Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli."— Sunum transkripti:

1

2 Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli bir hizmet verme anlayışıyla kurulmuştur. Konusundaki tecrübesini ve uzmanlığını son sistem cihazlarla bünyesinde buluşturarak size daha iyi hizmet vermek üzere uzun yıllardır çalışmaktadır. Aracınız bizim için değerlidir. Gözünüz arkada kalmadan güven içinde olmanın rahatlığını ve huzurunu S.O.S serviste yaşayacaksınız...

3 EKPERTİZ HİZMETLERİ Araç alım-satımlarında ve arızalı veya bakım zamanı gelmiş araçlarınızın mevcut arıza, hasar ve bakımla ilgili tespitleri yapılır.

4 ARAÇ MUAYENE Aracınızın fenni muayene işlemleri servisimizde her türlü teknik kontrol yapılıp varsa eksikleri tamamlanarak tecrübeli uzman kadromuz tarafından 1 iş gününde tamamlanır.

5 SİGORTA İŞLERİ Kasko ve trafik poliçeleriniz anlaşmalı acentelerimizde en uygun fiyat ve şartlarda yapılır. Kasko ve trafik hasarlarınız vekaleten ücretsiz olarak yapılır.

6 EGZOZ EMİSYON PULU Servisimiz çevre ve orman bakanlığının yetkili istasyonu olup, modern cihazlar ile emisyon ölçümü yapılıp gerekli belgeleri verme yetkisine sahiptir.

7 RUHSAT İŞLEMLERİ Her türlü araç alim-satım ve ruhsat yenileme işlemleriniz tarafımızca yürütülür.

8 KAPORTA BOYA İŞLERİ Sigortalı ve sigortasız hasar işlemlerimiz uzman ve tecrübeli ekibimiz tarafından en yeni teknolojik ekipmanlar ile garantili olarak yapılır.

9 ELEKTRİK-ELEKTRONİK İŞLERİ Aracınızın her türlü elektrik-elektronik sorunları modern teknik imkanlarımız ve uzman kadromuz ile garantili olarak giderilir.

10 CAM-KİLİT İŞLERİ Aracınızın her türlü cam- kilit işleri modern teknik imkanlarımız ve uzman kadromuz ile garantili olarak yapılır.

11 2. EL ARAÇ ALIM-SATIM İŞLERİ 2. el araç alım ve satım konularında fiyat analizi ve ekspertiz hizmeti uzman kadromuz tarafından yapılır.

12 ÇEKİCİ HİZMETİ Haftanın 7 günü 24 saat acil çekici hizmeti ve danışmanlık hizmeti verilir

13 LASTİK İŞLERİ Firmamız Pirelli bayii olup aracınıza performans ve fiyat olarak en uygun lastik seçiminde danışmanlık hizmeti verilir. Her türlü lastik tamiri yapılır.

14 Nispetiye Sokak Peker Sokak No:3 Levent/İSTANBUL TEL: 0 212 264 6771 (pbx) FAX: 0 212 264 4705 www.motar.com.tr


"Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları