ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ORTAOKUL SONRASI EĞİTİM SEÇENEKLERİ
Advertisements

SELÇUKLU MEHMET ALİ ATİKER
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)-2014 Eylül ayında duyurulan ve kısaca TEOG olarak adlandırılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi bu.
GEÇMİŞTEN GELECEĞE KÜLTÜR KORİDORLARI PROJESİ
GAZİ ORTAOKULU REHBERLİK BİRİMİ
BENİM LİSEM HANGİSİ?.
Konak Anadolu Lisesi.
TÜRKİYE İŞ KURUMU.
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
TÜRK TELEKOM ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2014
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
OKUL VELİ EL ELE PROJESİ ŞAPHANE 2012
Siz Şu Anda Tam burdasınız. Bu noktada Size yardımcı olmak için bu sunuyu hazırladık.
CEBELER ANADOLU LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
HANGİ ALAN-HANGİ MESLEK?
ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞTE TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
SINIF REHBER ÖĞRETMENİYİM
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
Hangi Liselere Gidebilirim?
KELİME KUMBARAM.
2013 SBS SİSTEMİ. ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE 3 ÖNEMLİ UNSUR BULUNMAKTADIR 1.SBS (SEVİYE BELİRLEME SINAVI) 2.YBP (YILSONU BAŞARI PUANI) 3.OYP(ORTAÖĞRETİME.
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 İsabey Atatürk Ortaokulu & İlkokulu.
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
TEOG SINAVI VE TERCİH İŞLEMLERİ
GÖREVNORMMEVCUTİHTİYAÇ Müdür Müdür Baş Yardımcısı Müdür Yardımcısı Öğretmen VHKİ – Memur Teknisyen Yardımcı Personel (Hizmetli) TOPLAM.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARI DURUMU Sınava Giren Öğrenci Sayısı Barajı Geçen Öğrenci Sayısı Tercih yapan Öğrenci Sayısı Tercihine Yerleşen.
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ.
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 TEOG
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YUNUS EMRE ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG)
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
EĞİTİMDE KALİTEYİ İYİLEŞTİRME PROJESİ
TOKAT İL MERKEZİNDE BULUNAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
GÖREVNORMMEVCUTİHTİYAÇ Müdür Müdür Baş Yardımcısı Müdür Yardımcısı Öğretmen VHKİ – Memur Teknisyen Yardımcı Personel (Hizmetli) TOPLAM.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMAYI KOLAYLAŞTIRAN YÖNTEMLER BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 3 DESTEK SÜREÇLERİ.
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
T.C. GÖLYAKA KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
BİLSEM EĞİTİM PROGRAMLARI
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleştirileceklerdir.
YENİ SINAV SİSTEMİ YAMAN DEDE İMAM HATİP ORTA OKULU REHBERLİK SERVİSİ
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILSONU İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU DURSUN ALİ KURT.
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
MERKEZİ SINAV.
Sunum transkripti:

ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ «BİLGİ MAHALLESİ» ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Projenin Adı : Bilgi Mahallesi Proje Sorumlusu: Osman SARAÇOĞLU Proje Danışmanı: Özlem EKİCİ KIZILIRMAK Uygulama Alanı ve Yeri: Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Eskipazar / KARABÜK

Proje Ekibi : Osman SARAÇOĞLU – Eskipazar ÇPAL Okul Müdürü Rafet GEMİCİ – Müdür Yardımcısı Özlem EKİCİ KIZILIRMAK -Rehber Öğretmen Murat ÖZSOY -Tarih Öğretmeni Muhammet BAŞOL -Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Hüseyin AKTAŞ -Elektrik Öğretmeni Zeliha TOSYALI -Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Feyat TAŞ -Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Projenin Amaçları ve Gerekçeleri: Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin akademik, bilişsel ve sosyal başarısını artırmayı hedeflemektedir. EKAP; Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi’nin 2. maddesi kapsamında gerçekleştirilecektir. Projeyi Yürütecek Kurum ve Birimler: Eskipazar ÇPAL Okul Müdürlüğü ve EKAP Proje Ekibi

Proje Uygulama Aşamaları / Faaliyetleri: Bilgi, Kavrama, Uygulama, Analiz, Sentez ve Değerlendirme basamaklarından oluşan, Bloom Taksonomisi olarak bilinen altı basamaklı eğitsel hedeflerin taksonomisinin birincisi "BİLGİ" basamağı projemizin çıkış noktası oldu. Okulumuzu bir mahalle olarak düşünüp, her kattaki koridoru bir sokak olarak tasvir ettik. Sosyal Bilimler Sokağı Matematik-Fen Bilimleri Sokağı Dil ve Edebiyat Sokağı İmam-Hatip Sokağı Mesleki ve Teknik Bilimler Sokağı Sağlıklı Yaşam ve Spor Sokağı, adı altında altı sokak tasnif ettik.

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ SOKAĞI

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ SOKAĞI

MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER SOKAĞI

MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER SOKAĞI

DİL VE EDEBİYAT SOKAĞI

DİL VE EDEBİYAT SOKAĞI

DİL VE EDEBİYAT SOKAĞI

SOSYAL BİLİMLER SOKAĞI

SOSYAL BİLİMLER SOKAĞI

SOSYAL BİLİMLER SOKAĞI

İMAM HATİP SOKAĞI

İMAM HATİP SOKAĞI

SAĞLIKLI YAŞAM VE SPOR SOKAĞI

SAĞLIKLI YAŞAM VE SPOR SOKAĞI

SAĞLIKLI YAŞAM VE SPOR SOKAĞI

Uygulama Bu sokaklardaki panolara öğrencilerin ilgisini çekecek ödüllü sorular asılarak öğrenciler cevapları her sokakta olacak olan kutucuklara atacak ve bu kutucukların anahtarları öğretmenlerde olacaktır. Her hafta herhangi bir günde en az bir soru sorulacak ve doğru cevap veren öğrenciler not edilerek en fazla doğru cevap veren öğrenci ödüllendirilecektir. Bu etkinlikle panolardaki o derslerle ilgili bilgileri görmeleri, takip etmeleri ve incelemelerini amaçladık. Bu sayede hem örtük öğrenme gerçekleşecek hem de bu derslerden temel bilgileri öğrencilerin tekrar ederek kalıcı öğrenmenin gerçekleşmesi sağlanacaktır. Ayrıca giriş kattaki asılı TV ekranından önemli günlerdeki bilgiler, öğrencilere kişisel, sosyal ve bilişsel katkısı olacak olan sunumlar ve ödüllü soruyu doğru bilen öğrencilerin isimleri ve resimleri sürekli yayınlanacak.

Projeden Beklenen Sonuçlar: Öğrencilerde araştırma merakının uyanması Akademik, bilişsel ve sosyal başarılarının artırılması Projenin Süresi: 16/11/2015 – 12/06/2015 Projenin Kaynakları: Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul-aile Birliği

BİLGİ MAHALLESİNE HOŞGELDİNİZ… Hangi sokaktaki bilgiyi aramıştınız???