Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİSTEM GEREKSİNİMLERİ"— Sunum transkripti:

1 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Firmaların mutlaka RDMS destekli ( Microsoft SQL Server gibi ) veri tabanı kullanan bir ticari otomasyon kullanması Tüm verilerin sağlıklı elde edilmesi için tüm satış ve satıştan iade işlemlerinin barkodlu bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

2 Netsis, Logo, Mikro, Nebim
TİCARİ OTOMASYONLAR ENTEGRASYON İŞLEMLERİ Ağırlıklı Olarak Kullanılan Ticari Otomasyonlar Netsis, Logo, Mikro, Nebim Bu programlar RDMS veritabanını desteklemektedir. Sadece belli başlı bilgilerin belli saatlerde alınması işlemi gerçekleştirileceğinden herhangi bir ek lisans maliyeti getirmemektedir. ( logodaki object.dll lisansı gibi ) Otomasyonlar ile entegrasyonu sağlayacak olan adaptörler tek bir yazılımda toplanarak kurulum otomatik hale getirilecektir.

3 Merkez Yazılımda Firma bazında tüm ciro bilgilerinin toplanması
SİSTEMİN İŞLEYİŞİ Firmaların kullanmış olduğu ticari otomasyonun bulunduğu Sunucu veya network içerisinde yer alan bir bilgisayara Geliştirilen aktarım yazılımının kurulması Bu yazılım ile mağazanın çalışma saatleri dışında toplam satış ve satıştan iade bilgilerini merkez sunucuya gönderilmesi. Merkez sunucuda gelen bilgileri karşılayıp veriyi parse ettikten sonra merkez veritabanına kayıt işlemini yapması Merkez Yazılımda Firma bazında tüm ciro bilgilerinin toplanması

4 MERKEZ YAZILIM HAKKINDA
Firmalardan gelen günlük bilgilerin yorumlanıp depolandığı yazılımdır. ÖZELLİKLERİ 4 Katmanlı Kullanıcı Yetkilendirme Gelişmiş Raporlama Araçları ile xls ve pdf aktarım Uzaktan verilen yetkiler çerçevesinde görüntüleme imkanı YAZILIM MİMARİSİ Adaptör Yazılım Borland Delphi 7.0 Merkez Yazılım .NET/C# + MS Sql Server

5 SİSTEMİN GERİYE YÖNELİK MANUAL TAKİBİ
Özel durumlarda geriye yönelik firmadan alınan bilgiler ile Karşılaştırma merkez yazılımda yapılabilmektedir.

6 Adaptör yazılım kurulumu sırasında merkezden alınan kullanıcı
SİSTEMİN GÜVENLİĞİ Adaptör yazılım kurulumu sırasında merkezden alınan kullanıcı Adı ve şifre bir defaya mahsus olmak üzere girilecektir. Merkez yazılım tüm bilgileri veritabanında kriptolu bir şekilde Tutacak ve direk müdahalelere kapalı olacaktır. Sisteme müdahale yetkisi sadece merkezde admin yetkisi verilmiş Kullanıcı veya kullanıcılar tarafından gerçekleştirilebilecektir.

7 SİSTEMİN GENEL ŞEMASI


"SİSTEM GEREKSİNİMLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları