Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

«İlçe Web Sitesi Paketi»

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "«İlçe Web Sitesi Paketi»"— Sunum transkripti:

1 «İlçe Web Sitesi Paketi»
Webyonetim.net «İlçe Web Sitesi Paketi»

2 50’a yakın OKUL web sitesi «Kurum Web Sitesi Paketi»
webyonetim.net «Kurum Web Sitesi Paketi» Kullanmaktadır.

3 OKUL VE KURUM Referanslarımızdan bazıları…
alanyaabdurrahmanalaettinoglulisesi.k12.tr karaisalilisesi.k12.tr ankarabilsem.gov.tr kirikkalekizteknik.k12.tr balikesirizcileri.gov.tr nurdagilisesi.k12.tr bursayunusemre.k12.tr odemismem.k12.tr canhem.k12.tr osmangaziimkb.k12.tr corumfsm.k12.tr samandaghem.gov.tr dital.k12.tr suruchem.gov.tr eceabatanaokulu.k12.tr usoilkogretim.k12.tr edirneagsl.k12.tr vanarge.gov.tr ergenekonsehitmehmetcik.k12.tr yalovakml.k12.tr esmeasml.k12.tr yalovalisesi.k12.tr gencosmanlisesi.k12.tr yalovatermalfenlisesi.k12.tr halitnarinotml.k12.tr zmkavaklianaokulu.k12.tr hayriyeandicen.k12.tr 71evlerio.k12.tr

4 İL VE İLÇE Referanslarımızdan bazıları…

5 Amacımız «web sitesi» satmak değil !!!
Modern bir tasarım Son teknoloji yazılım mimarisi Kullanışlı yönetim paneli Bakanlık server ları ile sorunsuz çalışma garantisi MYSQL ve ASP.NET yazılım mimarisi Destek Videoları Ve daha birçok özellik…. Yönetilemeyen web sayfası kurum için olumsuz bir imajdır. Referanslarımızdan hizmet verdiğimiz kurumları inceleyebilir ve sistemlerimizin ne kadar aktif olarak kullanıldığını görebilirsiniz.

6 «İlçe Web Sitesi Paketi»
GENEL ARAYÜZ TANITIM

7 Yalova.meb.gov.tr webyonetim.net Kurum Paketini kullanmaktadır.

8 3 Katmanlı «Manşet Haber» görüntüleme mimarisi.
Sayfanın yeniden yüklenmesine gerek kalmadan haberler içerinde gezinebilme Kolay ve erişilebilir tasarım Resimlerle desteklenmiş haberler Aynı anda 8x3 24 haberin site ana sayfasında gösterilmesi

9 Değişen resimli banner – Güncellenebilen üst menü – Güncellenebilen Sol menü
Güncellenebilen banner resimleri - sayısı - içeriği ve hareket bilgisi Üst menü - üst menü içerisinde alt menü ekle-değiştir-sil Sol menü ekle-değiştir-sil Eklenen menülerin içeriğini düzenleme yetkisi. (resim ekleyebilme – dokuman ekleyebilme(word-excel-powepoint-zip-rar,…..)) Eklenen menülerin sırasını belirleyebilme

10 Ana Sayfanın orta kısmına eklenebilen bölümler
Ana sayfada haberlerin altında ihtiyaç duyulması halinde resimlerle desteklenmiş içerik bilgileri ekleyebilme Eklenen içeriğe her türlü bilgiyi ekleyebilme

11 Ana Sayfanın sol kısmına eklenebilen pano menüler
Ana sayfada sol kısımda ihtiyaç duyulması halinde pano menuler ekleyebilme Örn: hizmetler örn: Hava Durumu örn: Meb Haber Bandı….

12 Ana Sayfanın alt kısmında eklenen tüm haberlerin görüntülenmesi
Ana sayfada alt kısımda eklenen tüm haberlerin olduğu kısım. Bu sayede eklenen tüm haberlere kolayca erişim mümkün olacaktır.

13 Ana Sayfanın alt kısmında görüntülenmesi istenilen bilgiler
Ana sayfada alt kısımda istenilen resim, bilgi, vs… eklenebilir.

14 «İlçe Web Sitesi Paketi» YÖNETİM PANELİ TANITIM

15 Yönetici için hazırlanmış «Yönetim Paneli»

16 Memur için hazırlanmış «Yönetim Paneli»

17 Okul için hazırlanmış «Yönetim Paneli»

18 Yönetici ve Memur kullanıcısında bulunan haber duyuru ekleme modülünden bir görüntü

19 Yönetici ve Memur kullanıcısında bulunan zincir ekleme modülünden bir görüntü

20 Yönetici kullanıcısında bulunan Ana menü maddeleri modülü
Yönetici kullanıcısında bulunan Ana menü maddeleri modülü. Bu modül sayesinde sitemizde üstte ve solda bulunan tüm menüleri ekle-değiştir-sil yapılabilir ve içerikleri istenildiği gibi güncellenir.

21 Yönetici kullanıcısında bulunan altmenü modülü
Yönetici kullanıcısında bulunan altmenü modülü. Üst menüye tıklayınca açılan alt menüleri belirleyen menü. Örn: İdari Yapılanma’nın altına Müdür,Şube Müdürü,….

22 Yönetici kullanıcısında bulunan ve siteyi kullanma hakkına sahip tüm kullanıcıların ayarlandığı modül.

23 Okul ve Kurum kullanıcısı kendi kurumu ile ilgili bilgileri güncelleme modülü. Bu güncelleme işlemi kurum tarafından istenildiği zaman yapılabilir.

24 «İlçe Web Sitesi Paketi» YÖNETİM PANELİ TANITIM

25 ZİNCİR MODÜLÜ Zincir Modülü İl veya İlçe Müdürlüklerinin sahip oldukları şifre ile okul ve kurumlara bilgi notu, resmi yazı, resim, word, excel, powerpoint gibi office belgeleri veya herhangi bir belgeyi göndermelerini sağlar. İstenirse birden fazla kullanıcı tanımlaması yaparak bölümlere (atama,özlük,vs..) şifre verilerek her bölüm kendisi ile ilgili zincirleri eklemesini sağlayabilirsiniz. İl ve İlçe Müdürlükleri isterlerse tek tek okul seçerek isterlerse kurum tipi olarak okul seçerek (ilköğretim – ortaöğretim – vs..) ilgili zincir okul ve kurumlara gönderebilir. Okullar ise kendilerine verilen şifre ile sisteme giriş yaparlar, il veya ilçeden gelen zinciri okuyabilirler. Her okul sadece kendine gelen zinciri okur ve kendine gönderilen dosyayı indirebilir.

26 Zincir Başlığı  Dosya Eklentisi  Zincir İçeriği

27 İlgili Müdür Gönderen Bölüm Zincir Gideceği Okullar 

28 Zincir gönderilen okul veya kurum kendi şifresi ile sisteme giriş yaparak zincirleri okuyabilmektedir

29 OKUL YETKİ PANELİ Okul ve Kurumlar kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile Kendilerine gönderilen zincirleri okuyabilir Kendi bilgilerini güncelleyebilir Şifresini değiştirebilir. Okul ve kurumlar «Üyelik Girişi» kısmından şifreleri ile sisteme giriş yaparlar.

30 Şifre ile girilen özel alan ve özel menü.
Zincirleri okuyabilme Kurum bilgilerini güncelleme Kullanıcı adı ve şifresini değiştirme

31 Kurum adına gelen zincirleri okuyabilme

32 Kurum bilgisini güncelleme. Her kurum kendi bilgisini kendi günceller.

33 Kurum şifresini değiştirebilir.

34 «İl – İlçe Web Sitesi Paketi» Genel Özellikleri
Sol ve üst kısımda bulunan tüm menüleri ekleme-silme-değiştirme. Menülerin içeriklerini zengin editörümüzü kullanarak düzenleme, Haber ve duyuru ekleme-silme-değiştirme. Zengin editörümüzü kullanarak haber ve duyuru içeriklerine resim ve dosya(word-excel-powerpoint-….) ekleyebilme, Eklenen haberler Jquery animasyon sistemi ile sürekli değişerek görüntülenme, Animasyonlu resimli banner oluşturabilme, Anket ekleyebilme. Sonuçlarını yüzdesel olarak görüntüleyebilme, Anlık ziyaretçi sayısını gösterme, Site içi arama imkanı, Ziyaretçi defteri ile site ziyaretçilerinin mesajlarının kayıt altına alınması ve onay verilenlerin sitede yayınlanması, Online mesaj ile, site ziyaretçilerinin istediği mesajı iletebilmesi, FotoGaleri ile sınırsız resim kategorisi ekleyebilme ve her kategoriye sınırsız resim ekleyebilme.

35

36 www.webyonetim.net bilgi@webyonetim.net
Eren Yetim Eğitici Bilişim Teknolojiler Formatörü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tolga Şahin Eğitici Bilişim Teknolojiler Formatörü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni


"«İlçe Web Sitesi Paketi»" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları