Şeytani 10 Papa

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRK TÜRKMEDYASININPROFİLİ MEDYASININPROFİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ARAŞTIRMA...
Advertisements

AÇLI SEFERLERİ Sedat ALTAŞ.
İLAHİ DİNLER Musevilik İsevilik İslamiyet.
AĞAÇLAR Cem Yurtsev Müzik: Elvis Presley - Can’t help falling in love with you Cem Yurtsev
Malazgirt savaşından sonra Türklerin Anadolu’ya
 BAŞKENTİ-KONSTANTİNOPOLİS  RESMİ DİLİ-LATİNCE  DİNİ-391 yılına kadar Antik Roma Dini, Sonra Ortodoks Hristiyanlığı ve Hristiyanlık  YÖNETİM-OTOKRASİ.
Değerli Dostlar, canım gezmek istiyor ya, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Tarih 28 Temmuz 2008 ve bu kez yolum, Erzincan’dan Erzurum’a doğru...
ORTAÇAĞDA AVRUPA TARİHİ
Tarafından yayınlanmaktadır.
SANATSIZ KALAN BİR TOPLUMUN HAYAT DAMARLARINDAN BİRİ KOPMUŞ DEMEKTİR.
Yrd.Doç.Dr. Mehmet KARATAŞ Tıp Tarihi ve Etik AD
ANADOLU SELÇUKLULARI VE HAÇLILAR
ŞEYTAN.
PEYGAMBERLERE VE İLAHİ KİTAPLARA İMAN
HAÇLI SEFERLERİ.
Hristiyanlık Günümüzde Yaşayan Dinleri Tanıyalım
TIRTILIN DEĞİŞİMİ.
TÜRKLERİN VE MOĞOLLARIN ESKİ DİNİ
BABİLLİLER.
İstanbul’un fethi İstanbul'un Fethi, 29 Mayıs 1453'te, şehri günlerdir kuşatan Osmanlı ordusunun, şimdi İstanbul olarak bilinen, o.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
TARİHTE VATİKAN Vatikan eskiden oldukça büyük bir devletti.Toprakları km yi ,nüfusu da 3.5 milyonu aşıyordu.Daha sonra topraklarını komşu İtalya.
1. Kelime 1. Bir dans çeşidi. 2. Sivri uçlu, uzun ve kalın yeşil biber. Kahvaltıda yediğim …………….. biberler midemi yaktı.
AVRUPA’DA REFORM HAREKETLERİ
Salih Zeki Anadolu Lisesi
Sosyal Bilgiler ANADOLU’DA İLK TÜRK DEVLETİ ve BEYLİKLERİ
HAÇLI SEFERLERi Orta Çağ'da Avrupalıların Müslümanların elinde bulunan ve Hristiyanlarca kutsal sayılan Kudüs ve çevresini geri almak için düzenledikleri.
ZAMİRLER SIFATLAR FİİLLER
A Kartallar Diyarı RNAVUTLUK.
İSTANBUL’UN FETHİ Recep BOZKURT SLAYTIMIZ SESLİDİR.
HAÇLI SEFERLERİ.
AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI ( EKİM)
,.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
ORTAÇAĞ’DAN RÖNESANSA
BATI MÜZİĞİ TARİHİ 2. Ünite: ORTA ÇAĞ DÖNEMİ MÜZİĞİ
İnsan İradesi ve Kader İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellikler, -akıl -irade AKIL, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayırt.
Şeytani 10 Papa
İstanbul Miladi 675‘de Ömer bin Abdülaziz tarafın- dan kuşatıldığında Seyyid Bilal Hazretleri bu kuşat- madaki gazilere yardım için Orta Asyadan.
Hazırlayan Muhammed ARTUNÇ
LÜZUMLU VE LÜZUMSUZ ÖĞRETMEN OLMAK İSTEYENLER İÇİN BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ Kadir KESKİN Emekli Öğretmen.
RÖNESANS Nurdan Gül Kökten Eskişehir Salih Zeki Anadolu Lisesi.
Abbasi Tarihi Berat Köse.
Marcus Antonius Berat Köse.
orta ÇAĞLARDA ULUSLARARASI İLİŞKİLER
Nuran BOYRAZ Tarih Öğretmeni HAÇLI SEFERLER İ (1096–1270) XI. yy.'ın sonlarından XIII. yy.'ın sonlarına kadar Hıristiyanların güçlenen Müslüman dünyasına.
V. Bayrakv v Arma v Ulusal Marş "Inno e Marcia”Inno e Marcia.
ANADOLU (TÜRKİYE) SELÇUKLU DEVLETİ.
EDİRNE’NİN KÜLTÜR VE TURİZM POTANSİYELİ Balkan Yarımadası'nın güneydoğu kesimindeki Trakya Bölgesinde yer alan Edirne, Doğu-Batı ulaşım yolları üzerindeki.
Ortaçağın Genel Özellikleri: _Devletlerin merkezi otoritesi zayıf. _Feodalite rejimi toplumları baskı altına almıştır. _Papalar hem dinsel, hem siyasal,
Avrupa’da, hangi savaşın sonucunda, Haçlı Düşüncesi ortaya çıkmıştır?
HAÇLI SEFERLERİ.
ASKER ÇOCUĞU OLMAK SesiAçınız.
Hıristiyan Mezhepleri
NESİLDEN GELEN GÜNAHLAR
Josef STALİN’İN Kimdir?
MENDERES BALTA  Basım mürekkep uygulama yoluyla bir levha veya kalıbı kağıda yada kumaşa bastırarak, günümüzde ise birçok başka yöntemle metin.
HAÇLI SEFERLERİ. Haçlı Seferleri, yılları arasında, Avrupalı Katolik Hıristiyanların, Papa’nın çe ş itli vaatleri ve talebi üzerine, Müslümanların.
İBADET Hıristiyanlığın ilk üç asırlık döneminde belli bir ibadet şekli yoktu. Bu nedenle, dördüncü yüzyılın ikinci yarısına kadar günlük olarak yapılan.
Türkiye(Anadolu) Selçuklu Devleti
İnsanı belirli bir amaç için harekete geçiren, istek, arzu, güçtür.
Psikopatolojinin Tarihçesi
İnsanı belirli bir amaç için harekete geçiren, istek, arzu, güçtür.
Rönesans. Rönesans "yeniden doğuş" anlamına gelen bir süreçtir. 15. yüzyılda başlayan bu süreç, aynı yüzyıl içinde bütün Avrupa'ya yayıldı. Bu yenilikte,
AİLE NEDİR ? Aile, evlilik ve kan bağına dayanan; anne, baba, çocuklardan oluşan en küçük sosyal gruptur. Toplum, ailelerden oluşur. Bu nedenle, aile.
COĞRAFİ KEŞİFLER.
MISIR’DAN TAM öZGÜRLÜK
Asil Aşk Ezgisi Lesson 6 for May 11, 2019.
OSMANLI KURULUŞ.  Osmanlı Devleti’nin Doğuşu  Malazgirt Savaşı’ndan sonra birçok Türk boyu ile beraber Anadolu’ya gelen Kayılar, Türkiye  Selçuklu.
Sunum transkripti:

Şeytani 10 Papa Berat Köse

10-) VI.Alexander 1501 yılında Vatikan’da “gelmiş geçmiş en kötü seks partisi”ni düzenlediği söyleniyor. Aynı zamanda kız kardeşleri ve kızlarıyla düzenli olarak cinsel ilişkiye girdiği bilinmekte.

9-) I.Damasus Kiliselerin finanse edilmesi için kadınların ve çocukların satılması Damasus’un günahlarının sadece bir tanesi. Damasus’a karşı çıkanların topraklarına el konulup canlı canlı yakılması ise alışageldik icraatlarından bir tanesi. Papalığı bir kurum haline getiren de kendisidir.

8-) III.Sergius 7 yıllık Papalık zamanına bir çok kötülüğü barındırmıştır. Metresiyle nikahsız yaşamasının yanı sıra papalığı da bir önceki papayı öldürerek ele geçirmiştir.

7-) IX.Benedict Katolik Ansiklopedisi’nde kendisi için “Peter’ın koltuğunda oturan bir utanç” diye yazar. Papalığı dini bilgisi değil sosyal gücüyle almış olan Benedict IX cinayetlerinden ve zinasından bıkan Roma halkı tarafından şehri terk etmeye zorlanmış ama bir süre sonra yerine geçen papayı öldürerek tekrar geri gelmiş ve Papalığa devam etmiştir.

6-) IX.Pius 1846 – 1878 yılları arasında yaşamış olan Pius Abraham Lincoln süikastini planlamış ve uygulatmıştır. Suikast planını uygulayan “fanatik köle manyağı” aslında gerçek değildir.

5-) II.Urban Kendisi yılları arasında Konstantinapolis Ortodoks Kilisesi’ne bağlı 10 milyon kişinin öldürülmesi emrini vermiştir. Hitler’in sadece 6 milyon kişi öldürdüğü düşünülürse kendisinin kötülüğü daha iyi anlaşılır.

4-) III.Innocent Dördüncü Haçlı Seferi için askerleri kutsayan ve kutsal toprakları almaları için emir veren Papa. 1 milyon kişi bu yüzden ölmüştür.Bu haçlı seferi Constantinapole şehrinin kurulmasını sağlamıştır.

3-) VIII.Boniface Dante’nin İlahi Komedya eserinde cehennemin en aşağısında bulunan 3 kişiden biridir. Komik gelebilir ama Boniface VIII açıkça belirttiği gibi bir ateistti. Kendisi Unam Sanctum’u yayınlayarak bütün “ruhsal” gücün Papalıkta toplandığını belirtir ve bu sayede Papa’lığı bir nevi yarı-tanrı haline sokar. Fransa ve Almanya üzerinde otorite kurmaya çalışmalarının ardından linç edilerek öldürülür.

2. XXIII.John 37 Kardinal kendisi hakkında suç işleri işlediğini ifade etmiştir. Zina, sado-mazo ilişkiler, dini görevleri satmak, hırsızlık ve cinayet. 200 rahibeden oluşan bir haremi olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

1. XII.Pius Pius XII’ye göre “katolik kilisesine karşı çıkan Avrupa’daki tüm azınlıklar sadece öldürülmekle kalmaması Tanrı’ya karşı sapıklığın cezası olarak canlı canlı ateşe verilmeliydi”. Hitler’de böyle güzel bir mentörü hiç bir yerde bulamazdı heralde.

SON