Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

www.ekremcetincinayeti.com 03.06.2005 Saat 13:20 Cuma namazından çıkarlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "www.ekremcetincinayeti.com 03.06.2005 Saat 13:20 Cuma namazından çıkarlar."— Sunum transkripti:

1

2 www.ekremcetincinayeti.com

3 03.06.2005 Saat 13:20 Cuma namazından çıkarlar

4 Namaz öncesi telefonda anlaştıkları gibi konukları ile yemek yemek üzere ÜNLÜ LOKANTASINA özel araçları ile hareket ederler.

5 Ekrem ve Cahit Çetin Ünlü Lokantasına hareket ederler Ekrem ve Cahit Çetin Ünlü Lokantasına hareket ederler 13.20 EKREM VE CAHİT ÇETİN ÜNLÜ LOKANTASINA HAREKET EDERLER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SAAT 13:23 3 EL KURU SIKI ATEŞ EDİLİR BU İHBAR ÜZERİNE TÜM EMNİYET EKİPLERİ BU NOKTAYA YÖNELENİR ÜNLÜ LOKANTASI

6 13:29 Namaz öncesi yemek yemek için anlaştıkları ünlü lokantasına gelir Konuklarını beklemeye başlarlar ÜNLÜ LOKANTASI

7 OTOGAR POLİS NOKTASI

8 ÜNLÜ LOKANTASI SAAT 13:29 OTOGAR POLİS NOKTASINDAKİ POLİS GÖREV YERİNİ TERK EDER

9 13:47 Orhan Aslan Ünlü Lokantasından içeri girerek ateş etmeye başlar. Açılan tabanca ateşi toplam 15 eldir.Ekrem ve Cahit Çetin olay yerinde yaşamlarını yitirirken, Ömer ve Süleyman Gözükızıl yaralanırlar. Cinayetler esnasında Polis Kontrol Noktasındaki görevli yerinde yoktur. Bir Emniyet Bekçisi olayı, ‘’Otogar’da bıçakla yaralama var’’ şeklinde, 155 i Arayarak ihbar eder.Bu ihbar İçişleri Bakanlığı cevabi yazısında da yer almasına karşın Bekçinin kimliği belirsizdir. Nedense Bekçinin ifadesine bugüne değin başvurulmamıştır.

10 JANDARMA Olay mahalli EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 500 metre 3000 metre OLAY BÖLGESİ POLİS VAZİFE VE GÖREV ALANIDIR. İHBAR 155’E YANİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILMIŞTIR. AMA OLAY MAHALLİNE GELEN ÜSTELİK CİNAYETLERDEN 3,4 DAKİKA SONRA GELEN JANDARMA BİRLİĞİDİR. OLAY YERİ VİDEOSUNDA AÇIK VE NET OLARAK BU HUSUS GÖRÜNMEKTEDİR.

11

12

13

14 KİLİS İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY FATİH TAŞKIRAN

15 Olay yerinde hayatlarını kaybeden Ekrem Çetin ve Cahit Çetin’in cenazeleri Olay yeri incelemesi ve Kriminal inceleme tam olarak yapılmadan alalacele Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırılırlar. Öyle ki olay yerinin küçük kapalı bir mekan olmasına karşın kaç el ateş edildiği Savcılıkça tam olarak tespit bile edilememiştir.

16 Olay günü 3 Haziran 2005 ‘te KİLİS VALİSİ ASLAN KÜTÜKÇÜ İZİNLİYDİM, İL DIŞINDAYDIM DEMESİNE KARŞIN İZİN ALMADIĞI MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİNCE SAPTANMIŞ BU YÜZDEN DİSİPLİN CEZASI ALMIŞTIR. ANCAK OLAY ANINDA NEREDE OLDUĞU KONUSUNA AÇIKLIK GETİRİLEMEMİŞTİR. İL JANDARMA KOMUTANI J. ALB. FATİH TAŞKIRAN KÜPLÜCE KARAKOLUNDA DENETİMDEDİR. OLAYLA İLGİLİ OLARAK ÇETİN AİLESİ İLE HİÇ GÖRÜŞMEMİŞTİR. ÇETİN AİLESİNİN YAPMIŞ OLDUĞU ŞİKAYETLE İLGİLİ OLARAK YAPTIĞI ZORUNLU GÖRÜŞMEDE ‘’AİLEYLE GÖRÜŞMEMESİNİN YANLIŞ OLDUĞUNU İTİRAF ETMİŞTİR.’’ İL EMNİYET MÜDÜRÜ H. ATALAY SÖNMEZ İZİNLİ OLUP ANTAKYA’DADIR. CUMHURİYET SAVCISI EROL TOSUN’UN NEREDE OLDUĞU TARAFIMIZCA BİLİNMEMEKTEDİR. ÇETİN AİLESİ İLE OLAYLA İLGİLİ OLARAK HİÇ GÖRÜŞMEMİŞTİR.

17 Olay günü 3 Haziran 2005 ‘te SAAT 21.00 DE OLAYLA İLGİLİ OLARAK HİÇ KİMSE YAKALANMAMASINA KARŞIN, KENT GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDAKİ TÜM UYGULAMALAR KALDIRILIR.

18 OLAY SANKİ EDİRNE İLİNDE OLMUŞ GİBİDİR. KİLİS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE TAHMİNLERİMİZE GÖRE 7 -8 GÖREVLİ BULUNMAKTADIR. AİLEDEN UZAK DURULUR. KİLİS JANDARMA KOMUTANLIĞI OLAY YERİNDEKİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİN DIŞINDA BUGÜNE KADAR OLAYLA HİÇ İLGİLENMEMİŞTİR. KİLİS VALİSİ ASLAN KÜTÜKÇÜ’NÜN OLAY ANINDA NEREDE OLDUĞU HALEN TESBİT EDİLEMEMİŞTİR. OLAY GÜNÜ SANIKLAR TAKİP EDİLMEMİŞ HİÇBİR YERE OPERASYON DÜZENLENMEMİŞTİR. SİRENLİ BİR ARACLA EN UZUN MESAFEYE 2 DAKİKADA GİDİLECEK OLAN KÜÇÜCÜK BİR KENT KİLİS’TE FAİL ORHAN ASLAN GÜPEGÜNDÜZ BİR ANDA KAYBOLABİLMİŞTİR. OLAY ÖNCESİ 6 YIL OLAY SONRASI 3 YILDAN BU YANA KIRMIZI BÜLTENLE ARANMASINA KARŞIN YAKALANAMAMIŞTIR. HALEN ARANMAKTADIR.

19 5 HAZİRAN 2005 EKREM VE CAHİT ÇETİN ONBİNLERCE SEVENLERİNİN OMUZLARINDA GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANIRLAR.

20 EKREM ÇETİN VE CAHİT ÇETİN CİNAYETLERİ İLE İLGİLİ OLARAK CİNAYET ÖNCESİ,CİNAYET ANI VE CİNAYET SONRASI OLAN HUKUK DIŞI OLAYLAR KİLİS’TE Kİ HUKUK DIŞI YAPILANMA BAZI KAMU GÖREVLİLERİNİN SUÇLULARA YARDIM ETMESİ SUÇA İŞTİRAK ETMELERİ KONULARI 22.DÖNEM VE 23.DÖNEM TBMM GÜNDEMİNE SORU ÖNERGELERİ VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU ÖNERGELERİ İLE GELMİŞTİR. 23.DÖNEM TBMM’NİN ÖNERGEYİ BİR AN ÖNCE GÜNDEME ALARAK GÖRÜŞÜP KOMİSYONUN KURULMASINI BEKLEMEKTEYİZ. TBMM, ÜYESİNİN CİNAYETİNİ AYDINLATMALIDIR.

21 SORGUSUZ,YARGISIZ VURULDUK EY HALKIM UNUTMA BİZİ


"www.ekremcetincinayeti.com 03.06.2005 Saat 13:20 Cuma namazından çıkarlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları