Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1-SINAV GÜNÜNÜDEN ÖNCE 2-SINAV AKŞAMI 3-SINAV SABAHI 4-SINAV SALONU 5-SORU ÇÖZERKEN SINAVA DAİR UYARILAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1-SINAV GÜNÜNÜDEN ÖNCE 2-SINAV AKŞAMI 3-SINAV SABAHI 4-SINAV SALONU 5-SORU ÇÖZERKEN SINAVA DAİR UYARILAR."— Sunum transkripti:

1 1-SINAV GÜNÜNÜDEN ÖNCE 2-SINAV AKŞAMI 3-SINAV SABAHI 4-SINAV SALONU 5-SORU ÇÖZERKEN SINAVA DAİR UYARILAR

2 1-SINAV GÜNÜNÜDEN ÖNCE  Çarşamba: Sınav giriş formunu her hangi bir yazıcıdan resminiz belli olacak şekilde düzgünce çıkartınız.  Perşembe: Kimliğinizin resimli olmasına dikkat ediniz. Kişi resimden tanınacak uygunlukta olmalıdır. Yedek resminiz mutlaka olmalıdır.  Cuma-Cumartesi: Sınav yerini mutlaka görmelisiniz. Sınav salonunda sıkıntı görürseniz değiştirilmesini isteyiniz.

3 1-SINAV GÜNÜNÜDEN ÖNCE  Amasya İl Milli Eğitim Web Sayfası Linkinden Sınav Yerinizi haritaya tıklayarak bakınız. http://www.meb.gov.tr/baglantilar/okull ar/index.php?ILKODU=5  Ders çalışmayı ve denemeleri kesinlikle bırakıp eğlenmenize bakınız.

4 2-SINAV AKŞAMI  Her gün uyuduğunuz saatten faklı uyumanıza gerek yoktur. 8 saat uyuyacak şekilde kendinizi planlayınız.  Çalar saat kurmayı unutmayınız.  Yarın sınav var diye bir kuzu devirmeyiniz. Normal yiyiniz.  Kimlik ve sınav belgesini sabah unutmayacağınız bir yere koyunuz.  Sınava su hariç başka bir şey almayacaklar unutmayınız.

5 2-SINAV AKŞAMI  Elbise hazırlığı: Sınavda rahat oturabileceğiniz bir kıyafet seçmelisiniz. Sınava giderken ne giydiğiniz değil ne kadar rahat ettiğiniz önemlidir.  Yarınki sınav hayatın sonu değil daha önünüze çok sınav çıkacaktır. Bu yüzden rahat olunuz. Uyuyamazsanız çitten atlayan koyunları yüze kadar sayınız. İlaç falan almayınız.

6 3-SINAV SABAHI  En büyük hatanız aç karnına sınava girmek olur. Anneler sizler kadar heyecanlıdır size süper kahvaltı hazırlasa da çok aşırı yağlı yemeyiniz.  Sınavın başlamasına 1 saat kala sınav yerinde olunuz.(Trafik yoğun olacaktır unutmayınız.)  Sınava saat,cep telf, küpe,yüzük,kolye bozuk para gibi araçlar alınmayacak. Bunları evde bırakınız.

7 4-SINAV SALONU  Sınav başlamadan lavabo gibi ihtiyaçlarınızı gideriniz.  Sınav esnasında sizi rahatsız eden bir durum olursa salon görevlilerinden düzeltmesini isteyiniz. Örnek: yüksek ses gibi  Bilgilerinizi kontrol ediniz. Olumsuz bir durumda salon sorumlularına bilgi vererek hareket ediniz.

8 5-SORU ÇÖZERKEN  SORULARI ÇÖZERKEN SÜRE KULLANIMINA DİKKAT EDİNİZ, BİR SORUYA TAKILIP KALMAYIN.  OPTİK İŞARETLEMEYİ HER SAYFA BİTİMİNDE YAPINIZ. KAYDIRMA OLMASIN DİYE HER BEŞ SORUDA BİR SORU NUMARASI İLE OPTIİK NUMARASINI KONTROL EDİNİZ.  OPTİKLERİ DIŞINA TAŞIRMADAN TAM DOLDURUNUZ.

9 5-SORU ÇÖZERKEN  İŞARETLEDİĞİNİZ SORUYA KESİNLİKLE BAKMAYINIZ. BU TECRÜBE İLE SABİTTİR DEĞİŞTİRDİĞİNİZ CEVAP GENELDE YANLIŞ ÇIKAR.  SINAVDA BİLMEDİĞİNİZ SORUYU ATARIM TUTAR DİYEREK SALLAMAYINIZ.  SÜRENİZİ DUVARDAKİ SAATTEN ARADA KONTROL EDİNİZ.

10 SULUOVA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLESİ OLARAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.


"1-SINAV GÜNÜNÜDEN ÖNCE 2-SINAV AKŞAMI 3-SINAV SABAHI 4-SINAV SALONU 5-SORU ÇÖZERKEN SINAVA DAİR UYARILAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları