Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yambol.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yambol."— Sunum transkripti:

1 Yambol

2 Şehir eski dönemlerden beri misafirperverlik ve güzellikle konuklarını etkiliyor. Ünlü osmanlı seyyahı Evliya Çelebi tarihinde Yambol hakkında aşağıdakileri yazmış: " Tunca’ya bakan bahçeleri ve bağlarıyla, güzel havası, tatlı süyü’ile hoş bir kasabadır Nehir kasabayı üç taraftan kuşatmış ve yalnız kuzey tarafında bir tepe bulunur. Sokakları kral yolları gibi büyük kaldırım taşlarla döşenmış. Kaleye benzetilen kurşun kaplı beş bina ve de dört demir kapısı olan büyük bir Bedesten var. Böyle canlı ve süslü Bedesten hiç bir yerde yok.”

3 Turizm paketi üç konaklama toplam 4 gün içeriyor

4 Tek ve çift kişilik odalar (klima, banyo,ТV, balkon) - 45 leva
Birinci gün Varış ve „Kapri“ oteline konaklama. Otel’de tek, çift kişilik, suit odalar mevcut. Oda özellikleri – mini bar, internet. Ücretler: Tek ve çift kişilik odalar (klima, banyo,ТV, balkon) - 45 leva Çift kişilik yatak odası (banyo, klima,TV) – 45 leva Çift kişilik büyük yatak odası (banyo, klima, TV, masa, koltuklar, balkon – 65 leva

5 Yuvarlak yatak Aynalı duvar koltuklar masa Banyo televizyon klima
Suit“AN“-90 leva Yuvarlak yatak Aynalı duvar koltuklar masa Banyo televizyon klima balkon

6 Şehir gezisi. Aşağıdaki yerlere ziyaret:
“Jorj Papazov“ Güzel sanatlar galerisi Cazip bir binada yer alır bulgar ve yabancı ressamın eserlerine sahip ülkenin en zengin koleksyonu olan galerilerden birisidir. Yambol tarih müzesi Yambol Tarih müzesinin kuruluşunu bölgede tarihsel araştırmalarının temellerini atan gönüllü incelemeler yapan kişilere borçluyuz.

7 Bulgaristan da tek kalan Kapalı Çarşı – Bedesten
XV yüzyilda yapılan iki harika mimari anıt şehir merkezimizde bulunmaktadır Bulgaristan da tek kalan Kapalı Çarşı – Bedesten Eski Cami – Ebu Bekir 1413 yilında yapıldı. Osmanlının Balkanlarda ilk camilerden birisidir. Restore edilmiş. Faaliyette .

8 Saat 19-20 “Kaprı” oteli lokantasında akşam yemeği.
Bol yeşillik içinde 60 kişilik, artı 60 kişilik yaz bahçesiyle lokantanın çok hoş bir ortamı var. Bulgar mutfağının çeşitli lezzetli yemeklerden ve verilen hizmetten etkileneceksiniz. Burada güzel şaraplar ve rakılar deneyeblirsiniz.

9 Hızlı eğlence arıyorsunuz - doğru seçim “Grand” diskosudur
Hızlı eğlence arıyorsunuz - doğru seçim “Grand” diskosudur. Burada cazip ortam, harika müzik ve üstün hizmet sizi bekliyor. Misafirlere özel seçilen parçalar sizi dansın büyüsüne kaptıracak, coşturacak ve sıkıcı düşüncelerden sizi kurtaracak. “Grand” dans kulübünde çeşitli alkollü, alkolsüz içkiler ve kokteyller alabilirsiniz. Yambol “Grand” dans kulübünde konulu partiler: Salı- Teen Party Carşamba- Lady’s Party Perşembe- Chaka-Raka Cuma- Mix Party Cumartesi- Mix Party

10 ikinci gün Saat 8.00 - kahvaltı. Şehir parkında gezi
Şehir parkı Tunca ırmağının küçük adada yer aldığı nedeniyle çok güzel bir parktır. Park Bulgaristanın en güzel parklarından birisidir.

11 Saat 12.00 - „Kapri” lokantasında öğle yemeği.
Saat – Kabile antik kente ziyaret. Kabile antik kenti Yambol’un kuzey batısında 3 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Kent trak kavimlerinin en büyük ve en önemli yerleşim merkezidir. Kabile trakların baş kentiymiş. Antik kentin kalıntıları restore edilmiş ve çok etkileyici. Burada gün ışığına çıkarılan bulgular Arkeoloji müzesinde sergileniyor. Saat „Kapri“ lokantasında akşam yemeği.

12 üçüncü gün Saat 8.00 - ”Kapri” lokantasında kahvaltı.
Saat “Bakacık” tepelerine gidiş. ”Yambolen” oteline konaklama. Otelin kapalı yüzme havuzu, sauna, masaj salonu ve 50 yatağı konuklarının hizmetinde. Bakacık tepeleri Yambol dan 15 km. mesafede bulunmaktadır. Burada motorsikletçilerinin en büyük toplantılarından birisi yapılıyor. Tepelerde bulunan oteller ve dağ evleri dinlenme ve tedavi turizm için olanaklar sağlamaktadırlar. Tepelerin havası beyaz ciğer hastalıklarının tedavisi için yararlıdır. Saat akşam yemeği

13 dçrdüncü gün Saat gidiş

14 €150 Turizm paketin ücreti Yükarıda verilen fiyatta: 3 konaklama
3 kahvaltı, 3 öğle yemeği и 3 akşam yemeği Hayat sigortası Yol masrafları dahil Gezilecek yerlerinin giriş ücretleri Room service Ücretleri haric


"Yambol." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları