Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve 27511 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve 27511 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak."— Sunum transkripti:

1 T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ

2 Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve 27511 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5952 sayılı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (3) bendi ile kurulmuş olup, Yine, 5952 sayılı Kanunun 18 inci maddesinin 3 üncü fıkrası ile, 14/02/1985 tarihli ve 3152 sayılı İçişleri Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 28 inci maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

3 “Güvenlik politikaları ve sosyo-ekonomik politikaların uyumlu bir şekilde yürütülmesini sağlamak üzere, illerde İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü kurulmuştur. Bu amaçla, ihtiyaç duyulan ilçelerde valiliğin teklifi ve Bakanlığın onayı ile büro kurulabilir. Valilik, kadro, yer ve unvanlarına bakılmaksızın ihtiyaç durumuna göre uzman, sözleşmeli personel ve memurları bu birimlerde görevlendirmeye yetkilidir. ”

4 AfyonKarahisar İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü 21.10.2011 tarihinden itibaren Valilik bünyesinde çalışmalara başlamıştır. Müdürlük Personeli: Müdür : Ali Riza ÖZCAN VHKİ : Salih KALKAN B. İşletmeni : Esra DABAKOĞLU Şoför : Ramazan KILINÇ

5 MİSYONUMUZ(Amaç): VİZYONUMUZ(Hedef): Evrensel değerleri benimsemiş, girişimci, üretken, araştırmacı bir kurum olarak, ilimizin sosyal hayatını en iyi şekilde etüt eden, her ihtiyacına uygun, hızlı, etkin projeler üreten, insana değer verip paylaşımcılığı destekleyen, takım ruhuna ve iletişimin gücüne inanan bu doğrultuda stratejik liderlik yaparak kentsel ve sosyal yaşam standartlarını yükselten, sosyal bütünleşmeyi sağlayan, güvenlik ve sosyo-ekonomik politikaları iyileştiren ve geliştiren bir kurum olmak. Köklü devlet tecrübemiz, engin kültür ve medeniyet birikimimiz ile evrensel hukuk ilkeleri ve Anayasa çerçevesinde, uluslararası sözleşmelere, ulusal plan ve politikalara, sosyal değişime ve gelişime göre, üreteceğimiz projelerle AfyonKarahisar’da yaşamanın ayrıcalığını Ülkemize hissettiren bir kurum olacağız.

6 İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ 1.Bakanlıkça ilin güvenlik ve sosyo-ekonomik politikaları konularında uygulanmak üzere gönderilen tedbir ve faaliyetlerin, ilgili birimler ile koordine edilerek il düzeyinde uygulanmasını sağlamak ve uygulamada varsa karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerilerini içeren sonuç raporlarını Bakanlığa göndermek, 2.Bilgi ve belgeleri toplayarak, tasnif etmek, analiz ve değerlendirmeler yapmak, 3.Proje ve araştırma yapmak, yaptırmak ve bu alandaki bilimsel çalışmaları desteklenmesi, 4. Kamuoyu araştırması yapmak, yaptırmak, 5.Toplantı, sempozyum, seminer, eğitim ve benzeri etkinlikler düzenlemek,

7 6.Yapılması planlanan veya yapılan faaliyetlerin hedef kitleye duyurulması için gereken iş ve işlemleri yapmak veya yaptırmak, 7.İlde toplum desteğinin sağlanmasına yönelik faaliyetleri yürütmek, 8.İl genelinde göçün meydana getirdiği sorunlarla ilgili çalışmalar yapmak, 9.Tedbir, faaliyet ve hizmetlere ait dosyalama, gelen ve giden evrakın kayıt, dağıtım ve arşivlenmesini sağlamak, 10.Mevzuat veya vali tarafından verilen benzeri görevleri yapmak.

8


"T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve 27511 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları