Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin."— Sunum transkripti:

1 SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin oluşturulması yoluyla Sağlık ve Güvenlik konusunda kalifikasyonlarını geliştirme ve güçlendirme projesidir. PL1-LEO 2014 Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

2 ANA HEDEFLER Kullanıcıların Sağlık ve Güvenlik konusundaki alışkanlıklarını ve davranışlarını geliştirmek. Mobil cihazlar ( akıllı telefonlar, tabletler ) kullanarak ilginç bir eğitim uygulaması oluşturmak. İnşaat personeli için Sağlık ve Güvenlik sorularını cevaplayabilmek için daha çekici ve anlaşılır öğrenme araçları geliştirmek. Ağırlıklı olarak grafik malzemeleri, resim, kısa oyunlar vb. içeren yazılı kısa kelime ve tanımlar üzerine dayalı mesajlara odaklanmak. Mümkün olduğunca gerçek uygulamalar geliştirmek için gerçek resim ve malzemeleri kullanmak. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

3 SERIO ÖNCELİKLERİMİZ Sağlık ve Güvenlik konularının daha kolay ve daha hızlı anlaşılmasını sağlayan uygulamalar oluşturmak. Uygulamaya göre ayarlanabilir bir çalışma oluşturmak için yöntemler geliştirmek. Avrupa'da şantiyelerde güvenliği ve Avrupa Birliği'nde işgücü hareketliliğini arttırmaktır. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz. .

4 Eğitimin Kapsamı - Dört modül olup her modül 15 dersten oluşmuştur.
METODOLOJi SERIO’nun amacı, aktif bir şekilde, vaka çalışmaları, sorular, interaktif olarak, görevlere dayalı inşaat sektöründe alınan uygulamalı örneklere yer verecek şekilde projelendirme yapmaktır. SERIO uygulaması, Avrupa Yeterlilikler Çerçevesinin 2. seviyesinde olacaktır. Eğitimin Kapsamı - Dört modül olup her modül 15 dersten oluşmuştur. Uygulamada öğrenciler, sitede kendi davranışları hakkında düşünmek için bir fırsat bulacaklar ve gerçek dünyada meydana gelebilecek olaylarla kendilerini karşılaştırma fırsatı bulacaklardır. Sağlık ve Güvenlik kuralları konusunda yararlı kısa klavuz yayın hazırlanacaktır. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

5 PROJE AŞAMALARI Uygun metodoloji hazırlanması uygulamaya göre ayarlanacak ve Tüm ortaklar dahil edilecektir. SERIO projesinde örnek geliştirilecektir. PZPB ve WUT ilk değerlendirmesini yaparak ilk örneği vermekle sorumlu olacaktır. Bu örneğin kullanıcıların beklentilerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmek çok önemlidir. Yararlanıcılar tarafından örneklerin ilk değerlendirmesi yapılacaktır. Buna tüm ortaklar dahil edilecektir. Değerlendirme sonuçları ve raporları konsorsiyum tarafından analiz edilecektir. Modüllerin geri kalanı üzerinde çalışmaya başlanılacaktır. Buna tüm ortaklar dahil edilecektir. Tasarım ve uygulamanın hazırlanması aşaması olacaktır. WUT bu görevden sorumlu olacaktır. Yazılım oluşturularak, her fikir aynı anda elektronik sürüme dönüştürülebilecek şekilde ayarlanacaktır. Test kursları ile nihai değerlendirme yapılacaktır. Proje kapanışı gerçekleştirilecektir. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

6 PROJE DÖNGÜSÜ Metodoloji formu ve eğitim içeriğinin kapsamı
Hazırlama şeması Uygulamanın örneği ilk değerlendirme Bulgular Açıklamalar Tüm modüller üzerinde yapılan çalışmaların başlangıcı Bilgisayar uygulaması Son değerlendirme Nihai ürünler Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

7 Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.


"SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları