Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız"— Sunum transkripti:

1 İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Temsilciliklerimiz Devam Eden Projeler Referanslar İrtibat

2

3 ŞİRKET PROFİLİ ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş., günümüzün en önemli sorunlarından biri haline gelen çevre kirliliği önlenmesi amacıyla yılında kurulmuştur. Çevre teknolojisinin uygulanması alanlarında faaliyet gösteren firmamız TEKSTİL, DERİ,METAL, KAĞIT, GIDA gibi farklı sanayi kollarındaki atıksularının bertarafı için arıtma tesisleri dizayn etmektedir. Firmamız; son teknolojileri kullanarak bir çok anahtar teslimi arıtma tesislerinin yapımına imzasını atmıştır. Son olarak m²’lik bir alana kurulan ve Türkiye’nin en büyük endüstriyel atıksu arıtma tesislerinden biri olan, m³/gün kapasiteye sahip Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’nin atık su arıtma tesisinin anahtar teslimi yapımı için çalışmalarına devam etmekte olup inşaat kısmı tamamlanmış, mekanik montaj kısmına geçilmiştir. Ayrıca m³/gün kapasiteye sahip Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin atık su arıtma tesisinin anahtar teslimi yapımı için inşaat çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Bugün, ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş. uzman çalışanları ile su ve atıksu arıtımı ile ilgili komple anahtar teslimi projeleri, profesyonel anlamda üstlenebilen ve başarıyla gerçekleştiren 20 yıllık bir geçmişe ve tecrübeye sahip köklü bir firma haline gelmiştir.

4 ÇALIŞMA ALANLARIMIZ ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş. yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile modern, kaliteli ve ekonomik arıtma tesisleri kurmanın yanı sıra mevcut tesisler için revizyon ve kapasite artışı konularında da çözümler sunmaktadır. Arıtma Tesislerinde olabilecek her türlü işletme problemlerinin çözümü için danışmanlık, ekipman temini ve laboratuar hizmeti vermektedir. Şirketimiz bünyesinde proses tasarımı, mühendislik, proje ve uygulama alanlarında nitelikli ve deneyimli çalışanlarımızla endüstriyel atıksular firmamıza ait olan laboratuarda analiz edilmekte ve arıtılabilirlik çalışmaları sonucunda arıtma prosesi tasarlanmaktadır.

5 ÇALIŞMA ALANLARIMIZ Atıksu Arıtma Tesisleri Su Arıtma Tesisleri
Yüzme Havuzları Isı Geri Kazanım Sistemleri Proje ve Mühendislik Hizmetleri Kontrol ve Danışmanlık Hizmetleri Laboratuar Hizmetleri Ekipman Temini ve İmalatı Mekanik ve Elektirik Montaj İşleri Alt Yapı Projelendirme ve Yapım İşleri

6 TEMSİLCİLİKLERİMİZ FUCHS JET AERATÖRLERİ NİVUS ÖLÇÜM CİHAZLARI
CORODEX TEMİZ SU SİSTEMLERİ

7

8

9 DEVAM EDEN İŞLERİN HABER ve FOTOĞRAFLARI

10 DEVAM EDEN PROJELER ÇORLU DERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
ATIKSU ARITMA TESİSİ YER : ÇORLU İŞVEREN : ÇORLU DERİ OSB SÖZLEŞME TAR. : 04/03/2004 İŞ SÜRESİ : 2 Yıl ATIKSU MİKTARI : m³ / gün 04/03/2004 tarihinde yapıma başlanan Çorlu Deri Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisini Türkiye’ nin en büyük endüstriyel atıksu arıtma tesisi olma özelliğine sahiptir m²’ lik bir alana inşa edilmektedir.

11 DEVAM EDEN PROJELER UŞAK OSB ATIKSU ARITMA TESİSİ YER : UŞAK
İŞVEREN : UŞAK OSB ANLAŞMA TARİHİ : 25/07/2005 BİTİŞ TARİHİ : AĞUSTOS 2006 ATIKSU MİKTARI : m³ / gün Uşak Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaat çalışmaları devam edilmektedir. Uşak Organize Arıtma Tesisi m²’lik bir alana inşa edilecektetir.

12 İRTİBAT ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş.
Cumhuriyet Cad. Şark Apt. No : 1/1 Taksim – İstanbul Tel : 90 (212) Fax : 90 (212) Web:


"İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları