Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0."— Sunum transkripti:

1 Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0 veya üzeri bir sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

2 İLETİŞİM Bir uzaktan eğitim sistemini tutundurmak için en etkili çözümlerden biri kullanıcılara gelişmiş iletişim seçenekleri sunmaktır. Mevcut sistem üzerinde bulunan iletişim seçenekleri aşağıdaki gibidir:  Takvim ve Duyurular  Mesajlar  Tartışma Grupları Takvim ve Duyurular bölümünde, kullanıcılar, panoramik bir takvim görüntüsü üzerinde kendi ajandalarını izleyebilmekte ve yönetebilmektedir.

3 Takvime eklenen notlar, belli tarih aralığında görüntülenmek üzere zengin metin editörü ile oluşturulabilir.

4 Oluşturulan notlar, panoramik takvimde hemen görüntülenir.

5 Oluşturulan notlar güncellenebilir ve silinebilir. Bu notların yönetimi, Notlarım ekranından yapılmaktadır.

6 Mesajlar bölümünde, kullanıcılar, birbirleri arasında mesaj alışverişi içinde bulunabilir. Bu fonksiyon, benzer sistemlerde olduğu gibi iletişim araçlarının temelini oluşturmaktadır. Kullanıcılar, mesajlar anasayfasında kendilerine gönderilen mesajları listeleyebilir ve yönetebilir. Kullanıcılar, aynı ekran üzerinden, gönderdiği ve sildiği mesajlara da ulaşabilmektedir.

7 Mesajları zengin metin editörü ile hazırlamak mümkündür. Böylelikle resimli ve renkli mesajlar hazırlanabilir. Ayrıca mesajlara ek dosya eklenebilir. Yeni mesaj göndermek için, anasayfadaki Yeni Mesaj butonu tıklanır ve açılan sayfada mesajın tüm özellikleri doldurularak gönderme işlemi yapılır.

8 Kullanıcıların bir araya gelerek çeşitli konularda görüş alışverişi yapmasını sağlayan Tartışma Grupları da sistemde mevcuttur. Yetkili kullanıcıların oluşturduğu farklı konulardaki forumlarda kullanıcılar görüş bildirebilirler. Sistem içi gönderilen mesajların aynı zamanda eposta olarak da gönderilmesi de mümkündür. Bunun için mesajın altındaki ilgili kutunun işaretlenmesi gerekmektedir.

9 Yeni tartışma gruplarının oluşturulması ve yönetilmesi, Tartışma Grupları Yönetimi ekranından yapılmaktadır. Tartışma gruplarında mesajlar farklı konu başlıkları altında listelenmektedir. Duyuruların ve tartışma gruplarının yönetimi, yalnızca yetkili kullanıcılar tarafından yapılabilmektedir. Bu yetkiye sahip olan kullanıcılar, ilgili başlıkları İletişim menüsü altında bulabilirler.

10 Yeni duyuru yapılması ve mevcut duyuruların yönetilmesi, Duyuru Yönetimi ekranından yapılmaktadır.


"Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları