Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak."— Sunum transkripti:

1 ‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak misyonumuzdur. Toplam Kalite Sistemi ve Uygulamalarında 95/16/AT asansör direktifi ve TS-EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi gereklerine göre tasarım, üretim, montaj faali­yetleri kapsamında tetkik edilmiş ve belgelendirilmiş olan firmamız, tesis edeceği tüm asansörlere asansör yönetmeliği gereği CE (Conformité Européene) iliştirme yetkisine sahip olmuştur. Bir ürünün toplam kalitesi, o ürünün imalatında kulla­nılan malzeme ve komponentlerin ayrı ayrı sahip olduğu kalite değerlerinin bir bütünü olarak değerlendirilebilir. Bundan dolayı, asansörlerimizde ilgili yönetmelik ve standartlara uygun ve sürekli olarak test, muayene ve kontrol prosedürlerine tabi tutulan kaliteli malzeme ve komponentleri kullanmaktayız. Firmamızın dayandığı bu felsefe, ürettiğimiz asansörlerin her birine satıştan teknik servise kadar her aşamada proje-imalat-montaj-teknik servis süreçleri boyunca üstün kalite damgasının vurul­masının bir güvencesidir. Firma olarak en temel prensibimiz ; işimize bağlılık, konumuzda profesyonellik, toplam kalite yönetimi, kurumsal organizasyon yapısı, ve nihai müşteri memnu­niyeti ve sürekliliğinin temin ve tesis edilmesidir. Uygarlık teknoloji sayesinde daha da ilerledikçe, fir­mamızın sizleri daha da yükseklere güvenle taşıyacağı­mıza inancımız tamdır. Çünkü "Yükselmek için Gust Elevator".

2 Firmamızın önceliği kalite ve güvenirlik profesyonel satış sonrası hizmet, modern tasarımlar, emniyeti üst düzeyde tutacak Avrupa standartlarına (CE) uygun asansörler geliştirip üretmektir. Bunun yanı sıra bakım planını profesyonel ekip, ekipman ve sistemiyle arıza yapabilecek parçaları önceden tespit edip arıza olasılıklarını minimize eder ve ekonomiye katkı sağlar. Günümüzün yüksek katlı yapılarına sizleri GELİŞEN sistemlerimizle emniyetli ve hızlı bir şekilde taşımaktan GURUR DUYARIZ… Gust

3

4 Asansörü taşıyan bir halatın üzerinde 152 adet çelik telcik bulunur. Bir asansörde en az dört halat bulunur. Yani sizi 608 adet çelik telcik taşır. Aslında bu halatlardan sadece biri sizi taşıması için yeterlidir.

5 Asansörünüz acil bir durumu, hemen tespit eder ve paraşüt sistemini devreye sokar ve bir yengeç gibi raylara tutunarak güvenliğinizi sağlar.

6 Paraşüt sistemi Klavuz ray Kabin

7 Kuyu dibinde bulunan poliüretan veya hidrolik tamponlar, acil durumlarda güvenliğiniz için yerleştirilmiştir.

8 Sınır kesici şalter

9 Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz..


"‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları