Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mahalli idarelerin altyapı sistemleri ile ilgili genel planlama, programlama, fizibilite,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mahalli idarelerin altyapı sistemleri ile ilgili genel planlama, programlama, fizibilite,"— Sunum transkripti:

1 HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mahalli idarelerin altyapı sistemleri ile ilgili genel planlama, programlama, fizibilite, projelendirme, inşa, işletme, finansman ihtiyacı ve yatırım önceliklerini belirleyen, teknik destek sağlayan, Üst planlara uygun olarak teknik altyapı tesislerinin planlamasına, projelendirilmesine ve yapılmasına ilişkin usul ve esasları belirleyen, gerektiğinde yapan, yaptıran, onaylayan, izleyen ve uygulanmasını denetleyen,.Yatırım programına alarak, hibe veya fon yardımlarının katkısıyla gerçekleştirilecek olan, yatırımları yapan veya yaptıran hizmet birimidir. GÖREVLERİ

2 HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLİ İDARELERİN “ALTYAPI TESİSLERİ” Mahalli idarelerin teknik altyapı hizmetlerine ait etüt proje ve yapım işleriyle ilgili şartnameler düzenlenecek, usul ve esasları belirlenecektir.

3 HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ “YENİLEME VE DÖNÜŞÜM ALANLARI “ ALTYAPISI ALTYAPISI Yenileme ve dönüşüm alanları, finans merkezleri gibi uygulamalara ilişkin her türlü altyapı, katlı ve köprülü kavşak yatırımları yaptırılacaktır.

4 HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ALTYAPI UYGULAMALARINDA “KOORDİNASYON” Her türlü altyapıya ilişkin, etüd, proje, yapı ruhsatı ve kullanma izni düzenlenmesine dair usul ve esasları belirlenecek, planlama ile uyumlu olarak projelendirilmesi ve yapılması sağlanacaktır.

5 HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ALTYAPI YATIRIMLARINA “HİBE / FON DESTEĞİ” “HİBE / FON DESTEĞİ” Avrupa Birliği ve Dünya Bankasından sağlanacak hibe ve fonlar altyapı yatırımlarının finansmanında kullanılacak, bu hibe ve fonların tek elden organize edilip, gerekli projelere yönlendirilmesi sağlanacaktır.


"HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mahalli idarelerin altyapı sistemleri ile ilgili genel planlama, programlama, fizibilite," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları