BİLECİK CUMHURİYET MAHALLESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KADEM KIBRIS TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ HEKİM ÇALIŞMA KOŞULLARI, SORUNLAR VE ÖNERİLER ARAŞTIRMASI MART 2010.
Advertisements

YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
SEÇİM GÜNÜ. SEÇİM GÜNÜ SEÇİM GÜNÜ SANDIK KURULU, OY VERMEYE BAŞLANMASINDAN BİR SAAT ÖNCE OLUŞTURULUR. SANDIK KURULU PARTİ ÜYESİ YOKSA YEDEK, YOKSA.
KÖYÜMÜN UMUT ÇİÇEKLERİ PROJESİ
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu
PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde etkili olmuştur. Projemiz.
1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Antalya Manavgat İlçesi Uzunlar Köylü halkıyla bir araya gelmek. Köylü halkı tarımla ilgilendiği için onlarında ilgisini yaptığımız.
YG-21 Kadın Meclisleri & Ulusal Gençlik Parlamentosu
SUNUM.
YAŞAM PARKINDA ENGELLİLER İÇİN HAVUZ KENARINDA SOHBET YERİ
(TODUP Grup C-1) GRUP KAZASIZ BELASIZ.
BU TOPRAĞIN DEĞERİ PROJESİ PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde.
MEZARLIK BAKIM VE FİDAN DİKİMİ PROJESİ KILCAN KÖYÜ/UŞAK PROJE SONUÇ RAPORU Proje Danışmanı:Esin Çeltik Proje Süresi:7 Gün Proje Başlama Tarihi:
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
BİLGİSAYARIN B Sİ Bilgisayar Kullanım kursu (1. Kademe)
Canlıları Sevmekle Başlar Her şey. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta Sevil ÖGÜTMENEV HANIMI Yasemin YILDIZÖGRENCİ.
ŞEFKAT GRUBU. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta SEVİM ÖZDEMİR Muhtar SEMA SEVİL Belediyede çalışıyor TALAT.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
SEÇİM SİYASETÇİNİN EN SİHİRLİ SÖZÜ SİYASETÇİNİN EN SİHİRLİ SÖZÜ SİYASETİN HARMAN YERİ SİYASETİN HARMAN YERİ BÜTÜN EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIMIZ.
DEMOKRASİ YOLUNDA TÜRKİYE
Kaliteli EÇE uygulamalarında hakkaniyet odağı: Toplum temelli yaklaşımlar yoluyla eşitsizliklerin ele alınması MOINHO DA JUVENTUDE.
PROJENİN ADI: GÖNÜL KÖPRÜSÜ ADI SOYADIMESLEĞİTELEFONE-POSTA Nadir AYDINEmekli Subay Senem KOÇEv Hanımı
BİR TORUNUNDA BİZİ KABUL ET. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta Kemal BAYRAMOĞLU ÖĞRENCİ Özgür ÇAKMAK ÖĞRENCİ532.
BAŞARILI VE FAKİR ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ BEYAZ MARTI GRUBU.
GRUP ÇÖZÜM ENGELLİYİM, HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM!.
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
Yaşam Birlikte Güzel. GRUP ÜYELERİ Adı ve SoyadıMesleğiCep Atila Ilıman Doktor Burak Işılar Öğrenci
Balıkesir Grubu Sosyal Sorumluluk Projesi
ÇOCUKLAR SİNEMAYLA BULUŞUYOR. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta ALİ RIZA SULUDERE ESNAF UFUK ERDEN ESNAF
MAVİ BAYRAK PROGRAMI’NDA ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLİNÇLENDİRME
ANTALYA KALİTE ÖDÜLÜ S Ü R E Ç Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya.
SİYASİ PARTİ NE DEMEKTİR?
Projeler.meb.gov.tr Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI 2010.
Seçim kampanyası nasıl yürütülür? EEkip oluşturma  kamuoyu araştırmalarının yapılması SSeçim konvoyunun örgütlenmesi SSeçim otobüsünün hazırlanması.
SOSYAL BİLGİLER 5. SINIF DERS KİTABI 7
T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HACI RAFET GÜMÜŞ İMAM-HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
Kentsel dönüşüm nedir? Kentsel dönüşüm, kentteki sorunlu alanların belirlenip, sağlıklı ve de yaşanılabilir hale getirilmesi amacı ile yeniden yapma veya.
2014 YEREL SEÇİMLERİ 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI.
Çocuk İzlem Merkezinin tanıtımı ve işleyişi
Çocuk Koruma ve İzlem Merkezinin
YEREL SEÇİMLER Yerel yönetimlerin kamu hizmetlerinin vatandaşa en yakın biçimde sağlanması ve idarede etkinlik ve verimliliğin sağlanmasında merkezi bir.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
EMEK EN YÜCE DEĞERDİR. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta EREN BAYER TAKİ BÜLBÜL BERKAY.
Sıcak Noktaların Belirlenmesi, Gürültü Azaltım Önlemlerinin Seçilmesi ve Eylem Planlama– 31-Ağustos -4 Eylül, Antalya Bu proje Avrupa Birliği ve.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Adı SoyadımMesleği TelefonE-posta GÜLHAN TUNATURİZİMCİ FATMA UÇAREV HANIMI DOĞAN.
İNSANLAR VE YÖNETİM.
SOSYAL BİLGİLER.
İNSANLAR VE YÖNETİM.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Sağlam Temeller İnşaa Eder
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
TÜKETİCİ KONSEYİ HAKEM HEYETİ
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
SEÇİMLERDE ADAY OLAN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER
2019 YILI EYLEM PLANI SIRA NO EYLEM ADI HEDEF GURUP VE YERİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Sunum transkripti:

BİLECİK CUMHURİYET MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM GERÇEĞİ

GRUP ÜYELERİ Telefon E-posta Adı Soyadı Mesleği Efsun Gönül Şahin Emekli 0.543.4826854 efsun53@hotmail.com Turgay Yılmaz 0.533.4606954 golpazariipragazbayii@hotmail.com Hicran Neşe Oğuz 0.542.6809386 neşe875@hotmail.com Nurettin Kuş 0.531.3379247 nurettin3611@hotmail.com Seyfi Özgen 0.530.1164163 seyfiozgen35@hotmail.com

PROJE DANIŞMANI NEJLA EKER

PROJENİN SÜRESİ: 28 GÜN PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 03.12.2104 PROJE BİTİŞ TARİHİ : 31.12.2014

PROJENİN AMACI Bilecik İli Cumhuriyet Mahallesinde yapılması düşünülen Kentsel Dönüşüm Projesinin mahalle sakinlerine olması gereken gerçeğin aktarılması.

PROJENİN HEDEFLERİ Bilecik Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini gerçek kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek ve madur edilmelerini önlemek. Daha önceki seçimde kaybettiğimiz seçmen kitlesini yeniden kazanmak Madur kitleye tek tek ulaşıp maksadımızı anlatabilmek.

PROJENİN HEDEF KİTLESİ Bilecik Cumhuriyet Mahallesinde Kentsel Dönüşümden mağdur olan mahalle sakinleri.

PROJENİN UYGULANACAĞI YER Bilecik İli Cumhuriyet Mahallesi

PROJE UYGULAMA TAKVİMİ ETKİNLİK YAPACAK KİŞİ SÜRESİ 1. H. 2. H 3. H. 4. H. Konuyla ilgili mahalle muhtarı ile görüşmek. Grup olarak 1 GÜN * Mahalle sakinleri ile görüşmek. 20 GÜN Gerekli donelerin hazırlanması. Çevre şehircilik BAKANLIĞI Turgay Yılmaz- Seyfi Özgen 3 GÜN - Ara değerlendirme Mahalle sakinleri ile CHP İl Binasında toplantı. projenin tanıtımının uygulanması esnasında il ve ilçe örgütü,belediye meclis ve il genel meclis üyelerinden destek alınması. SEYFİ ÖZGEN TURGAY YILMAZ ERDOĞAN YEŞİL 15 GÜN

PROJE UYGULAMA TAKVİMİ YAPACAK KİŞİ SÜRESİ 1. H. 2. H 3. H 4. H. Sonuç raporunun hazırlanması. Grup olarak 1 GÜN *

PROJENİN MALİYETİ 100 TL 1100TL 300TL 1500 TL Ulaşım II Ziyaretlerdeki broşür ve malzeme ( TÜRK BAYRAĞI) 1100TL III Toplantı günündeki ikramlar 300TL   (Maliyet ekip tarafından karşılanacaktır) TOPLAM 1500 TL

PROJENİN GZ ANALİZİ GÜÇLÜ YÖNLER Proje grubundan bir kişinin il genel meclisi,bir kişinin belediye meclis üyesi, diğer iki kişinin il disiplin kurulu ve diğer kişininde merkez ilçe de eğitim sekreteri olması. Proje grup elemanlarının arabalarının olması. Farklı mahalleler için de uygulanabilir olması. Uzun süreli hazırlık gerektirmemesi. Sürekliliğinin olması.

PROJENİN GZ ANALİZİ GÜÇLÜ YÖNLER Mahalle halkına proje bilgisi olarak destek sağlanması Mahalle halkına ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmesi. Kentsel dönüşüme uğraması muhtemel mahallelerde projenin sürdürülebilirliği.

Devamlılığının sekteye uğrama olasılığı. ZAYIF YÖNLER Devamlılığının sekteye uğrama olasılığı. Mahallede CHP’ye yönelik olumsuz düşüncelerden kaynaklanan engelleme girişimlerinin karşılık bulma olasılığı Diğer siyasi partilerin proje üzerindeki çalışmaları.

PROJENİN SONUÇ RAPORU CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ OKULU ÜTSE’de grup olarak Bilecik ili kentsel dönüşüm gerçeği çerçevesinde Cumhuriyet mahallesi için uygulamış olduğumuz proje çalışmamızdır.

Projemizin amacı kentimizdeki kentsel dönüşümün halka açıklanmayan yüzünü gösterebilmek onları doğru bilgilendirebilmek mahalle sakinleri ile tek tek görüşebilmek ve yanlarında olduğumuzu hissettirebilmekti. Uygulamada Bilecik ili Cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüme uğraması muhtemel 600 konut sahibi ve 150 kiracı (130’a yakın boş konut) ile birebir görüşerek kendilerine yansıtılmayan haklarını aktardık.

Ziyaret ettiğimiz her konuta bir Türk Bayrağı ve projemizi içeren broşürümüzü teslim ettik kendilerine konu ile ilgili birebir bilgi verdik. 2011 Seçimlerinde kaybettiğimiz hedef kitlemizden sadece iki olumsuz yanıtla karşılaştık. Tamamen CHP karşıtı olduklarını belirten bu iki hane sahibi dağıttığımız Türk Bayrağımızı ve broşürümüzü reddetti.

Belediyenin seçimlerden önce halka sunduğu Kentsel Dönüşüm Projesi Yandaş bir firmaya 500.000 TL karşılığı yaptırılarak tamamen Rantsal projeye dönüştüğü için mahalle sakinlerinin topladığı imzalarla geri çekilmişti. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın isterse 6306 sayılı yasayı uygulamaya geçirmesi ile çekilen projenin yeniden hayata geçirilebileceği bu nedenle vatandaşlarımızın haklarını bilmeleri gerektiği düşüncesine dayanarak bu projeyi hazırladık.

Halktan aldığımız olumlu tepkiler projemizin amacına ulaştığını göstermektedir. Gelecek günlerde aynı kapsamda İstiklal ve İstasyon mahallelerinde de projenin uygulanmasının kaliteli bir yaşamı hak eden yöre halkına sunulmasını proje gurubu olarak kararlaştırmış bulunmaktayız.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BİLECİK İL ÖRGÜTÜ OLARAK HALKIMIZIN HAKLARININ BİZLER; CUMHURİYET HALK PARTİSİ BİLECİK İL ÖRGÜTÜ OLARAK HALKIMIZIN HAKLARININ SONUNA KADAR SAVUNUCUSU OLDUĞUMUZU KENTSEL DÖNÜŞÜM GERÇEĞİNİ ANLATMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIMIZI YİNELERİZ