Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ"— Sunum transkripti:

1

2 NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ

3 Neden Nanolife? Cam yüzeylerde 2 yıl etkilidir.
Kireç ve su lekesi oluşumunu engeller. Camlar sadece su ile temizlenebilir. Kimyasal temizlik maddelerinin kullanımına gerek bırakmaz. Temizlik aralığını uzatır. Kolay temizlik sağlar. Camların en az 2 yıl boyunca ilk günkü gibi kalmasını sağlar.

4 Sadece duşa kabinlerde değil, pencere, ayna ve diğer her türlü cam yüzeylere uygulanabilir. Aşağıda uygulama yapılan bir yüzeyin 2 yıl sonraki halini görebilirsiniz.

5 Fotoğrafta da görüldüğü gibi uygulanmış ve uygulanmamış yüzeyler arasında bariz bir fark görünmektedir. Bu fark sayesinde özellikle evlerin, hastanelerin, yurtların, otellerin ve diğer dinlenme tesislerinin 2-3 yılda bir duşa kabinlerini ya da camlarını değiştirme zorunluluğu ortadan kalkacağından, sürekli kullanım halinde aynı duşa kabini dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Oldukça düşük bir maliyetle seneler boyunca camlarınız ilk günkü gibi kalacaktır.

6 Kullanımı Yüzeyin temiz olması nano kaplamanın cama tutunabilmesi için en önemli şarttır. Önce paket içerisinden çıkan ön temizlik ürünü bir sünger vasıtasıyla yüzeye ovarak sürülür. Bu camın üzerinde önceden kalmış olan kir ve yağ kalıntılarını temizlemek için çok önemlidir. Daha sonra yüzey güzel bir şekilde yıkanıp, durulanır ve iyice kurulanır.

7 Daha sonra nano kireç ve su lekesi önleyici ürün, sprey ile cama parça parça sıkılarak “pamuklu bir bez” yardımıyla cam iyice parlayana kadar silinir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, uygulamanın camın bölümlere ayrılarak ve sadece silinecek bölüme spreylenerek yapılmasıdır. Çünkü 1 dk içerisinde silinmeyen ürün donma yapabilir. Bu da cam üzerinde leke oluşmasına neden olabilir.

8 Uygulama tüm yüzeye yapıldıktan sonra en az 12 saat (önerilen 24 saat) yüzeye su ya da başka bir sıvı dökülmemesi, el ya da başka bir şey ile temasta bulunulmaması gerekmektedir. Bu süre sonunda cam üzerindeki kürlenme süresi tamamlanarak yüzey koruması tamamlanmış olur.

9 Yüzeyin temizliği Uygulama yapılmış yüzeyin temizliği sadece su ve camlar için üretilmiş özel microfiber bezler ile yapılmalıdır. Çamaşır suyu ve benzeri içeriğe sahip temizlik maddeleri kullanılmamalıdır. 15 gün ve üzeri sürelerde temizlenip silinecek olan camların 2 ayda bir alkollü bir bez ile ya da Cif gibi bir temizlik ürünü ile temizlenmesi su kaydırıcı etkinin yenilenmesini sağlayacaktır.

10 Belirtilen kullanım şartlarına uyulması halinde ürünün yüzey üzerindeki kalıcılık etkisi en az 2 yıl olmakla birlikte kullanım yoğunluğuna bağlı olmakla 4-5 yıla kadar çıkabilmektedir.

11 NANOLIFE Türkiye’de sektörünün öncü markasıdır.
Almanya’dan ithal edilmektedir. TÜV Belgesine ve üretici firmanın ürün hakkındaki 2 yıllık garanti belgesine sahiptir.

12 NANOLIFE NANOTEKNOLOJİK YZY.KRM.
VE END.KAP.ÜRN. SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Giyimkent, Vadi Cd.No.108 İstanbul Ticaret Sarayı K.9 No.591 Tel Faks


"NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları