dr. Önder GÜNGÖR
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
 Ankara’da gerçekleşen 40.Seçimli Olağan Kongreye; oda yönetim kurulu, delegeler, denetleme kurulu ve diğer meslektaşlarımız katıldılar.Osmaniye Eczacı.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
Veteriner Ecza Deposu Sorumlu Yönetici Eğitim Toplantısı
2. Hafta sorusu: Lizbon Anlaşması AB’nin kurumsal yapısında nasıl bir değişikliğe neden olmuştur. AB Lizbon anlaşması sonrası Demokratik bir yapıya kavuşmuş.
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI.
28. BÖLGE HATAY ECZACI ODASI EKİM-KASIM-ARALIK ÇALIŞMA RAPORU.
MART 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
SGK PROTOKOL SÜRECİ VE AFAD. 09 Mart 2016’da AFAD ile ilgili Mart ayında; Kurum başkan yardımcısı ziyaret edildi. 22 Mart 2016’da basın açıklaması yapıldı.Basın.
MAYIS 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
TEMMUZ 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
BAĞIMLI ÇALIŞAN MESLEK MENSUPLARI KOMİSYONU
PERSONEL YÖNETİMİ Personel işlevi, işletme işlevleri içinde yer alan kolaylaştırıcı bir işlevdir. Nasıl ki, bir işletmede üretim yönetiminin konusu mal.
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Sunum transkripti:

28.BÖLGE HATAY ECZACI ODASI ÇALIŞMA RAPORU

tarihinde gerçekleştirdiğimiz 2013 seçimli genel kongrenin ardından yönetim kurulumuz ile toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdik; çalışmalarımızı ve toplantı tarihlerimizi düzenledik tarihinde gerçekleştirdiğimiz 2013 seçimli genel kongrenin ardından yönetim kurulumuz ile toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdik; çalışmalarımızı ve toplantı tarihlerimizi düzenledik. Yönetim kurulumuz ile 15 günde bir her Çarşamba saat 13.00’te toplanarak geçtiğimiz yılda 26 toplantı gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuz ile 15 günde bir her Çarşamba saat 13.00’te toplanarak geçtiğimiz yılda 26 toplantı gerçekleştirdik.

tarihli toplantımızda ilçe temsilcilerimizi atadık tarihli toplantımızda ilçe temsilcilerimizi atadık tarihli toplantımızda denetçi eczacılarımızı atadık tarihli toplantımızda denetçi eczacılarımızı atadık.

TEMSİLCİLERİMİZ ALTINÖZÜ ECZ.M.ŞÜKRÜ ÖZKAYA ANTKYA ECZ.SENEM DELETİOĞLU ARSUZ ECZ. SEMİR TOPALOĞLU BELEN ECZ. MAHMUT MISIRLI DENİZCİLER ECZ. EMİNE SEVİNÇ ERSOY DÖRTYOL ECZ. TUĞRUL OCAK ERZİN ECZ. SEDA EMRE HASSA ECZ. MAHİR KARA İSKENDERUN ECZ. YAHYA KURTULAN KIRIKHAN ECZ. MEHMET İNCEEREN KUMLU ECZ. SERDAL AKATAN PAYAS ECZ. ÇAĞLAYAN ÖZTÜRK REYHANLI ECZ. KENAN EFE SAMANDAĞ ECZ. MUHSİN DOĞU YAYLADAĞI ECZ. BÜLENT ŞERİFOĞLU

TEMSİLCİLİK TOPLANTILARIMIZ Temsilciliklerimizin bölgesel sorunlarını dinledik, meslektaşlarımızla bir araya geldik; Temsilciliklerimizin bölgesel sorunlarını dinledik, meslektaşlarımızla bir araya geldik; Temsilciliklerimizin fiziki koşullarını bir kez daha gözden geçirdik Temsilciliklerimizin fiziki koşullarını bir kez daha gözden geçirdik

İSKENDERUN TOPLANTISI

DÖRTYOL, PAYAS, ERZİN TOPLANTISI

SAMANDAĞ TOPLANTISI

KIRIKHAN TOPLANTISI

TEMSİLCİ TOPLANTISI

İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ

14-17 KASIM TEB OLAĞAN KONGRE 14–17 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleşen TEB 39. Olağan Kongresine Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Delegelerimiz ile katılım gösterdik. Yoğun çalışmamız sonucunda TEB Merkez heyetinde Ecz. F. Esin Demirtok İyiel, TEB Haysiyet Divanında Ecz. Faruk Ömeroğlu ile görev aldık. 14–17 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleşen TEB 39. Olağan Kongresine Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Delegelerimiz ile katılım gösterdik. Yoğun çalışmamız sonucunda TEB Merkez heyetinde Ecz. F. Esin Demirtok İyiel, TEB Haysiyet Divanında Ecz. Faruk Ömeroğlu ile görev aldık.

14-17 KASIM TEB OLAĞAN KONGRE

ÇALIŞMA YILI TİTCK tarafından yayınlanan taslak metnin 3. maddesi “Ancak TİTCK tarafından belirlenen ürünlerin doğrudan ihtiyaç sahiplerine dağıtımı veya satışı yapılabilir.” şeklinde değiştirilmek istendi. TİTCK tarafından yayınlanan taslak metnin 3. maddesi “Ancak TİTCK tarafından belirlenen ürünlerin doğrudan ihtiyaç sahiplerine dağıtımı veya satışı yapılabilir.” şeklinde değiştirilmek istendi.

ÇALIŞMA YILI Mayıs ayında İlaç Fiyat Kararnamesi’nde yapılması düşünülen değişiklikler ve mal fazlası ile diğer ıskontoların kaldırılması konusunda yapılacak düzenlemeler eczanelerimizin yaşamını tehdit eder boyuttaydı. Mayıs ayında İlaç Fiyat Kararnamesi’nde yapılması düşünülen değişiklikler ve mal fazlası ile diğer ıskontoların kaldırılması konusunda yapılacak düzenlemeler eczanelerimizin yaşamını tehdit eder boyuttaydı.

07-08 MAYIS 2014 ANTAKYA TOPLANTISI

07-08 MAYIS 2014 İSKENDERUN TOPLANTISI

ÇALIŞMA YILI TORBA YASA TORBA YASA ECZACILAR VE ECZANELER HAKKINDA YÖNETMELİK ECZACILAR VE ECZANELER HAKKINDA YÖNETMELİK

SÖZLEŞMELER Hepimizin umutla beklediği sözleşmelerin imzalandığının duyurulması üzerine oda personelimiz ile sözleşme satışına hazırlandık. Meslektaşlarımızın en hızlı ve rahat şekilde sözleşmelerini alarak sorunsuz tamamlamaları yönünde odamızda gerekli düzenlemeyi yaptık. Hepimizin umutla beklediği sözleşmelerin imzalandığının duyurulması üzerine oda personelimiz ile sözleşme satışına hazırlandık. Meslektaşlarımızın en hızlı ve rahat şekilde sözleşmelerini alarak sorunsuz tamamlamaları yönünde odamızda gerekli düzenlemeyi yaptık.

SÖZLEŞMELER

SÖZLEŞMELER

SGK//

SGK// “Bitmemiş ilaç, rapor ve muayene ücreti bilgim dahilinde görülmüştür” kutucuğu “Bitmemiş ilaç, rapor ve muayene ücreti bilgim dahilinde görülmüştür” kutucuğu “hak sahipliği”, “cilt no” kutucukları “hak sahipliği”, “cilt no” kutucukları Resmi tatil günlerinde düzenlenen özel hastane reçeteleri Resmi tatil günlerinde düzenlenen özel hastane reçeteleri

SGK// Sahte reçete ve rapor olduğu iddia edilen belgeler ile yapılan haksız kesintiler ve verilen ağır cezalar Sahte reçete ve rapor olduğu iddia edilen belgeler ile yapılan haksız kesintiler ve verilen ağır cezalar Devam reçetesinin kaldırılması Devam reçetesinin kaldırılması

SAHTE REÇETE

SURİYELİ SIĞINMACILARA İLAÇ TEMİNİ SUİSTİMALİ

YÖNLENDİRME İlçemizde üç özel hastanemize ziyaretlerde bulunduk; hastane yönetimlerini yönlendirmenin cezai işlem olduğu hakkında bilgilendirdik. İlçemizde üç özel hastanemize ziyaretlerde bulunduk; hastane yönetimlerini yönlendirmenin cezai işlem olduğu hakkında bilgilendirdik. İskenderun ilçemizde faaliyet gösteren bir özel hastanemizi defalarca yapılan görüşmelere rağmen bir sonuç alınamaması sebebiyle il sağlık müdürlüğüne bildirdik. İskenderun ilçemizde faaliyet gösteren bir özel hastanemizi defalarca yapılan görüşmelere rağmen bir sonuç alınamaması sebebiyle il sağlık müdürlüğüne bildirdik.

YÖNLENDİRME

YÖNLENDİRME

YÖNLENDİRME

SÖZLEŞMELER TSK TSK TBMM TBMM JANDARMA JANDARMA SAHİL GÜVENLİK SAHİL GÜVENLİK CEZAEVİ CEZAEVİ İŞ BANKASI İŞ BANKASI

RESMİ YAZILARIMIZ Endikasyon ve tanı belirtilmesi sebebiyle TİTCK yazısı Endikasyon ve tanı belirtilmesi sebebiyle TİTCK yazısı Majistral reçetelerin yazımında gr cinsinden reçete yazımı Majistral reçetelerin yazımında gr cinsinden reçete yazımı ICD-10 kodlarının SUTa uygun olması gerektiği ICD-10 kodlarının SUTa uygun olması gerektiği Sevk belgelerinin düzenlenmesi Sevk belgelerinin düzenlenmesi Asm hekimlerinin kaşelerinin acil polikliniğinde geçerli olduğu Asm hekimlerinin kaşelerinin acil polikliniğinde geçerli olduğu SGK ile imzalanacak protokol hakkında görüşlerimiz SGK ile imzalanacak protokol hakkında görüşlerimiz

RESMİ YAZILARIMIZ Staj kanununun işleyişi ve düzenlenmesi hakkında görüşlerimiz Staj kanununun işleyişi ve düzenlenmesi hakkında görüşlerimiz TEBEKİP projesine katılım TEBEKİP projesine katılım Gıda takviyesi satışı yapan eczanelerin kayıt onay belgesi alması zorunluluğu Gıda takviyesi satışı yapan eczanelerin kayıt onay belgesi alması zorunluluğu

KOOPERATİFLER Bölgemizde faaliyetlerine devam eden Güney Ecza Kooperatifi ile görüşmelerimize devam ettik. Bölgemizde kurulacak depo için beklentinin büyük olduğunu ifade ettik. Bölgemizde faaliyetlerine devam eden Güney Ecza Kooperatifi ile görüşmelerimize devam ettik. Bölgemizde kurulacak depo için beklentinin büyük olduğunu ifade ettik.

KOOPERATİFLER Aidiyet Toplantısı Aidiyet Toplantısı Durum Değerlendirmesi Durum Değerlendirmesi GEK Seçimli Olağan Kongresi GEK Seçimli Olağan Kongresi GEK YK Üyelerinin Odamıza Ziyareti GEK YK Üyelerinin Odamıza Ziyareti

AİDİYET TOPLANTISI

GEK SEÇİMLİ OLAĞAN KONGRE

GEK YK ÜYELERİNİN ZİYARETİ

GEK ve ODAMIZ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN EĞİTİMLER tarihinde, Prof. Dr. Erdal Yeşilada’nın anlatımıyla gerçekleşen Fitoterapi eğitim toplantısını İskenderun’da; tarihinde, Prof. Dr. Erdal Yeşilada’nın anlatımıyla gerçekleşen Fitoterapi eğitim toplantısını İskenderun’da;  tarihinde Prof. Dr. Müberra Koşar’ın anlatımıyla Esansiyel Yağların Hayatımızdaki Önemi konulu eğitim toplantısını Antakya’da;  tarihinde Stres Altında Kaliteli Yaşam Eğitimi konulu toplantıyı İskenderun’da düzenledik.

Prof. Dr. Müberra Koşar’ın anlatımıyla Esansiyel Yağların Hayatımızdaki Önemi

Stres Altında Kaliteli Yaşam Eğitimi

E-imza, E-imza, EBS, EBS, İş güvenliği ve sağlığı, İş güvenliği ve sağlığı, Farmainbox Farmainbox Eczane destek personelinin eğitim başvuruları ve uzaktan eğitimi Eczane destek personelinin eğitim başvuruları ve uzaktan eğitimi

ÖZEL DAĞITIM KANALLARI Bölgemizde faaliyet gösteren dağıtım kanallarını odamıza davet ederek mevcut sorunlarımızı, şikâyetlerimizi dile getirdik. Konuyla ilgili toplantı yaparak iletişimimizi güçlendirmek adına yeni kararlar aldık; desteklerini istedik. Bölgemizde faaliyet gösteren dağıtım kanallarını odamıza davet ederek mevcut sorunlarımızı, şikâyetlerimizi dile getirdik. Konuyla ilgili toplantı yaparak iletişimimizi güçlendirmek adına yeni kararlar aldık; desteklerini istedik.

HEDEF ECZA DEPOSUNUN ODAMIZA ZİYARETİ

SELÇUK ECZA DEPOSUNUN ODAMIZA ZİYARETİ

YEREL SEÇİMLER Aynı mesafede durmak kaydıyla odamıza ziyaret gerçekleştirmek isteyen her görüşü hizmet binamızda ağırladık. Aynı mesafede durmak kaydıyla odamıza ziyaret gerçekleştirmek isteyen her görüşü hizmet binamızda ağırladık.

ANTAKYA DANIŞMA KURULU Antakya ilçemizde geniş bir meslektaş katılımı ile Danışma Kurulunu yeniden kurduk. Antakya ilçemizde geniş bir meslektaş katılımı ile Danışma Kurulunu yeniden kurduk. Mesleki problemlerimizin tespit edilerek ilgili komisyonlarla ortak çalışmalar sonucu çözüm üretilmesi; Mesleki problemlerimizin tespit edilerek ilgili komisyonlarla ortak çalışmalar sonucu çözüm üretilmesi; Mesleğimize kazanç sağlayacak çeşitli konularda ve eczacılığın geleceği hakkında projelerin üretilip geliştirilmesi konusunda meslektaşlarımızın desteğini istedik. Mesleğimize kazanç sağlayacak çeşitli konularda ve eczacılığın geleceği hakkında projelerin üretilip geliştirilmesi konusunda meslektaşlarımızın desteğini istedik.

ANTAKYA DANIŞMA KURULU

DANIŞMA KURULU VE İLÇE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI

İTİRAZ İNCELEME KOMİSYONU Hepatit C raporlarının; Hepatit C raporlarının; Aminoasit preparatlarının; Aminoasit preparatlarının; Parenteral demir preparatlarının; Parenteral demir preparatlarının; Beslenme solüsyonlarının karşılanması Beslenme solüsyonlarının karşılanması rapor kodu ve ICD–10 kodları arasında uyum aranması ile ilgili sorularımızı TEB aracılığı ile SGK’ya bildirdik. Kurum tarafından verilen yanıtları oda web sayfamız aracılığı ile duyurduk rapor kodu ve ICD–10 kodları arasında uyum aranması ile ilgili sorularımızı TEB aracılığı ile SGK’ya bildirdik. Kurum tarafından verilen yanıtları oda web sayfamız aracılığı ile duyurduk.

İNFERTİLİTE SUNUMU

TALASEMİ TOPLANTISI

NÖBET KOMİSYONU

TEVZİ KOMİSYONU

MUVAZAA KOMİSYONU

İLAÇ DIŞI SAĞLIK ÜRÜNLERİ KOMİSYONU tarihinde Zadevital firması ve odamız işbirliğinde “Esansiyel Yağ Asitleri ile Daha Sağlıklı Bir Yaşam Mümkün mü’’?konulu eğitim toplantısını; tarihinde Zadevital firması ve odamız işbirliğinde “Esansiyel Yağ Asitleri ile Daha Sağlıklı Bir Yaşam Mümkün mü’’?konulu eğitim toplantısını; tarihinde GSK firması ve odamız işbirliğinde “Eczanede Maksimum Verimlilik” konulu eğitim toplantısını; tarihinde GSK firması ve odamız işbirliğinde “Eczanede Maksimum Verimlilik” konulu eğitim toplantısını; tarihinde yine GSK firması ve odamız işbirliğinde “Eczanede Tavsiyenin Gücü” konulu eğitim toplantısını düzenledik tarihinde yine GSK firması ve odamız işbirliğinde “Eczanede Tavsiyenin Gücü” konulu eğitim toplantısını düzenledik.

Esansiyel Yağ Asitleri ile Daha Sağlıklı Bir Yaşam Mümkün mü?

Eczanede Maksimum Verimlilik

Eczanede Tavsiyenin Gücü

SOSYAL AKTİVİTE KOMİSYONU Sosyal aktivite komisyonumuzun çalışmaları ile tarihinde gerçekleşen Çin gezisini organize etmek amacıyla tarihinde yönetim kurulu üyelerim ile KOSGEB ziyaretini gerçekleştirdik. Sosyal aktivite komisyonumuzun çalışmaları ile tarihinde gerçekleşen Çin gezisini organize etmek amacıyla tarihinde yönetim kurulu üyelerim ile KOSGEB ziyaretini gerçekleştirdik.

KOSGEB ZİYARETİ

ÇİN GEZİSİ

14 MAYIS “ECZACINIZ SİZİNLE” “ECZACINIZ SİZİNLE”

14 MAYIS BAHAR KAHVALTISI

14 MAYIS//BAHAR KAHVALTISI

14 MAYIS ECZACINIZ SİZİNLE

14 MAYIS ANITA ÇELENK BIRAKMA

SOMA FACİASI

HAMOK

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİMİZ

HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİMİZ

ANTAKYA BELEDİYESİ ZİYARETİ

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİMİZ

SGK İL MÜDÜRÜNÜN ODAMIZA ZİYARETİ

ARABA, AJANDA, YAKA KARTI

BAŞKANLAR DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI tarihinde Ankara’da düzenlenen genel değerlendirme ve kurulacak komisyonlar gündemli 1. Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına; tarihinde Ankara’da düzenlenen genel değerlendirme ve kurulacak komisyonlar gündemli 1. Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına; tarihinde Ankara’da düzenlenen “Kamu tarafından ilaç fiyat kararnamesinde yapılması düşünülen değişiklikler ve mal fazlaları” gündemli 2. Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına; tarihinde Ankara’da düzenlenen “Kamu tarafından ilaç fiyat kararnamesinde yapılması düşünülen değişiklikler ve mal fazlaları” gündemli 2. Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına; tarihinde Ankara’da düzenlenen “İFK, SGK Protokol Görüşmeleri, İthal İlaç ve Alphega Projesi” gündemli 3. Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısına oda başkanımız M. İhsan Gürses ile katılım gösterdik tarihinde Ankara’da düzenlenen “İFK, SGK Protokol Görüşmeleri, İthal İlaç ve Alphega Projesi” gündemli 3. Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısına oda başkanımız M. İhsan Gürses ile katılım gösterdik.

YÖNETİCİ EĞİTİMLERİ tarihli Saymanlar toplantısına Saymanımız Ecz. Sedat Aközcan ile tarihli Saymanlar toplantısına Saymanımız Ecz. Sedat Aközcan ile tarihli ve Yönetmeliğin tek gündem maddesi olarak konuşulduğu tarihli Genel Sekreterler toplantısına Ecz. Resmiye Çolakoğlu ile tarihli ve Yönetmeliğin tek gündem maddesi olarak konuşulduğu tarihli Genel Sekreterler toplantısına Ecz. Resmiye Çolakoğlu ile tarihli Denetleme Kurulunun görev ve yetkilerinin anlatıldığı toplantıya Ecz. Reşat Akgöl ile katılım gösterdik tarihli Denetleme Kurulunun görev ve yetkilerinin anlatıldığı toplantıya Ecz. Reşat Akgöl ile katılım gösterdik

DENETLEME KURULU TOPLANTISI

TEB KOMİSYONLARI EMEKLİLİK KOMİSYONU EMEKLİLİK KOMİSYONU MESLEK HAKKI KOMİSYONU MESLEK HAKKI KOMİSYONU SUT KOMİSYONU SUT KOMİSYONU SAĞLIĞA İLİŞKİN ÜRÜNLER KOMİSYONU SAĞLIĞA İLİŞKİN ÜRÜNLER KOMİSYONU İLAÇTA DURUM KOMİSYONU İLAÇTA DURUM KOMİSYONU

MESLEK HAKKI KOMİSYONU

TEB TOPLANTILARI tarihli “Eczane Açma Kapama Saatleri” konulu toplantıya Ecz. Sedat Aközcan ile tarihli “Eczane Açma Kapama Saatleri” konulu toplantıya Ecz. Sedat Aközcan ile tarihli “Dünya Kadınlar Günü” sebebiyle düzenlenen toplantıya Ecz. Esin Demirtok ile tarihli “Dünya Kadınlar Günü” sebebiyle düzenlenen toplantıya Ecz. Esin Demirtok ile tarihli “Suriyeli Sığınmacıların İlaç Teminine İlişkin Değerlendirme” toplantısına Ecz. Esin Demirtok ile tarihli “Suriyeli Sığınmacıların İlaç Teminine İlişkin Değerlendirme” toplantısına Ecz. Esin Demirtok ile tarihli “Olağanüstü Durumlarda İlaç ve Eczacılık Hizmeti Eğitimi” toplantısına Ecz. A. Meryem İrez ile katılım gösterdik tarihli “Olağanüstü Durumlarda İlaç ve Eczacılık Hizmeti Eğitimi” toplantısına Ecz. A. Meryem İrez ile katılım gösterdik.

tarihli, SGK müfettişlerinin eczaneler hakkında yaptıkları soruşturma, inceleme ve denetimler sonucunda çeşitli sorun ve sıkıntılarla karşılaşılması üzerine sorunların tespiti amacıyla tüm odalardan katılımcıların eşliğinde düzenlenen toplantıya Ecz. Muharrem Kanmaz ile tarihli, SGK müfettişlerinin eczaneler hakkında yaptıkları soruşturma, inceleme ve denetimler sonucunda çeşitli sorun ve sıkıntılarla karşılaşılması üzerine sorunların tespiti amacıyla tüm odalardan katılımcıların eşliğinde düzenlenen toplantıya Ecz. Muharrem Kanmaz ile 03– tarihli “Ülke Sağlık ve İlaç Politikalarına Bakış” temalı, TEB merkez heyeti üyeleri ve oda yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya Ecz. M. İhsan Gürses ve Ecz. Sedat Aközcan ile 03– tarihli “Ülke Sağlık ve İlaç Politikalarına Bakış” temalı, TEB merkez heyeti üyeleri ve oda yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya Ecz. M. İhsan Gürses ve Ecz. Sedat Aközcan ile 24– tarihli “TEB Gençlik Komisyonu 1. Ulusal Kongresi” ne Ecz. Abdullah Gülali ve Ecz. Ali Yücel ile 24– tarihli “TEB Gençlik Komisyonu 1. Ulusal Kongresi” ne Ecz. Abdullah Gülali ve Ecz. Ali Yücel ile 05– tarihli Malatya’da düzenlenen 39. Dönem 1. Bölgelerarası toplantıya Ecz. M. İhsan Gürses, Ecz. Sedat Aközcan, Ecz. Muharrem Kanmaz, Ecz. Reşat Akgöl ve Ecz. Resmiye Çolakoğlu ile katılım gösterdik. 05– tarihli Malatya’da düzenlenen 39. Dönem 1. Bölgelerarası toplantıya Ecz. M. İhsan Gürses, Ecz. Sedat Aközcan, Ecz. Muharrem Kanmaz, Ecz. Reşat Akgöl ve Ecz. Resmiye Çolakoğlu ile katılım gösterdik.

GÜNEY BÖLGE ECZA ODALARI TOPLANTISI tarihli Adana Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen, mesleğimizde yaşanan sıkıntıların genel değerlendirilmesi, Sekreteryanın Adana Eczacı Odası tarafından yürütülmesi ve Güneyde Eczacılık Buluşması gündemli toplantıya; tarihli Adana Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen, mesleğimizde yaşanan sıkıntıların genel değerlendirilmesi, Sekreteryanın Adana Eczacı Odası tarafından yürütülmesi ve Güneyde Eczacılık Buluşması gündemli toplantıya; tarihli Niğde Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen, Eczane ekonomileri, global bütçe uygulamaları, Suriyeli sığınmacılar ve eczacılıkta emeklilik gündemli toplantıya yönetim kurulumuz ile katılım gösterdik tarihli Niğde Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen, Eczane ekonomileri, global bütçe uygulamaları, Suriyeli sığınmacılar ve eczacılıkta emeklilik gündemli toplantıya yönetim kurulumuz ile katılım gösterdik.

GÜNEY BÖLGE ECZA ODALARI TOPLANTISI ADANA

GÜNEY BÖLGE ECZACI ODALARI TOPLANTISI NİĞDE

Bu yıl yapmış olduğumuz 26 sayıda Yönetim Kurulu toplantısında; Bu yıl yapmış olduğumuz 26 sayıda Yönetim Kurulu toplantısında; 10 Eczanemizin açılışı için 10 Eczanemizin açılışı için 12 Eczanemizin il içerisinde nakli için, 12 Eczanemizin il içerisinde nakli için, 5 Eczanemizin kapanış işlemleri için 5 Eczanemizin kapanış işlemleri için 2 Eczanemizin bölgemizden il dışına nakli için gerekli yazışmaları yaparak oda uygunluk belgeleri düzenledik. 2 Eczanemizin bölgemizden il dışına nakli için gerekli yazışmaları yaparak oda uygunluk belgeleri düzenledik.

CUMHURİYET BAYRAMI

Eczanesini yeni açan meslektaşlarımızın açılış törenlerinde yanlarında olduk, desteğimizi vurguladık, Yönetim Kurulu olarak hep yanlarında olacağımızı hissettirdik. Eczanesini yeni açan meslektaşlarımızın açılış törenlerinde yanlarında olduk, desteğimizi vurguladık, Yönetim Kurulu olarak hep yanlarında olacağımızı hissettirdik.

Yoğun geçen bir gündemle bir yılı geride bıraktık. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterdik. Her konuya yetişmeye çalıştık. Yoğun geçen bir gündemle bir yılı geride bıraktık. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterdik. Her konuya yetişmeye çalıştık. Beraber olduğumuz sürece de bunu daha da geliştireceğimize olan inancımızla yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Beraber olduğumuz sürece de bunu daha da geliştireceğimize olan inancımızla yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum.