Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…"— Sunum transkripti:

1 PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…

2 Projenizde birbirini takip eden bir sürü karışık aktivite var, hangisinden başlayacağım, nasıl takip edeceğim mi diyorsunuz ?

3 Projenizin işleyişi esnasında bir sürü belirsizlik mi var ? Her taraf sislerle mi kaplı ? Hangi yönü seçmeniz gerektiğine karar veremiyor musunuz ? Seçtiğiniz yolun sizi nereye götüreceğini göremiyor musunuz ?

4 Aldığınız kararları, seçtiğiniz yolu, herhangi bir analiz veya baza göre karşılaştırmalı verilere dayanmayan raporlara göre belirliyor, o yolun sizi hangi hedefe götürdüğünü sadece hissetmeye çalışıyor ama asla emin olamıyor musunuz?

5 Herhangi bir konuya, imalata veya detaya odaklandığınızda odağınızın dışında kalan konuların, imalatların veya detayların başınıza ne dertler açacağını bilebiliyor musunuz?

6 Projenizi bir an önce bitirmek için bazen çok hızlanmanız gerekebilir. Hızlandığınız anda görüş netliğinizin bozulacağını ve doğru kararları almanızı sağlayacak teknoloji ve bu teknolojiyi kullanan bir ekibiniz yoksa bu görüş bozukluğunun kaza yapmanıza neden olacağını bunun da telafisi oldukça güç vakit ve nakit kaybına sebep olacağının farkında mısınız?

7 Projeniz birçok riski içerdiği halde, siz bu risklerin bazılarını çok net görebilirken, bazılarını hiç göremiyor musunuz? Bazı risklerin önemsiz gibi gözükmelerine rağmen başınıza çok büyük dertler açabileceğinin farkında mısınız?

8 Her geçen dakika projenizin bitiş tarihine daha da yaklaştığını görüyor ancak iş istediğiniz performansta ilerlemediği için geçen zamanla ilgili elinizden üzülmekten başka bir şey gelmiyor mu?

9 Kaynaklarınızın doğru kullanıldığından emin misiniz?

10 İşleri hangi sırayla yapmanız gerektiğini gösteren doğru bir iş programınız olduğundan emin misiniz?

11 Teknik departman size her şeyin yolunda olduğuna dair raporlar verirken, Finans departmanı başınızın her an çok büyük derde girebileceğini mi rapor ediyor?

12 Ne yaparsanız yapın, projeniz arzu ettiğiniz şekilde ilerlemiyor ve sürekli olarak nakit ihtiyacı mı doğuruyor?

13 Proje Yönetimi bir sistem ve disiplin işidir. Eğer elinizde, size doğru yolu gösteren bir sisteme sahip kalifiye bir takım varsa yolunuza ne gibi belirsizlikler çıkarsa çıksın, siz hedefinize ulaşırsınız.

14 Öncelikle yapacağınız projenin tüm imalatlarını miktarsal olarak hesaplamanız gerekir. Daha sonra bu imalatların gerçekleşmesi için gereken işgücü, makine gücü ve malzeme miktarlarını, maliyetleri ile birlikte hesaplamanız gerekir. Daha sonra da bu imalatlar arasındaki bağlantıyı kurarak iş programı hazırlamanız ve işgücü, makine gücü ve malzeme histogramlarını oluşturmanız, projenizin nakit akışını görmeniz gerekir.

15 Projenizin başarısı, projenizdeki her türlü imalat gerçekleşmesinin, çizdiğiniz yoldaki planlar ile, gerek zamansal, gerekse parasal olarak, kıyaslanabileceği bir sisteme sahip kalifiye bir ekibin kurulmasına bağlıdır.

16 Bir sistem sahibi böylesine kalifiye bir ekibi kurmanız sonucunda, karşınıza çıkacak her yol ayrımında; hangi yolun sonunun nereye varacağını ve bedelinin ne olacağını çok daha kolay görebilecek ve çok daha doğru kararları çok daha kolay verebileceksiniz.

17 Projenizdeki problemleri önceden görebilmek, tedbir alabilmek ve hedefe ulaşmak artık çok daha kolay… Ekibinize katılmaya hazırız.

18 İşinizi şansa bırakmayın. “İKİNCİ ELİN SES ÇIKARTTIĞINI” unutmayın!

19 PYO PROJE YÖNETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Eminalipaşa Cd. No:9/15 Altıntepe, 34744 Istanbul – Türkiye T: +90 216 4171773 F: +90 216 4175398 info@pyo.com.trwww.pyo.com.tr


"PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları