Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin."— Sunum transkripti:

1

2 Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin genel adıdır.

3 E-Fatura sayesinde kullanıcılar;  Sistemleri üzerindeki kullanıcılara e-Fatura gönderebilir,  Sistem kullanıcılarından e-Fatura alabilir,  Gönderilen ve alınan faturalar kullanıcı bilgisayarlarında arşivlenebilir.

4 2002 yılında Microsoft Dynamics NAV Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımı’nın Türkiye yerelleştirmesi faaliyetlerini yürüten ekip tarafından kurulmuş olan Pargesoft; ERP uygulamaları geliştirme ve danışmanlığı konularında hizmet vermektedir.

5 DYNAMICS ÇÖZÜMLERİ:  Microsoft Dynamics AX  Microsoft Dynamics NAV  Microsoft Dynamics CRM PARGESOFT ÇÖZÜMLERİ:  NAV Elementa  Bordro Çözümü  İş Zekası Çözümleri

6  Lisans satış  Danışmanlık  Geliştirme  Destek ve Bakım

7

8

9

10

11


"Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları