Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ"— Sunum transkripti:

1 UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ

2 KURULUŞTAN GÜNÜMÜZE… Şirketimizi 1994 yılında Elektrik taahhüt ve malzeme satışı amacıyla kurduk. 2000 yılında tüm ağırlığımızı satışa vererek Gebze’de lider konuma yükseldik. 2007 yılında 250 m2’lik kapalı alanda yeni Aydınlatma bölümünü açtık.

3 Şirket personelimizin teknik bilgi ve deneyimleri ile dürüst ve ilkeli hizmet anlayışıyla 14 yılda müşterilerimizin güvenini kazandık.

4 Mağazamızda; Elektrik Şalt, Otomasyon Malzemeleri, Her türlü Kablo ve Pano çeşitlerini, A.G-O.G malzemeleri, Aydınlatma ürünleri ve Spotları cazip piyasa fiyatları ve ödeme koşulları ile müşterilerimize sunmaktayız.

5 Şirketimiz bugün 750 m2 kapalı alanda 14 kişilik
genç ve dinamik kadrosuyla faaliyet gösteriyor.

6 AYRICALIKLARIMIZ… Malzeme teslimatlarımızı araçlarımız ile müşteri ambarlarına, doğru bir şekilde teslim ediyoruz. Çalıştığımız firmaların spesifik malzemelerini stoğumuzda tutarak firma ambar maliyetlerini düşürüyoruz. Deneyimli teknik personelimiz ile acil durumda sorun çözümü için eşdeğer ürün önerebiliyoruz.

7 AYRICALIKLARIMIZ… Gece ve hafta sonları doğabilecek malzeme ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Stoğumuzda olmayan malzemeleri aciliyete göre en kısa sürede tedarik ediyoruz.

8 Günümüzde teknik destek, bilgi, deneyim ve lojistiğin ön planda olduğu bu sektörde
UYUM ELEKTRİK olarak dürüst, ciddi, disiplinli ve marka olmanın getirdiği sorumlulukla; sizin için sizlerle uzun yıllar var olmayı hedefliyoruz. Saygılarımızla…

9 Bize ulaşmak için… www.uyumelektrik.com.tr
Mustafapaşa Mah. İbrahimağa Cad. No:39 Gebze/KOCAELİ (pbx) (fax) (gsm)


"UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları