Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 21 AĞUSTOS 2015, KÜTAHYA KÜTAHYA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 21 AĞUSTOS 2015, KÜTAHYA KÜTAHYA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI."— Sunum transkripti:

1 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 21 AĞUSTOS 2015, KÜTAHYA KÜTAHYA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI

2 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Yeni Hizmet Binası Projesi Çağımızın Gerektirdiği Modernize Bir Borsa İçin; 50.000m² Alanda 11.000 m² kapalı Alan İnşaatı PROJELERİMİZ

3 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Elektronik Satış Salonu Laboratuvar Kantar ve Çok Amaçlı Toplantı Salonunun Bulunduğu KÜTBO Yeni Hizmet Binası Projesi Hızla Devam Etmektedir.

4 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Zafer Kalkınma Ajansı Projesi Kütahya Yeni Borsası’na Zeka İle Kavuşuyor İsimli Altyapının Sürdürelebirliği Konulu Laboratuvar, Satış Salonu ve Kantarı Kapsadığı Destek Amaçlı Proje Yüksek Puan Alarak Türkiye’de Bir İlke İmza Attı

5 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Zafer Kalkınma Ajansı Projesi Projenin Adı : KUTBO Tiyatro, Sergi ve Çok Amaçlı Salonu Hizmetinizde Proje Türü : Sosyal Kalkınma ve Beşeri Gelişme Altyapı Açıklama : KUTBO Binası 500 Kişilik Tiyatro, Sergi ve Çok Amaçlı Salon Kısmı Tamamlanarak, Kent Merkezinde Sosyal ve Kültürel Yaşamın Canlandırılmasını Sağlamak ve Üyelere Yönelik Etkinlikler Sunmak.

6 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Akredite Borsa Olarak, Üyelerimize 5 Yıldızlı Hizmet Sunmaktayız. Yeni Web Sayfası ve Sosyal Medya Hesapları ile Yapılan Faaliyetlerimizi Daha Etkin Üyelere Duyurmaktayız.

7 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT SEKTÖREL TOPLANTILAR Borsa Üyelerinin İştigal Ettikleri Sektörlerde, Sektörel Toplantılar Düzenlenmektedir. Hayvancılık Sektörü İstişare Toplantısı Tarım, Hububat Kalitesi ve Teşvikler

8 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT ÜYE ZİYARETLERİ Üye Ziyaretleri Gerçekleştirilmekte, Sorun ve Çözüm Önerileri Alınmakta, Lobicilik Çalışmaları Yapılmaktadır.

9 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT POLİTİKA VE TEMSİL KUTBO Yönetim ve Meclis Üyeleri, Politika ve Temsil Konusunda İlimizde Oluşan Çeşitli Platformlarda Görev Alarak, İlin Yerel Kalkınmasına Destek Olmaktadır.

10 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT İlimiz Kamu Kurum ve Kuruluşları İle Sivil Toplum Örgütlerinin Yaptığı Başarılı Çalışmalar Neticesinde, Bölgesel Zafer Havaalanı İlimize Kazandırılmıştır.

11 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT İlimiz Çavdarhisar İlçesinde, Kütahya’nın Hayvancılık Alanında Hızla Gelişmesine Katkı Sağlayacak Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurulması İçin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İle Görüşmeler Yapılmış, Kurulum Aşamasına Gelinmiştir.

12 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TKDK İle Yapılan Proje Eğitimleriyle Üyelerimiz, Hibe Desteği Alarak, 3 Süt Tesisinin Yenilenmesi, 4 Et ve Canlı Hayvan Tesisi ve 2 Yumurta ve Tavuk Üretim Tesisi Yenilemiş ve Yeni Tesisler Kurmuşlardır.

13 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İle Ortaklaşa Yapılan Kırsal Kalkınma Proje Eğitimleri İle Üyelerimiz, Teknoloji Yenileme ve Kapasite Arttırma, Meyve İşleme, Bakliyat ve Kuruyemiş İşleme Projeleri İle Tesislerini Yenilemişlerdir.

14 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Borsa Üyelerine Macaristan’dan Schengen Vizesi Alırken Borsamızın Vereceği Referans Mektubu İle Vize Başvurusu Yapacak Üyelerimize Uzun Süreli ve Çok Girişli Vize Kolaylığı Sağlayacak Uygulama Yürürlüğe Girmiştir.

15 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT EĞİTİME KATKI KUTBO Katkılarıyla, 10 Derslikli, Bilgisayar, Fen Laboratuvarı ve Resim, Müzik Odaları İle Ana Sınıfı Bulunan Kütahya Ticaret Borsası Bölcek İlk- Orta Okulu Yaptırılmış, Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Tarafından Açılışı Gerçekleştirilmiştir.

16 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Okulumuz Eğitimde Olduğu Kadar, Spor Alanında Başarı Göstererek, Kız Voleybol Takımı İl 2. Olarak, Kupa Sevinçlerini Borsa Yöneticileri İle Paylaştılar. Okula Desteklerimiz Her Alanda Devam Etmektedir.

17 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Borsa Yöneticileri Olarak, Okulumuz Öğrencileri İle Kahvaltılarda ve Sosyal Aktivitelerde Bir Araya Gelmekteyiz. Öğretmenler Gününde Öğretmenlerimizi Unutmayız.

18 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Ticaret Borsası Bölcek İlk-Orta Okuluna 20 Adet Bilgisayar, Projeksiyon Cihazı Hediye Edilmiştir. İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize Bot ve Kaban ile Birlikte Eğitim Yardımları Devam Etmektedir.

19 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Kütahya Valiliği İle Ortaklaşa Yapılan Çalışmayla «Anadolu’da Yunan Zulmü Raporlarında Kütahya» İsimli Kitabın Basımı Borsamızca Yaptırılmış, İlimizdeki Kurumlara, Okullara ve Kütüphanelere Dağıtımı Yapılmıştır.

20 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT FUAR VE İŞ GELİŞTİRME Tertip Komitesinde KUTBO’nun da Yer Aldığı İlimizin Tanıtımına Büyük Katkı Sağlayacak Olan Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Bölge Üreticisine Kazandırılmıştır. İlimizdeki Fuar Bölgede 7 Yıldır Etkin Fuar Olma Özelliğini Korumaktadır.

21 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği KÜTAHYA TİCARET BORSASI Kaynak: IMF, EUROSTAT Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarında Her Yıl Üyelerimizle Birlikte Stand Açmaktayız.


"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 21 AĞUSTOS 2015, KÜTAHYA KÜTAHYA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları