Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI DÜZENLİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTILARI DÜZENLEDİK VE GÜNDEMDE YER ALAN KONULARI TARTIŞARAK ÇÖZÜMLER ÜRETME ÇABASINDA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI DÜZENLİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTILARI DÜZENLEDİK VE GÜNDEMDE YER ALAN KONULARI TARTIŞARAK ÇÖZÜMLER ÜRETME ÇABASINDA."— Sunum transkripti:

1 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI DÜZENLİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTILARI DÜZENLEDİK VE GÜNDEMDE YER ALAN KONULARI TARTIŞARAK ÇÖZÜMLER ÜRETME ÇABASINDA OLDUK.

2 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN OKULUMUZLA İLGİLİ BRİFİNG SUNUMUNA KATILDIK ;EĞİTİM ÖĞRETİM ÇALIŞMALARI,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLER ALDIK. OKULUMUZUN TÜM BİRİMLERİNİ OKUL MÜDÜRLERİMİZLE GEZEREK KULLANIMLARI HAKKINDA BİLGİLER ALDIK. ÇALIŞMALAR ÜZERİNE KARŞILIKLI DEĞERLENDİRMELER YAPARAK PROGRAM BELİRLEDİK.

3 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI  OKULUMUZUN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL ETKİNLİKLERİNE KATILDIK VE DESTEK VERDİK   ÖĞRETMENLERİMİZLE TANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK.  ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASINA KATILDIK.  ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE EĞİTİM – ÖĞRETİM SÖYLEŞİLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

4 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI DEĞİŞİK ZAMANLARDA OKULUMUZ ÖĞLE YEMEKLERİNE KATILDIK ;ÖĞRENCİLERİMİZLE VE MUTFAK GÖREVLİLERİMİZLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDUK. İZLENİMLERİMİZİ VE GÖRÜŞLERİMİZİ OKUL YÖNETİMİYLE PAYLAŞTIK.

5 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI OKUL SERVİSLERİMİZİN YETKİLİLERİYLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDUK. OKUL SERVİSİYLE AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTI KARARI ALDIK.

6 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI OKULUMUZ OKUL NET PROGRAMINDA SİZLERLE ETKİN İLETİŞİM AMACIYLA OKULUMUZ BİLGİ İLETİŞİM BİRİMİ YARDIMIYLA OKUL AİLE BİRLİĞİ WEB SİTESİNİ DÜZENLEDİK. İNANIYORUZ Kİ ; SİTEMİZ SİZLERİN ETKİN KATILIMIYLA II. DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZA YÖN VERECEKTİR.

7 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI ÖĞRETMENLERİMİZLE OKUL DIŞINDA BİR MEKANDA MÜZİKLİ BİR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRLİKTE OLDUK. ÖĞRETMENLERİMİZDEN OKULUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE İLGİLİ BİRLİĞİMİZ ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK BİLGİLER KAZANDIK.

8 OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI KURUCUMUZUN VE GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN “DOĞU VE GÜNEYDOĞU’DA ÖZEL ÖĞRETİM OKULLARI” KONULU ÇALIŞMAYA OKUL AİLE BİRLİĞİ OLARAK AŞAĞIDA SUNACAĞIMIZ METİNLE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK.BU ÇALIŞMANIN SİZİN DESTEĞİNİZLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİNE İNANIYORUZ.

9 Okul Aile Birliğimizin Sayın Başbakanımıza Sunduğu Öneri Mektubu Sayın Başbakanım, Devletimizin Saygıdeğer Büyükleri, Bizler, Batman ilinde mukim, çeşitli iş kollarında hizmet veren aileleriz. Geleceğimizin mimarı ve güvencesi olan çocuklarımıza gücümüz ölçüsünde eğitim öğretim imkânları sunma çabasındayız.

10 Okul Aile Birliğimizin Sayın Başbakanımıza Sunduğu Öneri Mektubu “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır” düşüncesi doğrultusunda, ekonomik sınırlarımızı zorlayarak daha iyi şartlarda eğitim öğretim için çocuklarımızı Özel Basut Koleji öğrencisi olarak kayıt yaptırdık; –öğrenci velisi olmaktan öte- sorumluluk bilinciyle Okul Aile Birliği’nde gönüllü görev aldık.

11 Okul Aile Birliğimizin Sayın Başbakanımıza Sunduğu Öneri Mektubu İnanıyoruz ki; bölgemiz sorunlarının aşılması ve ülkemizin daha iyi günlere ulaşmasında en büyük çözüm, eğitimin öncelikli gündem maddesinde yer almasıdır. Huzurun, refahın, ekonominin, tarımın, istihdamın ve ticaretin en büyük güvencesi eğitimdir. Her şeyden önemlisi, bölgemiz eğitim coğrafyası için alınan kararların ya da gerçekleştirilmesi düşünülen yaptırımların ertelenmeden hayata geçirilmesidir.

12 Okul Aile Birliğimizin Sayın Başbakanımıza Sunduğu Öneri Mektubu Göreve gelişimizle birlikte okul yönetimi ve öğrenci velilerimizle iletişim ve yoğun çalışmalar içinde olduk. İlimiz ve okulumuz eğitim öğretim hizmetlerinin daha iyiye gitmesi amacıyla çeşitli tespitlerde bulunduk. Tespit, gözlem ve çalışmalarımızdan yola çıkarak çözümler arama aşamasına geldik:

13 ÖNERİLERİMİZ Özel Öğretim Okulu öğrenci velilerine – hükümetimizin daha önceki yıllarda gündemine aldığı- ekonomik desteğin acilen hayata geçirilmesi Öğrencisini Özel Öğretim Kurumlarında okutmak isteyen dar gelirli ailelere faizsiz yıllık eğitim öğretim kredisi sağlanması

14 ÖNERİLERİMİZ Kontenjanı aşan burslu öğrenci mevcudu için özel öğretim kurumuna ek destek sağlanması. Öz kaynaklarıyla kurulan Özel Öğretim Kurumlarına, her yıl kendisini yenileyen yapıya ulaşabilmeleri ve çağın modern eğitim hızına ayak uydurabilmeleri için uzun vadeli faizsiz ya da düşük faizli kredi imkânları sağlanması Cengiz AYDIN Özel Basut Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı

15 ÖNERİLERİMİZ Özellikle Doğu ve Güneydoğu Bölgesindeki Özel Öğretim Kurumları öğretim elemanlarına daha iyi ekonomik imkânlar sağlanması; yıllık sözleşmelerle bir yıl sonrası garantisi olmayan,buna karşılık had safhada performans sahibi özverili öğretim elemanlarının istikrarlı hizmetleri öğrenci velileri olarak bizlerin ve öğrencilerimizin en büyük arzusudur. Kısa vadeli ticari kazançları hiçe sayarak getirisi uzun vadeli eğitime yatırım yapan müteşebbisler için söz konusu olan mevzuat ve yönetmeliklerin yeniden yapılandırılması.

16 DİLEĞİMİZ TOPLANTI SONRASI SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZE VERİLECEK OLAN LİSTEYE BU ÇALIŞMAYI DESTEKLEYEN İMZANIZI TALEP EDİYORUZ. SUNDUĞUMUZ METİNLE BİRLİKTE SİZLERİN İMZASIYLA OLUŞACAK OLAN DOSYAYI İLGİLİ MERCİLERE ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ.

17 II. DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZ  DÜZENLİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTILARI DÜZENLEYEREK GÜNDEM MADDELERİNİ TOPLANIP GÜNDEMDE YER ALAN KONULARI TARTIŞARAK ÇÖZÜMLER ÜRETMEK.  OKUL VE ÖĞRENCİLERİN SOSYAL ETKİNLİKLERİNE DESTEK VERMEK.  OKUL ADINA AĞAÇ DİKMEK  OKUL İÇİ KERMESLER DÜZENLENMEK

18 II. DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZ  OKULUN YARDIM KOMİTESİNE DESTEK OLMAK AMACI İLE KARDEŞ OKULLARA BAĞIŞLARDA BULUNMAK  VELİLER İLE İLETİŞİMİ GELİŞTİRMEK AMACI İLE ÖĞRENCİ VELİLERİNE SINIF BAZINDA YEMEKLER DÜZENLEMEK.  ÖĞRENCİLER İÇİN OKULDA KONSER ORGANİZE ETMEK.

19 II. DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZ  SOKAK ÇOCUKLARINA YARDIM KAMPANYASINA DESTEK VERMEK AMACI İLE KIYAFET VE KIRTASİYE TOPLAMA KAMPANYASINA DESTEK VERMEK  ÖĞRENCİLERİN OKUL DIŞI GEZİLERİNİN DÜZENLENMESİNDE OKUL İDARESİNE DESTEK VERMEK  REHBERLİK TARAFINDAN DÜZENLENEN TÜM VELİ SEMİNERLERİNDE DESTEK VERMEK  MESLEKLER GÜNÜNDE KATILIMCI KONUKLARIN BULUNMASINA, DAVET EDİLMESİNİ VE ORGANİZASYONA GENEL OLARAK DESTEK VERMEK

20 II. DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZ ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİ TEMSİLEN OKUL AİLE BİRLİĞİ OLARAK KATILACAĞIMIZ ETKİNLİKLERİ DAHA ETKİN KILABİLMEK İÇİN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN EKONOMİK DESTEĞİNİ TALEP ETMEK.

21 OKUL AİLE BİRLİĞİ BÜLTENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ SİZ VELİLERİMİZİ OKULDAKİ GELİŞMELERDEN VE OKUL AİLE BİRLİĞİNİN FAALİYETLERİNDEN HABERDAR ETMEK AMACIYLA II. DÖNEM " OKUL AİLE BİRLİĞİ BÜLTENİ " HAZIRLAYARAK. OKULUMUZUN VE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA VELİLERİMİZİ BİLGİLENDİRME GAYRETİNDE OLACAĞIZ.OKUL AİLE BİRLİĞİ BÜLTENİ

22 DİLEK VE TEMENNİLER. OKUL AİLE BİRLİĞİMİZ SİZ VELİLERİMİZİN FİKİR PAYLAŞIMLARIYLA GÜÇ KAZANACAKTIR. OKUL KURUCUMUZA,GENEL MÜDÜRÜMÜZE,MÜDÜRLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE KATILIMLARI VE KATKILARI İÇİN BİRLİĞİMİZ ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM.

23 DİLEK VE TEMENNİLER ESENLİK DİLEKLERİMİZLE HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ÖZEL BASUT EĞİTİM KURUMLARI OKUL AİLE BİRLİĞİ OCAK - 2016

24


"OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI DÜZENLİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTILARI DÜZENLEDİK VE GÜNDEMDE YER ALAN KONULARI TARTIŞARAK ÇÖZÜMLER ÜRETME ÇABASINDA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları