Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KURUMSAL TANITIM BELGESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KURUMSAL TANITIM BELGESİ"— Sunum transkripti:

1 KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Dakik İletişim Teknolojileri Bizi Arayın 0(216)

2 Neden DakiksMS Bizi Arayın
Mesajlarınızın zamanında yerine ulaşmasını istermisiniz ? Doğru firma ile çalışmaya başlamak üzeresiniz.Dakik SMS, Sazak Gsm Haberleşme teknolojileri San ve Tic Ltd Şti markasıdır.Yani kurumsallaşma sürecini tamamlamış, şirket içerisinde departmanlara ayrılmış ve bölüm müdürleri tarafından yönetilen bir şirkettir. Dakik SMS ile çalışmaya başladığınızda bir sorun ile karşılaşmanız durumunda derdinizi tekrar tekrar tüm firma çalışanlarına anlatmak zorunda kalmaz, size özel müşteri temsilciniz ile koordine olursunuz. Mesajlarınızın ne kadar önemli olduğunun farkındayız… Bu yüzden yetkin ve tecrübeli teknik ekibimiz sürekli olarak sistemlerini ve işlerini takip ediyor.Bugün çok büyük arz eden hastane mesajları, acil cenaze mesajları, acil kan duyurusu gibi mesajlardan tutun, kampanya ve tanıtım mesajlarınızda aynı hızda ve titizlikle alıcılarına ulaştırıyor. Geliştirilmiş otomasyonumuz sayesinde bizden kredi alımı yaptığınız anda faturanız otomatik olarak hızlanıyor ve aynı gün kargolanarak sizlere ulaştırılıyor. Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumundan almış olduğumuz STH (Sabit Telefon Hizmeti),SMŞH (Sanal Mobil Şebeke Hizmeti) ve MVNO (Sanal Mobil Şebeke İşletmeciliği) lisanslarımız sayesinde sizlerin güvenli,yasal ve kaliteli bir hizmet almasına olanak sağlıyoruz. Tüm gsm operatörleri ile doğrudan yapmış olduğumuz arabağlantılar ile maliyetlerimizi mikro seviyeye çekerek sizlere çok uygun fiyatlar ile hizmet sunabiliyoruz. Sektördeki 7 yıllık tecrübemizi kaliteli alt yapımızla birleştirerek 7gün 24saat sizlere aktif hizmet sunuyoruz. Size özel atanmış olan müşteri temsilciniz ile kampanyalarınız üzerinde fikir alışverişinde bulunarak göndereceğiniz mesajlaşlarınızın daha etkili olmasını sağlayabiliyoruz. Bugün göğsümüzü gererek diyebiliriz ki Dakik SMS ile çalışmak sizin için bir ayrıcalık olacaktır ve rakiplerinizin arasında sıyrılmasınızı sağlayacaktır. Dakik İletişim Teknolojileri Bizi Arayın 0(216)

3 Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz
Pratik Panel PratikPanel web uygulamarımız sayesinde internet olan herhangi bir konumda kolayca mesaj gönderebilir ve kayıtlı rehberinize ulaşabilirsiniz Excel2SMS Excel2SMS web eklentimiz ile excel dosyalarını kolayca telefon rehberinize aktarabilirsiniz Uzun Mesaj Uzun Mesaj özelliği sayesinde 459 Karakter uzunluğundaki mesajlarınızı tek seferde gönderebilirsiniz. Hitaplı Mesaj Mesaj gönderimleriniz sırasında rehberinizdeki her kişi için farklı bir mesaj oluşturarak otomatik olarak devamsızlık, borç bilgilendirme gibi mesajlarınızı rahatlıkla gönderebilirsiniz. İleri Tarihli Mesaj Mesaj gönderimleriniz sırasında gönderim için ileri bir tarih belirleyerek gönderimlerinizi önceden planlayabilirsiniz. İleri Tarihli Mesaj Mesaj gönderimleriniz sırasında gönderim için ileri bir tarih belirleyerek gönderimlerinizi önceden planlayabilirsiniz. Dakik İletişim Teknolojileri Bizi Arayın 0(216)

4 Hertürlü teknik destek için bize ulaşın: teknik@dakiksms.com
Web sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz pratik panelimiz sayesinde sms’leriniz çok rahatça gönderin… Hertürlü teknik destek için bize ulaşın: Dakik İletişim Teknolojileri Bizi Arayın 0(216)

5 Dakik İletişim Teknolojileri
Abonelik Süreci Dakik SMS Kurumsal bir telefon hattı aboneliği gerektirmez bu yüzden abonelik işlemleriniz sadece 30 saniye sürer. Abone olmak için öncellikle web sitemiz üzerindeki abonelik formumuzu doldurmanız gerekir.Bu işlemin ardından müşteri temsilcimiz size dönüş yaparak hesabınızı aktive edecektir. Size açılan bu hesab ile sistemi deneyebilir ardından müşteri temsilcimiz size dönüş yaparak hesabınızı aktive edecektir. Size açılan test hesabı ile sistemi deneyebilir ardından kredi alımı yaparak mesaj göndermeye başlayabilirsiniz. Kurumsal Hat Gerektirmez İhtiyacınız Kadar Kredi Alırsınız Kullanım Süresi Yoktur Dakik İletişim Teknolojileri Bizi Arayın 0(216)

6 Referanslarımız

7 Dakik İletişim Teknolojileri
Bizi Arayın 0(216)


"KURUMSAL TANITIM BELGESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları