Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Öğrenciler nereye gidiyor ?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Öğrenciler nereye gidiyor ?"— Sunum transkripti:

1 Öğrenciler nereye gidiyor ?
PARİS GEZİ PROGRAMI Öğrenciler nereye gidiyor ? PARİS : Fransanın Başkenti

2 Proje Tanıtımı PARİS GEZİ PROGRAMI
Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri haline gelmiş caddeleri ziyaret ederken ve çeşitli iletişim durumlarında Fransızca günlük sözlü becerilerini geliştirmek. Parislilerin günlük yaşamını yerinde ve yakından görerek Fransız medeniyetini ve kültürünü keşfetmek. Seyahat günlüğü ile yazılı pratik yaparak Paris gezisini anlatmak.

3 Öğretmen Ekibi Tarafından Hazırlanan Pedagojik Kitapçığı Sayesinde :
PARİS GEZİ PROGRAMI Öğretmen Ekibi Tarafından Hazırlanan Pedagojik Kitapçığı Sayesinde : Her öğrencinin kendi Seyahat Günlüğü tutması gerekecektir. Fransız medeniyeti ve kültürü hakkında bilgilerini geliştireceklerdir. Gezide faydalanacakları kavramları ve kelimeleri daha iyi kavrayacaklardır.

4 İstanbul / Paris / İstanbul yolculuğun tarih ve saatleri
PARİS GEZİ PROGRAMI İstanbul / Paris / İstanbul yolculuğun tarih ve saatleri GİDİŞ (PGS ile) : 14 Mayıs Çarşamba günü Hareket : İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı) 10.30, Varış Paris (Orly) (PC401). Buluşma : da Sabiha Gökçen havalimanında Pegasus kontuarı önünde. DÖNÜŞ (PGS ile) : 18 Mayıs Pazar günü Hareket : Paris (Orly) 18.30, Varış İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı) (PC874).

5 PARİS GEZİ PROGRAMI Bilgiler
Telefon numarası : Acil durumlarda, aşağıdaki numaradan gezi sorumlularıyla iletişime geçebilirsiniz :

6 Öğrencilere eşlik edecek öğretmenler
PARİS GEZİ PROGRAMI Öğrencilere eşlik edecek öğretmenler 48 öğrencimize tüm gezi süresince eşlik edecek öğretmenler : Murat BALKIŞ : Fransızca öğretmeni / Müdür Yrd Xavier MARTIN : Fransızca öğretmeni Wendy MASSON : Fransızca öğretmeni Biriz KÜLTE : Fransızca öğretmeni Ayrıca bütün geziler rehber eşliğinde Fransızca olarak gerçekleştirilecektir.

7 Oteller Hakkında Bilgiler
PARİS GEZİ PROGRAMI Oteller Hakkında Bilgiler Eurohotel -Sovereign 100/102 rue Gabriel Peri 93200 Saint-Denis Tél Mister Bed 2 Av Du General De Gaulle 93170 Bagnolet Tél

8 Hareket : İstanbul 10.30, Varış Paris 13.15 Öğle yemeği
PARİS GEZİ PROGRAMI Haftanın programı 14 Mayıs Çarşamba 07.30 da Sabiha Gökçen havalimanında öğrenci ve öğretmenlerin toplanması (Pegasus kontuarı önünde). Hareket : İstanbul 10.30, Varış Paris 13.15 Öğle yemeği Panoramik şehir turu ve otele yerleşme.

9 PARİS GEZİ PROGRAMI Haftanın programı 15 Mayıs Perşembe
Eiffel Kulesi ziyareti Seine Nehrinde tekne turu Notre-Dame de Paris Katedrali ziyareti Luxembourg bahçeleri ve Latin mahallesi gezisi

10 PARİS GEZİ PROGRAMI Haftanın programı 16 Mayıs Cuma
Louvre müzesi ziyareti La Défense gezisi Montmartre gezisi Sacré-Coeur Bazilikası ziyareti

11 PARİS GEZİ PROGRAMI Haftanın programı 17 Mayıs Cumartesi
Versailles Sarayı ve bahçeleri gezisi Minyatür Fransa gezisi

12 PARİS GEZİ PROGRAMI Haftanın programı 18 Mayıs Pazar
Grévin müzesi ziyareti Champs-Elysées gezisi İstanbul'a dönüş Hareket : Paris 18.30, Varış İstanbul 22.55

13 PARİS GEZİ PROGRAMI Öğrencilerimize Fransızcalarını Ve Fransız kültürünü Yakından tanımalarını sağlayacak bu gezide Güzel ve hoş zaman geçirmelerini diliyoruz.


"Öğrenciler nereye gidiyor ?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları