Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti."— Sunum transkripti:

1 Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.

2 KURULUŞ Gürsoy Yem Gıda ve Hayvancılık Sanayi, bir aile şirketi olarak, TOROS YEM markası ile Türkiye yem sektöründeki faaliyetine 1989 yılında başladı.

3 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
TANKUT GÜRSOY GÜNKUT GÜRSOY BAYKAL GÜRSOY

4 HEDEFLERİ Türkiye hayvancılık sektöründe güven ve istikrar temelleri üzerinde oluşturduğumuz gelişimimizi devam ettirmek ve üstün kalite anlayışımız ile müşterilerimizle el ele vererek ülkemiz hayvancılığını daha ileri taşımaktır. Bu doğrultuda firmamız, aile şirketi olmanın avantajlarını, kurumsal anlayış ile birleştirerek hayata geçirmektedir.

5 BÜYÜME 1993 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki toplam metrekarelik saha üzerindeki yerine taşındı.

6 ÖDÜLLERİ Gürsoy Yem 2011 yılı içerisinde gösterdiği başarı ile bir kez daha Türkiye'nin en büyük firmaları arasına girmeyi başardı.

7 ÖDÜLLER 2010 yılında İSO ilk 1000 arasına giren firmalar

8 ÖDÜLLER 2010 Adana vergi sıralaması (Kurumlar vergisi 12.sıra)

9 ÖDÜLLER Adana'da 2009 yılında ISO ilk 1000'e giren firmalara Cumhurbaşkanı tarafından verilen ödül.

10 Aynı zamanda, üretilen yemlerin gerçek ortamlarda test edilmesini sağlamak amacıyla 2005 yılında 250 sağmal hayvan ile kurulan Toros Yem ARGE Çiftliği bugün 1000 baş hayvan ile süt üretimi yapmaktadır.

11 BAŞARISI yılları arasında 30 milyon USD tutarında Türkiye tarihinin en büyük yem ihracatlarından birini gerçekleştirmiştir ve Suriye Devletinin resmi tedarikçisi olmuştur

12 BASINDA GÜRSOY YEM

13

14

15

16 FİRMANIN DEĞERLERİ İstikrar ve Sürdürülebilirlik İlkesi
Kalitede Liderlik İlkesi Kazan - Kazan İlkesi İnsana, Topluma, Çevreye Saygı İlkesi

17 SOSYAL SORUMLULUK

18 SEKTÖR Firmanın teknik danışmanları gerçekleştirdikleri saha çalışmalarının yanında ahır koşulları, doğru hayvan besleme ve hayvan bakımı konulu ücretsiz seminerleri ile üreticilerimizi bilgilendirmektedir.

19 SEKTÖR Firma yetiştiricileri ve yetiştiricilerinin personeli için bir eğitim alanı sağlamakta, hayvancılık konusunda edindiği bilgi ve yeni uygulamalar üreticilerimize aktarılarak ülkemiz hayvancılığının daha modern ve verimli bir şekilde yapılmasına çalışılmaktadır.

20 EĞİTİM Firma farklı branşlarda eğitimine devam eden üniversite öğrencilerine başarıları doğrultusunda burs desteği vermekte, ve öğrencilere staj imkanı sağlamaktadır.

21 Yeşil Dünya Firma konusunda lisanslı is ortağımız ile ambalaj atıklarının toplanması konusunda yaptığı anlaşma doğrultusunda, her yıl sattığı ürünlerin ambalajlarının yarattığı çevre kirliliğine karşılık firma adına plastik atık toplanmaktadır. Firma ofislerinde kâğıt atık geri dönüşümü uygulanmaktadır. Yurtiçi kargo ile ortak yaptığı çalışma ile ofisilerinde çıkan plastik atıkları geri dönüşüm için toplamakta ve elde edilen gelir eğitim çalışmalarına aktarılmaktadır.

22 ÜRÜNLER

23 1-Süt Grubu Yemleri

24 2-Besi Grubu Yemleri

25 3-Kuzu Buzağı Grubu Yemleri

26 4-Küçükbaş Grubu Yemleri

27 5-kanatlI grubu yemlerİ

28 HAZIRLAYANLAR Anıl Şen Özlem Çalık Merve Yılmaz


"Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları