Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0."— Sunum transkripti:

1 Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0 veya üzeri bir sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

2 ETKİNLİK OLUŞTURMA ve KULLANICILARA ATAMA Uzaktan eğitim yönetim sisteminde, eğitim faaliyetlerinin yönetimi yetkisi yalnızca belirli kullanıcılara verilmektedir. Bu kullanıcılar, belli tarih aralıklarında çeşitli eğitimlerden ve sınavlardan oluşan etkinlikleri oluşturup ilgili kullanıcılara atayabilmektedir. Etkinliklerin yönetimi işlemlerine, Eğitim Yönetimi menüsü altından erişilir.

3 Yeni bir etkinlik oluşturmak için sırasıyla aşağıdaki işlemler yapılır: 1- Etkinlikler ekranından Etkinlik Listesi ekranına geçilir. 2- Açılan ekrandan Basit Etkinlik seçeneğine tıklanır.

4 3- Etkinlik oluşturmanın ilk aşaması olarak bir eğitim seçilir. Çeşitli kriterlere göre yapılan arama sonucunda çıkan eğitim seçilerek devam edilir. 4-a) Bir sonraki aşamada, eğitimi alacak kullanıcılar belirlenir. Çeşitli kriterlere göre arama yapılır.

5 4-b) Yapılan arama sonrasında seçilen kullanıcılar etkinliğe eklenir. 5- Etkinliğin adı, tarihleri ve diğer detayları belirlenir.

6 6- Kullanıcıların etkinliğin atanmasından tamamlanmasına kadar devam eden süreçte birçok detayla ilgili eposta yoluyla bilgilendirilmesi için ilgili seçenekler, dördüncü aşamada belirlenir. 7- Son aşamada, tüm girilen bilgiler gözden geçirilir ve etkinliğin oluşturulmasına onay verilir.


"Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları